bencce: megoldás az, hogy apád nevére lesz, vagy ha kell jogsi és neki nincs, akkor ő a kezes, magyarul elvileg ő fizet, de gyakorlatilag ugye te
zotyavfr: nem rémlik Gergelyfi Pali.. miért ő ismer engem? :) huhh egyébként meg mit is írjak mito-ról. 3 A4-es oldalt összetudnék róla hablatyolni hirtelen.. kisbetűben! :)) szerintem olvasgasd a Cagiva fórumot, ha van időd akkor az elejéről, mert szerintem már minden létező, megkérdezhető dologról írtam a mito vonatkozásában (fogyasztás 7körül használattól függően)
Nagyon zsír a kis CBR első-tanulómotornak de tényleg nem egy erőgép (mint ahogy egyik 125-ös sem) de nem is tervezem hogy ezen szeretnék megöregedni. Hogy RR vagy FS lesz-e a dologból azt még nem tudom, csak a 600ccm a biztos .
Épppen ezért nem tudok venni egy 600-as motort. Mert nekem elegem lett a széllelbélelt kabátból és vettem egy kocsit! Abban már nem kell a kezemet a kipufogó könyöknél melegíteni! Csak mondjuk nyáron majd megveszek amikor a felezővonalon elmennek mellettem! De majd az iskola után a fizetésemből addíg spórolok amíg nem jön össze egy 998-os Ducati ára!
Neked az EVO-d mennyit fogyaszt?
Meg milyen tapasztalataid vannak vele? Mert nekem is elsősorban EVO kellene! Hacsak hirtelen felindulásból nem veszek valami 250-es SZÖRNYET!
BME-n ismered a Gergelyfi Palit? 3.-os "Dj Gergelyfi"!
Valami halál egy hideg van már. Tegnapelött még gurultam egy 30km-et de félúton meg kellett állnom rátenni a kezeimet a kipuffra, annyira átfagytak (3 kesztyű volt rajtam).
Kicsit hülyén nézhettem ki ahogy az út szélén gugoltam és tapiztam a kipufogót
Hali!
Nem tudjátok, ha veszek egy 125ös apriliát (RS) és bedobok 20%-t akkor kel közüzemi számla? Csak mert diákként itthon lakok és kimutatható jövedelmem sincs, de a részelteket meg lazán tudnám fizetni... vagy van olyan határ ami felett csak jogsi meg a személyi kell?
köszi
Nem költség takarékosságból akarok 2T-t venni. Hanem mert nagy motorr nincs pénzem! Egy 250-es 4T motor nem eglszen nagy eresztés! De a 125-ös motorból 4T? Uram bocsássa meg de nekem nincs aza pénz! tudom olcsó a költsége meg minden! De nekem nem jön be!
Én se azért vettem, hogy spóroljak rá is ment ingem gatyám... szóval most, hogy elkezdett kicsit esni a hó, beköszöntött a fagyos hideg, motoromat cserélném jó minőségű, meleg kabátra
pályára ha járnék, és válogathatnék akkor csakis mito-val tenném... vagy max RS250