most én értem félre, vagy lecsicskáztad a gyorsaságisokat?
szerintem ne írj ilyeneket ha nem akarsz anyázást..
elég sokan szeretjük itt a speedgépeket..
Az csak optikai illuzíó.
Valójában nem szídtam, nekem is volt még két hete.
Már egy ideje nem is volt vele baj, bár nem is használtam.
De -10-be pöcre indult.
Ezért nem szerétném megutáltatni magamat.
A SIMSON EGY JÓ MOTOR!!!!
Ki szídta a vasadat?
Én azt mondtam hogy amivel én találkoztam az szar volt mind, senkinek a motorjára nem mondtam hogy szar, ha így éreztétek akkor bocs.
Csak saját tapasztalat.
BOCS.
Íjj tudtam én, hogy nem kellett volna hozzászólnom . Kicsit az én hibám is, mert ahogy újra elolvastam, Mikey nem nekem címezte a ""faszságokat írtál" mondatot, csakhát az utána következő "DennyM is" megzavart... na szóval ha megengeditek visszaszívom egykét mondatom és elnézést kérve mélyen meghajolok:P
Galaxrider: dehogy szólt ellened!!! "de vmi oka biztos van, hogy galaxrider sem maradt a simson márkánál.. " --- ezzel arra akadtam kilukadni kicsit gonoszkodóan (a márka iránt), hogy bár a simson és társai valóban megbízhatóak, olcsóak, tanulógépnek szuperek, lehet őket ütni vágni, mert bírja egész nap, fenntartása olcsóbb mint a tévének , egyesek szerint szép is, és így tovább, de azért amint az embernek az anyagi háttere megenged egy modernebb, jobb gépet, elég hamar lecserélik szegényeket. Szóval jójó motorok -az elején- de annyira nem, hogy ennyit beszéljünk róla :))
Egy kicsit sarkítva a Trabi ugyanez. Barátomnak -mivel egyetmista- eddig csak trabira futotta, persze emelett motorozik. Állandóan dícséri, mert az ég világon semmi baja (legalább is komoly), de ha mégis van vmi, akkor párezer forintból bármit meglehet rajta csinálni. Emelett lehet ütni vágni, mert bírja sőt még talán megbízhatónak is mondható. Ezek kísértetiesen olyan tulajdonságok mint amiket mi eddig a simsonról írtunk. De azért kérdezem én, ki nem dobna el egyből egy trabit, ha esetleg tudna venni egy -teszem azt- Fiat Tipo-t. Máshogy kérdezem. Ki nem tolná egyből be mélyen a garázyba szeretett simson-ját, ha megtudna venni egy jóképességű, jó állapotú Aprilia RS125-öst? Szóval oké, az mind igaz amit a simsonról eddig elmondtunk, de azért túlzásokba ne essünk.. meg ennyit szerintem nem kellene szuperlatívuszokban beszélni róla. Egyben megegyezhetünk: aki azt írta a simsonról, hogy szar, az egy műmájer béna motoros, ahogy galaxrider mondta, és szerintem itt tehetünk is egy pontot a történet végére.
de van néhány közöttük
de a ktm az jobb a cross
de hát mindenki más ízlésű