ha figyelmesebb lettél volna akkor emlékeznél, hogy 8000ezret mentem vele és 8000et egy robogóval előtte...megnéztem milyenek azok amik 450re vannak tartva, és azok alapján kérek érte többet, a km lehet nem kevés benne, sztem nem is sok, meg nekem is lehetne 4ezer ha visszatekerném, de ennyi van benne, és ennek ellenére gyönyörű, 520körül el is vihené bárki, és sztem ha vkinézett 450ért és megnézi ezt akkor a plussz árat választja, mer tha vki használt TZR-t akar, 2004eset akkor nme fog oylat venni ami már kinéz 3 évesnek is
vgvg: kb 900 km elég .. de sasold a hőmérőt.. fokozatosan terheld. aztán 800 környékén sőt előbb is 1szer egszer töltsd el neki ..de ne max RPM-ig .hanem mondjuk piros zóna minusz 2000*ig.. 900kmnél mehet a stift .
ha eljutok 125 fölé, akkor valóban meggondolandó mit is vesz az ember, de akkor talán egy 250es vagy 400as supermoto...nagyon bejönnek...de lehet h kocsi mellett elég lesz 125 ccm, persze majd akkor is tudjm ezt mondani, h stop...nem hiszem hogy meenni fog...
A GSX-R750-es nekem is új .. k4-es igaz.. de új.. .. ez már a nemvicc kategória sajnos ami az alkatrészárakat illeti.. ezért ezt már én sem mertem bevállalni... pedig ájjj.. egy szép 1994-es gixxer...
jól van..nem nézlek le egyáltalán -- te más érdeklődési körű MOTOROS vagy .. és ez utóbbi tény milliószor jobb mintha rendőr vagy vagy faszagyerek a 4keréken 2107 a mátrában egyszerre 2 + ároksáv teljes hosszát lefoglalva.
de azért rohadtul hiányzik :(
ha pedig segítség kell .. írj .. igyekszem legjobb tudomásom szerint.
Kész lett az apriliám végre 2 honap várakozás után...
Uj marzocci fötengely kompletten,uj 60as polini dugo,uj lamellák stb...szal kicsit meg volt ölve...
Most van az uj dugoba 350km,szerintetek mennyit kéne járatni h meg ne álljon?
Aki csinálta(pályaversenyzö)szerint 500km de nemtom h elég lesz e az...
Szerintetek?