Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az én Futurám is eladó.. akit érdekel írjon.
nem csak az AF1et,az összes 2Tét
Valaki azt is leírhatná manapság miért nézik szarba az AF-1 Futura ill. (Sport Pro) -kat?
ugyanis nem egyszer tapasztaltam 125-ös berkeken belül ..hogy amíg meg nem előzöm vagy külső íven körbe nem motorozom .. addig ez egy "szar" motor?
Mito EVO és NSR tulajok... írjatok tapasztalatokat .. hibákat amik eddig gyötörték lelketek. kíváncsi vagyok kinek mi /milyen használat mellet... előre is köszi..
elektronikai hibák "előnyben"...
DennyM ; Streetfighter89 : utánanézek.. de ha eseg lenne képetek a blokkotokról az segítene.. olyan kellene ahol nincs rajta a jobb oldali dekli és látszik az olajpumpa.
de azért "keresek itt " egy MitoEVO-t és egy k98-03 NSR-t.
bazzmeg jókor mondod, már eladtam az AF1em
KIRÁLY A KÉP!!!!!!!!!!!! KÖSZI
galaxrider: nemtudod hogy mito-nál ez hogy van? szégyen de nemtudom, hogy mindig van-e kenés vagy csak...
Nem tudod hogy ez az NSR nél hogy lehet?Ott nyirja a motorfék a gépet??
Aki elhiszi ezt a 2t motorfék gyilkolja a gépet témát és Aprilia AF1-e vagy RS-e van az nem hülye .. hanem szimplán téved ... mert aki mondja annak az az igazi marha .. annak ugyanis fingja sincsen arról hogy az Apriliánál ez hogy működik..
Az Apriliáknak bármilyen fordulaton megvan a kenésük mert az olajpumpa nem a gázbovdennel adagolja az olajat. hanem külön fogaskerekes ford .szám függő kihajtása van. a benzin az csak segíti a kenést. .. de nem az ken.
Szerintem qrva jó lett, be is tettem háttérnek
kicsit megbütyköltem egy elég szar minőségű fotót és ez lett belőle...
bal oldalon az én motorom van, jobbra tőle windsurfer RS-e, mellette wityak-é, majd jobb oldalon a piros mito mito7gang-é... na hát enyi :)
hát ha esetleg tudsz mozogni, értem itt az autót akkor biatorbágyon van egy öreg aki tök spécin gyárt bowdent minta alapján.
Kösz Latyak! Remélem a gytám azér rajtam marad....
Bár egy bovden csak nem oylan egetverő...
hát tényleg király.elismerem.
de milyen volt?
Hali!

Probál meg az aradi utcában a biker-worldnél, a srác elvileg suzukira van specializálódva, aztmondta nekem iis tud az rghez gyári alaktrészeket is rendelni akár. Bár a költségét nem mertem megkérdezni. :))
Halljátok!
Hol lehet 25-ös RG-be kuplungbowdent venni, Pesten? 2. szériáshoz
Kösz
CBR 1000RR kicsit KTM-esítve
honda mtx 125 kicsit elktm-esítve szerintem király.
Mellesleg kegyetlen élmény a 125 ccm pályán.. vicces de néha jobban tetszik mint a 750-essel.. amiatt hogy lassabb és picit tovább lehet élvezni a kanyarokat.. miközben 9000-et mutat az óra.. ez 750-essel nem megy mindenhol 1.ben se
2:25.. hmm. . nem rossz eredmény.. persze ha 125-ösökről beszélünk..
Egyre több kedvem van kipróbálni egy olyan "iskolás" RS-t.. már csak azért is mert kíváncsi vagyok RS-el mennyivel leszek magamhozképest 1.re lasabb/gyorsabb.
Jövőre én is megyek az Euroringre, mert nagyon kiváncsi vagyok rá!
nekem csak euroringhez volt szerencsém, meg szerintem ott fogok gurulni továbbra is. ez van közel. az idömön meg igyekszek javitani.
Köszi a bókot! Majd ha 2:25 körül megyek vele a Ringen, akkor beszélhetünk vmiről...addig sajnos nem.
A tanfolyáson a lábhelyzet volt az első amit a fejünkbe vertek. Nem valami kényelmes helyzet, de ha az utcán is megpróbálsz rá figyelni, egész tűrhető.

Egyébként pedig le a kalappal az összes pályás csaj előtt!!!!!!!!!