Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben igazad van! márha valamikor eljutsz 250ccm fölé, akkor viszont már ne nagyon bízz a használtakban!
2-3 évesbe nincs még...ujjat pedig megint nem veszek, azon elég egyszer bukni...
méghogy nem basztatsz... "netán rendőr vagy" így még sose éztek le... 16 se vok még amúgy...
vegyél Derbi gpr 125-öt... a kollégák dicsérték.
Én nem basztatlak Krasy.. netán rendőr vagy
motoros rendőr szétégeti a kuplungot? az is vette a jogsit! de miből??
Sok okos rendőr...
a yardok?
Amiért lehet fél féklámpája és átmehet a piroson jelzés nélkül..
Itt Egerben volt 2 speed gépük.. 2 Kawasaki 750 ZXR.. mind2-t kinyírták .. az egyiket 150 fokig megfőzték .. a másiknak úgy leégették a kuplungját.. hogy GTK-nak vették a motort
krasy, mondom vegyél vmi endurót ha 7köznapi használtara kell! no fogyasztás, megbízható...
kipróbáltam nyílt napon egy xt125-t tom h sajna 4t de az is nagy élmény volt, ki is vittem erdőbe is, télleg szuper kis gép és az öszes enduró is az, de az énszívem a gyorasági motorok felé húz, születési rendellenesség...125 felett viszont elgondolkodtató hogy nem e egy supermoto lenne jó választás
Azokjon a szarokon nincs is villogó
Ja és jard mér mehet rá a asétányra?????????
ez is hihetetlenül jó poén, nem tudom honnan jutnak eszedbe, de talán mert erre vágysz és így adod ki magadból?én se basztatlak, annyira kell ez neked?
ha a yardok is azt használják, akkor nem lehet rossz
1000ccm : engem megállítottak a sétányon vagy 10-el gurultam parkolót keresve. aztán odaböfögi az 1-ik.. - forgalmit ..jogolószart meg.. anyámkínját mutassam neki.
Robogósrendőrök voltak. 2-en. Jog 50. megszólal a 2. ürge:
-hehe... még jó hogy nem kellett kergetőznünk magával...

Gondoltam magamban ja... főleg hogy nem kergetőzés lett volna hanem ellépés.
köszi hogy végre belátod
Vagy vegyél gecc egy akkus rollert . Azzal még nem is lehet gyorsan hajtani és halk is. Mer az azér jo mer jo
ez az előző bejegyzés krasy10 nek szólt
ha 7köznapi használatra kell vmi megbízható motor, és amint levettem van rá keret, sztem végy valami Suzuki, Honda endúrót! nincs nagy fogyasztás, a megbízhatóság magáért beszél, és csak-csak jobb az utakra mint egy kis speed, mert azért jóval biztonságosabb ilyen téren a felfüggesztése pl, mint egy kicsi gyorsaságinak!
a TZR jó alap volt 16e km elég.. innentől tiéd a 125ccm.
Azt hittem virgonckodni akarsz ..
Jaja Gambi
Krasy10.. a te esetedben valóban a lehető legfiatalabbat kell megvenned,,, bocsánat a viccelődésért... neked hétköznapi használatra kell 1 megbízható motor... én ezt félreértettem..
Ismeritek a mondást
egy Daciát egy 13 kulcsal és egy csavarhuzoval bármikor megszereltél