Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rocky: a nyolcadlitereseknek nem az az előnyük, nem az az élvezet bennük, hogy erőgépek

pályára ha járnék, és válogathatnék akkor csakis mito-val tenném... vagy max RS250
A barátnőm
bencce: megoldás az, hogy apád nevére lesz, vagy ha kell jogsi és neki nincs, akkor ő a kezes, magyarul elvileg ő fizet, de gyakorlatilag ugye te

zotyavfr: nem rémlik Gergelyfi Pali.. miért ő ismer engem? :) huhh egyébként meg mit is írjak mito-ról. 3 A4-es oldalt összetudnék róla hablatyolni hirtelen.. kisbetűben! :)) szerintem olvasgasd a Cagiva fórumot, ha van időd akkor az elejéről, mert szerintem már minden létező, megkérdezhető dologról írtam a mito vonatkozásában (fogyasztás 7körül használattól függően)
Nagyon zsír a kis CBR első-tanulómotornak de tényleg nem egy erőgép (mint ahogy egyik 125-ös sem) de nem is tervezem hogy ezen szeretnék megöregedni. Hogy RR vagy FS lesz-e a dologból azt még nem tudom, csak a 600ccm a biztos .
Látod Rockandyroll!

Épppen ezért nem tudok venni egy 600-as motort. Mert nekem elegem lett a széllelbélelt kabátból és vettem egy kocsit! Abban már nem kell a kezemet a kipufogó könyöknél melegíteni! Csak mondjuk nyáron majd megveszek amikor a felezővonalon elmennek mellettem! De majd az iskola után a fizetésemből addíg spórolok amíg nem jön össze egy 998-os Ducati ára!
RockandRoll ki van a micod ülésén?
3an 1erre
Neked az EVO-d mennyit fogyaszt?
Meg milyen tapasztalataid vannak vele? Mert nekem is elsősorban EVO kellene! Hacsak hirtelen felindulásból nem veszek valami 250-es SZÖRNYET!
BME-n ismered a Gergelyfi Palit? 3.-os "Dj Gergelyfi"!
Valami halál egy hideg van már. Tegnapelött még gurultam egy 30km-et de félúton meg kellett állnom rátenni a kezeimet a kipuffra, annyira átfagytak (3 kesztyű volt rajtam).
Kicsit hülyén nézhettem ki ahogy az út szélén gugoltam és tapiztam a kipufogót
Hali!
Nem tudjátok, ha veszek egy 125ös apriliát (RS) és bedobok 20%-t akkor kel közüzemi számla? Csak mert diákként itthon lakok és kimutatható jövedelmem sincs, de a részelteket meg lazán tudnám fizetni... vagy van olyan határ ami felett csak jogsi meg a személyi kell?
köszi
Nem költség takarékosságból akarok 2T-t venni. Hanem mert nagy motorr nincs pénzem! Egy 250-es 4T motor nem eglszen nagy eresztés! De a 125-ös motorból 4T? Uram bocsássa meg de nekem nincs aza pénz! tudom olcsó a költsége meg minden! De nekem nem jön be!
Sziasztok!!!
Nem tudjátok idén nem lesz az arénában freestyle?
Ha valaki hallott valamit írjon, lécci!
Én se azért vettem, hogy spóroljak rá is ment ingem gatyám... szóval most, hogy elkezdett kicsit esni a hó, beköszöntött a fagyos hideg, motoromat cserélném jó minőségű, meleg kabátra
Akkor nem.
Háááát, ha költségtakarékossági okból kellene motort vennem akkor nem vennék 2T-és motort.
Ott bizos, hogy nem! Még sohasem voltam ott! Előfordulási helyem a kecskeméti gokartpályára redukálodik! De majd jövőre! Telán E.ring is lehet!
Zotya,
az lehetséges hogy láttalak egyszer az E.ringen?
Lebuktál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A születési évedet módosítottad!!!! 86-os vagy?
Persze hogy értem. Gyere a CBR fórumra és ott folytassuk a dolgot, mert ez nem ide való. És akkor legalább az UCY is örülni fog hogy aktívabb vagy.
érted?
:PPP
Csak nehogy a motor méretével együtt énis nőjjek
Majd azom is pózolhatsz
Akkor maradok
Megígérem hogy az lesz, ez 10000000000% biztos.
:)))ugye marad a ciber?