Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen?pontosabban
motorosruhát nem akarsz venni? nekem van egy eladó
hogy belevágjak e így az üzletbe...az NSR-be
min?
rohadtul elgondolkodtam...
nem még...lehet, hogy beadjuk a yamahához...beszámítattju kkocsiba, de nem tom mi lesz még...
eladtad a tzr-t?
nem biztos, sőt... ma utánajártam és szinte lehetetlennek tűnik alkatrészt szerezni hozzá...akkorviszont maradok a régi álomnál, a 125ösnél
Krasy10! Akkor mostmár biztos hogy azt a gépet veszed meg?
Már alig várom hogy élőben láthassak egy olyat!
Ha áll 3 évet legalább annyit romlik a motor mintha használták volna... ez örök szabály
PRIMIOTIV???
nézd, azért mert neked rögtön ez jutott eszedbe, nem midnenki oylan primiotív...(csak hogy marakodjunk...)
én még azokba se mindig bízok akibe kellene...nemhogy egy idegen eladóba
Nomeg vetem már motort, volt is, több is, és tudom hogy hol kell keresni a kilómétereket...és gondolom midnenki tudja, hogy nem a kijelzőn!
vagy vett a srác új ülést, új markolatot, új lábtartókat, új gyári gumit, lepolírozhatta meg stb...csak mertz ezek a jelek mind arra utalnak, hogy tényleg szalonállapotbna van...nem azt hiszem el amit mond a srác, hanme azt amit látok..és amit láttam azt megmagyarázta, de mivel láttam amit látok, így végülis tök8 mit mond..de igaza lehet...mindenesetre teljesen vadi a gép!
Te tényleg elhiszed amiket az eladó mond?
meglesz rakok képet!a héten meglesz...valóban kuriózum, talán nem is a legszebb motor, de számomra egy gyöngyszem lett!A cég aki behozta, ők thaiföldre tárnak terepjáró alkatrészekért, és ők hozták és ők fognak tudni alaktrészt valszeg, de ha nem akkor elvileg a Hondának is tudnia kel szerezni de 1150km van benne konyhában volt letakarva, tartozást törlesztettek vele, méghozzá olynnak aki nem motorozik szal 2002től 2005ig a konyhába meg garázsba állt, májusba került a mostani tuljahoz, aki ment vele 1000km-t a nyáron
Hé Dennym! Fasza a matrica tecci . Nemtom pontosan milyen Ducati csak azt hogy a fazonnak piros Ducatis cucca van hozzá. Az a helyzet hogy én kitudnám nyomtatni a matricákat. És szeruntem nemgáz a motor rajta, nyugottan hagyt rajta. (persze ez az én véleményem)
Ha meglesz az NSR rakd ám a fel a képet! Igazi kuriózum az a gép! De nem tudom, hogy van-e hozzá alkatrész, ha megmihálylik valami benne
Ciao!

Nem láttam még pélyán a srácot pélyázni! De milyen Ducatira gondolsz? Mert a városban láttam már egy 748-at meg van ???SS is! 1 SS-t már láttam a pályán egy olyan 3 hete! Pont kint voltam ma piacon.
tiszteletem DennyM-nek is
Nah végre hogy itt vagy!!!!! Üdvözlet a csapatban!!!!!
Na sziasztok ahogy olvasgatam a fórumot nekem is nagyon tetszi a klub ötlet már régen terveztem de csak most nyáron ismerkedtem meg más kategóriatárssal ( ilyen pl. windsurfer, csao ) A képen az én drágaságom van
SÉMA
pontoan
Ja és DennyM, ez alapján a kép alapján csináltathatnánk tankpadot kár h lehetetlen... de a sáma király
a kép VÁZLAT semmi sem végleges... mitora meg annyit, hogy vmből ki kellett indulnom ugyanis magamtól nemtudok rajzolni egy motort... de egyébként sok helyen változtattam az íveken, kitöröltem egyes részleteket... de itt nem ezen van a hangsúly.. szerintem. az a lényeg hogy látszik hogy kisköbcentis motor!!