A 125 világáról inkább nem mondok semmit!!! Voltam ott eleget, hányingerem van egy-két embertől, sok hangember!!! Mellesleg azért a legforgalmasabb fórum mert még a házi feladatot is ott beszélik meg... Na mind1, én egy éve már meg se nézem...
itt ebben a topicban meg tudnánk beszélni mindent, ide jár mindenki!De ahogy meglenne pár találkozó, képekkel, elkezdhetnénk üzemeltetni egy oldalt is, ahol lehetnének képek, cikkek, tezstek is, mostani szemeinkkal, stb
a szardarab erős jelző, már nem is azért. tény hogy 1 éve nincs frissítve, de ennek is meg van az oka. A szerkesztők vagy kollégisták -fősulisok lettek, vagy nagyobb motort vettek.
Az oldal maga nagyon jó lenne, kéne frissítés. A cikkek frankók /énis írtam :) /, meg írtam egy kimerítő Futura tesztet, de az még nincs felrakva. /csak a kezdetleges./.
szóval ahelyett h leszaradarabozod, hajrá, írjál cikkeket!
mellesleg a fórumon nagyobb élet van mint bármelyik másik mocis fórumon a weben...
Ebben igazad van! De nem láttunk különösebb sérüléseket rajta! Csak a csúszás! Amúgy minden idom eredeti 2002-es évjárat azonos színvem meghát 4946 km! És tényleg olyan mintha most lenne kitolva a szalonból. De az is lehet evvel az idommal csúsztak! Mert van rajta csúszásnyom meg egy 3cm-es hegesztés is. De nem ez a lényeg hanem az évjárat és a 4946 km magáért beszél szerintem.
Pontosan!Ha klubbot csinálunk, akkor akár pólót is nyomathatnánk!Én 1500Ft-ért tudnék sináltatni úgy h a pólót is adják, de egy logó mindenképpen csiálni kell!ja, meg 1000Ft-ból matricáztatatm újra a régi robogómat, szal fasza szines matricát is tudnék eléd olcsón szerezni!jó ötlet nagyon, csak szereznem kell egy idevaló motort
szerintem mindenképpen!mert bár ez a fiatalokról szól, de azért 1-2 havonta lehetne szervezni túrát, közös pályamnetet, vagy csak úgy klubtalikat
és lehetne fasza logónk is
mindenképpen támogatom az ötletet, és részemről +2,3 ember biztosítva van
de ha lesz klub akkor sok tag legyen, mindenfelé, minél többen legyünk és így könyebb lesz összerucanást csinálni, mert ha sokan nem vállalják, akkoris maradna annyi ember, hogy túrázni lehessen!
viszont ha 125-klub lesz az se nem mito-klub, se nem rs-klub, se nem nsr-klub, így nem kell majd a motorfikázás a klub életébe...hanem a lényeg, hogy egy kategóriát alkossunk
kifejtenéd Te milyen szeretnél?
Az oldal maga nagyon jó lenne, kéne frissítés. A cikkek frankók /énis írtam :) /, meg írtam egy kimerítő Futura tesztet, de az még nincs felrakva. /csak a kezdetleges./.
szóval ahelyett h leszaradarabozod, hajrá, írjál cikkeket!
mellesleg a fórumon nagyobb élet van mint bármelyik másik mocis fórumon a weben...
nade azért van a találkozó...!
Pénteken megyek aprilia klubtalira, és akkor kérek egy kis segítséget!!!!!
Nem csak valami mondvacsinált dolgot szeretnénk...annak nincs értelme
és lehetne fasza logónk is
mindenképpen támogatom az ötletet, és részemről +2,3 ember biztosítva van
de ha lesz klub akkor sok tag legyen, mindenfelé, minél többen legyünk és így könyebb lesz összerucanást csinálni, mert ha sokan nem vállalják, akkoris maradna annyi ember, hogy túrázni lehessen!
viszont ha 125-klub lesz az se nem mito-klub, se nem rs-klub, se nem nsr-klub, így nem kell majd a motorfikázás a klub életébe...hanem a lényeg, hogy egy kategóriát alkossunk
Csak itt az a kérdés hogy van-e rá igény, mert ha nincs akkor nem kezdek el kérdezősködni vagy szervezkedni...
Lenne igény egy 125-ös klub-ra????