Nagyon jó motor a CBR és ha anyagi dolgok is szerepet játszanak a dologban akkor meg a legjobb választás. A Mito erősebb, ennyi, csak ezt írtuk, de a kis CBR-t is nagyon fogod élvezni, ezt garantálom. Mellesleg kék színben a legszebb
Hát sok mindent, de ami a teljesítményt befolyásolja az csak a kipuff. A 14-es lánckerék lenne még de eddig nem jártam sikerrel a beszerzésével kapcsolatban
Szar :))) Rossz burkolatú (repülőtér ugyebár), búzamező közepén, legtöbb helyen gumiabronccsal kijelölve a pálya. Nem egy álom. De így is élveztem nagyon!! Bár azért sokszor para volt beesni a kanyarokba, meg kigyorsítani, mert ilyenkor egyszer-kétszer rendesen megcsúszott a gép, de hál isten nem lett baj... na szóval e.ringre szívesebben mennék... dehát ingyen szar nem keserű :)))
és amúgy is verseny miatt pörgés volt, nem ezzel foglalkoztunk... jójó nem ezt érdemli a mito, de kárpótlásul a verseny végén játszottam vele kicsit a pályán, és elemében volt :)
zotya: okés, amint jó idő lesz, lehet gondolkodni mindenfélén...
rocky: mondtam én már mindenfélét, de most ott tartok, hogy ha nem muszáj nem fogom eladni a mito-t, megtartom ameddig lehet, mégha lesz nagyobb motorom akkor is.. sőt legszívesebben invesztálnék még a mito-ba legalább félmillát, hogy ütős legyen... fejben nem tart semeddig ennyi pénzt rákölteni :)))
Jójóóó, de mikor a H.ringen eltépnek melletted a célegyenesben, akkor az egy idő után kezd zavaró lenni. Egyébként Te se és én se azért vettünk 125-öst mert ez az álmunk, csak még a nagymotorhoz kezdők és jogilag túl fiatalok vagyunk. Azért hallottam tőled elégszer hogy ilyen-meg-olyan motort szeretnél a Mito után és valahogy egyiksem 125ccm-es volt
ÁÁÁ nem ismer a Pali! Én ismerem! Csak ő is BME-s és gondoltam ismered! Szokott BME-s bulikat csinálni is! A mito-dat te árultad 690ért vagy te vetted?
A pályázás: Ha meglessz az EVO-m csinálhatnánk egy pályanapot! Mito tali! Vagy Mátrai szerpentín vadász napot?
Remélem jó választás lesz....
Neked mennyi a CBR végsebessége?
DennyM 2005.11.10. 23:38
és amúgy is verseny miatt pörgés volt, nem ezzel foglalkoztunk... jójó nem ezt érdemli a mito, de kárpótlásul a verseny végén játszottam vele kicsit a pályán, és elemében volt :)
rocky: mondtam én már mindenfélét, de most ott tartok, hogy ha nem muszáj nem fogom eladni a mito-t, megtartom ameddig lehet, mégha lesz nagyobb motorom akkor is.. sőt legszívesebben invesztálnék még a mito-ba legalább félmillát, hogy ütős legyen... fejben nem tart semeddig ennyi pénzt rákölteni :)))
A pályázás: Ha meglessz az EVO-m csinálhatnánk egy pályanapot! Mito tali! Vagy Mátrai szerpentín vadász napot?