Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a moci rajta elég mito-s...a mito gyönyörű..de lehet, hogy nem egy 125ös klub logóján, mindenesetre teljes mértékben megfelelne, csak ezen az egy dolgon kellene talán anyniban változtatni, hogy egy séma motor legyen ott...persze nem én döntök...
Húú! Ez nekem nagyon teszik! Szerintem ez nagyon fullós! + Biztos jól mutatna a pólón meg a matricán is!!
nah skacok összedobtam egy logót. Fontos hogy csak vázlat!!! és nagyrésze szabadkézzel van rajzolva, korrigálva szóval közelsem tökéletes, csupán megakartam mutatni én milyenre gondolnék... ha tetszik az ötlet a többségnek és rábólintotok akkor megcsinálom normálisan, hibák nélkül... nah várom az ötleteket hozzá és a VÉLEMÉNYEKET

(szerintem pólón tuti jól mutatna... talán matricában se rossz :) )
Hoppá GOKÁRD! bocsi! nem rossz ötlet az együt gurulás
Hé zotyvfr! Szoktál talállkozni a kokard pályán egy ducatis csávóval?
Ja, meg a klubhoz, hogy szerintem a lényeg az lenne, hogy igazából nem egyesület meg ne is hivatalos klub lesz, így amit tehetünk, az hogy mindenki rakjon majd egy közös matricát a motorra, amit majd később megoldunk...megugye majd a logó..de ezek előtt szerintem meg kéne beszélni, hogy akkor ki is, és azután tervezni, gyártani és kiküldeni!nomeg aztán megbeszélni egy időpontot, és a télen összefuthatna a banda, dumálni, összeismerkedni!ez persze csak egyéni vélemény, de a lényeg, hogy nyaranta legyenek közös gurulások!
Helló mindenki!Megkértem a kicsike kezét (NSR 150) és valószinű, hogy a hétvégén egybe is kelünk :) Megbeszéltük a sráccal, hogy már ne hirdesse, csak a szar idő miatt nem tudtuk kipróbálni (csak azértis...)addig meg nem akarom elhozni...kitudja, bármi lehet...de valószínű, hogy meglesz mostmár
DE figyeljetek srácok!

Most ennek a klubbnak annyira logo-ról kell szólnia? Mert még meg sincs de már olyan izzadtság szagú az egész! Miért nem lehet azt mondani, hogy mi vagyunk egy klub akik idejárnak. És tavasszal meg nyáron összejövünk egy pár megtervezett túra keretein belül!? Vagy valami pályanapos állatkodásra!
ez ott van;)
Ezek kérlekszépen non figuratív tetkó minták lennének
unalmamban szoktam ilyeneket kreálni
pár(munkám)
Nem rossz! Mondjuk egy kicsit Street Figtheres!
ezek a nike jelek...
Csak egy kis példa paintel
A harcos teve angyalai.
Szerintem izlandi!!!!
Nincs klub nevünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÍÍÍzi rájder öcséééééém!!!!!!!!!!
De angol szöveg legyen alatta?
Nah akkor csináljunk logót!! (ez a kijelentésem azt jelenti egyben, hogy támogatopm a club dolgot). Kreáljunk logót, de szerintem mivel nem márka-klubról van szó hanem kategória, ezért ne legyen benne egyik motor sem (se mito, se rs, se más). Szerintem próbáljon mindenki a saját ötletei alapján csinálni egyet. az se baj ha gagyi, ha van benne ötlet, akkor egy profibb kollega megcsinálja szépen. Lényeg, hogy bombázzuk a fórumot ötletekkel!!
Igaz, hogy honda racing logoja. De szerintem kiba*ott jóó! Hozzá teszem, hogy szerintem!
Én valami hasonlót tudnék elképzelni!