Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja! Nem rossz ötlet!
Ebből így nem fog semmi jó kisülni ha csak egy motort akarsz berakni!! Vagy ne legyen rajta egy motor se vagy legyen rajta az összes 125-ös! Szerintem inkább valami ábrának kéne rajta lenni valami jó kis szöveggel!
Csinálltam egy olyat aminn az új Rs van meg egy olyat amin a régi van! (persze vannak még azon kívül motrok rajta)
még1szer manózni vagy becézni mersz, elvágom a torkod!
Nem! Bocsi de a gépem meghalt és nembírja elküldeni, pedig király lett.
Vagy az a kör forma jel mint ami a háttérbe van.
mutasd
Csinálltam még 1et!!!
Ha gondoljátok megtudom csinállni a matricákat is! De mondjátok már milyen legyen!!4
ŐŐŐ, már nemazért, de a logóból majd kéne matricát is csináltatni és egy ilyen motor-fényképból előállított logóból (bár ez nem is logo a szó szoros értelmében) ezt elég nehéz kivitelezni.
Jól van csak megkérdeztem ne húzd fel magad.
És mivan ha nem veszek 125-ös motrot! Csak segíteni akarok! De valószínű veszek 1et.
Bocs nem akarok beleszólni de neked nem 50-es motorod van? Vagy veszel addig 125-öst?
Bocsi az előzőt tényleg el ba..tam!!!
Na akkor mi a baj vele? Milyet csinálljak? Gondoltam arra hogy egymás mögé állítok vagy 4-5 motort (Cagiva, Yamaha, Aprilia, Derbi) és csak az orrukat hagynám meg a többi részét pedig elmosnám!
Tyti manó, mesélj nekünk!
tényleg
DE!
a klub az nem 1 b?
Ez inkább reklámnak lenne jó, mintsem logo-nak
Túlnagy lenne, de jó...
viszonyítás kérdése.
a Futurámon ketten ültünk én /90kg ruhával/ + haver /75kg/, 130nál vette fel a seggét a motor, és kb. 20nál rakta le! Na az a jó fék...
Na itt az 1.!!
NA SRÁCPK MINDENKI FIGYELJEN RÁM! Az a helyzet hogy van egy elég jó kis programom amivel tudok készíteni Logókat. Mindenki mondja el milyet szeretne én pedig megpróbálom elkészíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Szerezhetnénk valami eredeti logót és abból kivághtanánk egy-két dolgot. Vagyis átrajzolhatnánk. Na ?
Amúgy ne vegyétek fikázásnak, de nem lenne jó ez a logo a 125 klub-nak
Ugyebár (elég sok) ember tudja, hogy minek a logója ez, és még aszt hinnék, hogy egy cagiva club
de ti tudjátok
Amúgy nekem is tetszik az ötlet!

.:=125 CLUB=:.
Honnan szedted ezt a logót? És egyébként hol lenne ennek a Klubnak a székhelye??