Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemértelek. burgmanrol akarsz infot és nembizol a "hyo-akármicsodában"? akik ezeket a gépeket csinálják 20évig a suzukinál tanultak (értsd: a suzuki képezte a mérnököket). végülis "semmi" köze egy (motoroknál) jol bevált márkához...
> kár jönni azzal, hogy a suzuki az vacak, mert csak a kawa jo, meg a hasonlo változatokkal... mindenkinek más a jo. <
a kis gtvel maximálisan megvagyok elégedve és megbizok benne. jo rendben... keveset mentem még vele, még csak kb 2200 km van mögötte, de hogy nemvolt semmi baj eddig vele, az biztos. és utolag még véletlenül se szeretnék helyette cbr125öt pedig az honda... és ezzel nem azt mondom hogy a cbr nemjo, de nemadnám oda érte a hyosungot az biztos.
jah és hogy esett a hyosungra a választásom? véletlenül... hondárol volt szo, hogy azlesz, aztán elkezdtem nézelödni hátha találok valami mást, mert akkor még idöben meggondolhatom magam. és megtaláltam a hyosungokat, magával rántott nah
Andyka!
Tényleg szép a Hyosung, de én nem bízom meg benne...de Neked biztis jó, jó mélyre lehet ülni rajta Na nem kell félreérteni, csak mondtam!

Légyszi, írjatok véleményt a Suzuki UH 125 Burgman-ról!!! Sürgős!
előre is köszi!

Mindenkinek baleset- és kékfénymentes gurulást kívánok!
Krasy10!
Levizsgéztam!!
jövőhéten csináltatom a jodsit

Ezt a napot pirossal írom ezentúl a naptáramban!!!!
Agytagito itt is tágitasz? népszerüsitsük együtt a hyosungokat
különben ha már hozzászolok akkor elárulom hogy miután letettem az nsr125ösökröl, megtaláltam azt a mocit amilyenre mindig is vágytam :) ö pedig hyosung gt125, V2es, hatalmas, kényelmes, imádom jah és eddig aki látta élöben annak tetszett! a hangja nagyonszép, áradozhatnék rola, de most nemteszem
azthiszem van kép is rola az infomban. ez szerelem volt elsö látásra!
jólvan, nem értem félre...nekem is vanak ilyen allergiáim
természetesen én sem írok hibátlanul... sőt!
egyébként nem érdekelnek a helyesírási hibák, de ettől az 1 szótól meg tudok hülyülni! erre allergiás vagyok!

és ne értsd félre, nem cseszegetésből javítottalak ki :)
De o hibatlanul ir, hibatlan mint a 2t.
ha itt a fórumba minden helyesírási hibánígy kikéne akadni, már infarktust kaptál volna...biztos vagyok benne, Te se mindig írsz hibátlanul... de azért kösz, hogy figyelmeztetsz!
múltkor már volt nyelvlecke, de sosem árt!

folytás??? NEM!!!!

FOJTÁS!!!!!!!!!
FOJTÁS
FOJTÁS
FOJTÁS!!!!!!!!!!
én eddig a yamaha beényi szervizébe és egy ismerős szerelőhöz vittem be...mind2 régi ismerős, a yamahás főleg, ő dolgozott is apának...de én azért is végig néztem midnent...ja meg az 1000e szevízt is Cegléden..a folytás eltávolítását...és tapasztalatból tudom h csak így szabad ezt csinálni...hisz néhol a benzint is lecsapolják
én azt csináltam hogy megmondtam hogy végig akarom nézni ahogy csinálják a motort, erre mondta a góré hogy nem lehet mert balesetveszélyes meg bla bla bla.
mondtam hogy akkor köszönöm szépen megyek másik szervízbe, és vettem a bukót, erre a szervízfőnök egyből... jöjjön be, és végig néztem ahogy csinálták a mocit.
ez a red baronban volt törökbálinton.
nekem bejött
A szrvízekben nem szabad megbízni!!!!!! ha csak nem jó ismerősöd az illető aki csinálja a munkát.
A gyertyát biztosan kicserélték! A légszűrőt meg a karbit is kitisztították. Ismerős ajánlotta őket, úgyhogy célirányosan mentem oda, már tudták h vinni fogom a motort. Nemhiszem hogy átvertek volna. Legalábbis bízom benne
Ja, és még sz sem biztos hogy hozzányúltak a légszűrőhöz, gyertyához stb. amit nem látsz kívülről. Figyelni kell az ilyen "ezt azt tisztítottuk" dolgokra.........
Én ezért nem viszem ilyen apróságokért "szervízbe".
Én beadtam az RS-t a szervízbe, csináltak rajta karburátor meg légszűrőtisztítást, új fékolaj előre+hátra, meg fém fékcső előre, új gyertya. Aztán szöszmötöltek még hogy mi baja lehet hogy a motor állandóan ledadog, de nem találták meg a hibát. na mind1. munkadíjjal együtt fizettem 19ezret
Jaaa, hát ha ingyen rakja fel, akkor persze, hogy nem bajlódsz, de nem mindenki ilyen szerencsés!
Hát de most én minek killódjak vele mikor megcsinálja nekem meg legalább ő vágja a témát és bizti hogy nem lessz benne gixer!
De viszont ha lenne rá időm és hangulatom bizt felrajnám én is!
De ezek a dolgok még várhatnak mert nincs még most ilyenekre lóvém!!
Miért kéne felrakatni?

Aki kicsit is ért a szereléshez pofonegyszerűen fel tudja "telepíteni"
De mondjuk ha még a fékolajat hozzászámolom akkor sem lessz annyi!
Neked benne volt az is?
De én azon vagyok kiakadva hogy szerintem drága!
Én azt mondtam hogy én az NSR-emre 11 ezer körül számoltam az anyogot!
Ja és tudok ojat aki felrakná nekem ingyé!
Haverom szerzett egy nagycsomó fémfékcsövet, és nekem ilyen ócsóér ideadta felrakással... ilyen egyszerű...
Hogy lehetett annyi?
Én az NSR-re 11 e körül számoltam az anyagdíjt!!!
Nekem a Futurámra 2000Ft volt előre hátra felrakással együtt a fémfékcső...

haveri alapon...
amúgy darabjuk egy 10es kb.
A KTM Szupertyúk egy csodálatos motor (minden rajta van, ami kell, Brembo fékek,WP fodított teló stb.,igazi műszaki csemege) 3,2 milla + regadóért!
A Hyosung egy ésszerű, jól használható motor (pályán is) 1,4 milla+regadóért!
Egy hétköznapi motoros nem fogja igazán észrevenni a különbséget csak az árban!