Ebből így nem fog semmi jó kisülni ha csak egy motort akarsz berakni!! Vagy ne legyen rajta egy motor se vagy legyen rajta az összes 125-ös! Szerintem inkább valami ábrának kéne rajta lenni valami jó kis szöveggel!
ŐŐŐ, már nemazért, de a logóból majd kéne matricát is csináltatni és egy ilyen motor-fényképból előállított logóból (bár ez nem is logo a szó szoros értelmében) ezt elég nehéz kivitelezni.
Na akkor mi a baj vele? Milyet csinálljak? Gondoltam arra hogy egymás mögé állítok vagy 4-5 motort (Cagiva, Yamaha, Aprilia, Derbi) és csak az orrukat hagynám meg a többi részét pedig elmosnám!
viszonyítás kérdése.
a Futurámon ketten ültünk én /90kg ruhával/ + haver /75kg/, 130nál vette fel a seggét a motor, és kb. 20nál rakta le! Na az a jó fék...
NA SRÁCPK MINDENKI FIGYELJEN RÁM! Az a helyzet hogy van egy elég jó kis programom amivel tudok készíteni Logókat. Mindenki mondja el milyet szeretne én pedig megpróbálom elkészíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Amúgy ne vegyétek fikázásnak, de nem lenne jó ez a logo a 125 klub-nak
Ugyebár (elég sok) ember tudja, hogy minek a logója ez, és még aszt hinnék, hogy egy cagiva club
de ti tudjátok
Amúgy nekem is tetszik az ötlet!
DE!
Túlnagy lenne, de jó...
a Futurámon ketten ültünk én /90kg ruhával/ + haver /75kg/, 130nál vette fel a seggét a motor, és kb. 20nál rakta le! Na az a jó fék...
Ugyebár (elég sok) ember tudja, hogy minek a logója ez, és még aszt hinnék, hogy egy cagiva club
de ti tudjátok
Amúgy nekem is tetszik az ötlet!
.:=125 CLUB=:.