eddig 130 volt! Azt hogy mennyi alatt azt nem tudom!
meg nekem nagyonbejön!
Még a motoron a tartást kell megszoknom mert mindog fáj a csuklóm utánna! Kicsit mád mint a simson!
akkor jó, amúgy nem tom ismered e Csomot Gergőt, ő majd vesz vagy aprilia rs 125-t vagy majd yamaha TZR 125-t!Emberek, a yamahánál azt mondják már az embereknek hogy ÚJ TZR 125 lesz...de valszeg 4T lesz...
mi volt ma kint a rutin felé Viktor?ot voltam eatnál mosni a blokkot, aztán nézem milyen gép már, aztán mkor már tesco fele voltál mndom ez vmi cbr az eleje alapján, azt mikor elmész mondom na b@ssza meg ez Te vagy Kurva jól néz ki és nagyon fasza a hangja is!kellemes, hondás :)
nincs meg egy hete, de már el szeretnéd adni??? nem vagy semmi! mondjuk, ha eladad, akkor lehet hogy már egy jó kis Kawát, vagy Hondát tudnál venni, kifogástalan állapotban... tetudod
Annyit mondok,hogy a huzos ár környékén......csak azért vettük meg mert ilyet még senki se látott...motoros találkozon látták a mocit (ÉME) és mindenki azon agyalt,hogy hogy lehet ilyen állapotban
És mindenki azt mondta ami lehetetlen
Tehát,hogy minden uj rajta...szó szerint
Csak akkor meg nemtom miért érte meg eladni nekik
De nem érdekel
Itt van a kezeimbe és örülök neki kurvára!
Gondolkoztam,hogy eladom de nemtudom...
Szerintetek!?!?!?!?Mert ezt jó áron el lehetne adni!főleg,amilyen....
Ugy nézzétek a motort,hogy teljesen uj alkatrészekből lett összerakva!
Majd meglesznek a nagyfelbontásu képek...azon minden láccik
Gyári új hátso tag,uj minden . SZTEM SOKAN NEM HISZIK EL....DE TÉNYLEG A MOTOR TOTÁL ÚJ .AMIT ÉN SE ÉRTEK,HOGY HOGY LEHET, A HŰTŐ CSÖVEKEN GYÁRI ROPPANTOS BILINCS VAN MÉG MINDENHOL!
MEG ILYEN APROSAGOK,APRILIA FELIRATOS GYÁRI TELOSZIMERINGEK MEG MINDEN.ILYET MÉG NEMLÁTTAM A MOTOR ÉRTÉKÉT EZEK ALAPJÁN KB 600E RE LEHETNE BECSÜLNI MERT MINTHA 0KM ES LENNE!
NAGYON VIGYÁZOK RÁ
MA MÁR VOLTAM TEREPEZNI
bocs a nagybetüért csak kurvára beleéltem magam!
meg nekem nagyonbejön!
Még a motoron a tartást kell megszoknom mert mindog fáj a csuklóm utánna! Kicsit mád mint a simson!
Faterom ment előttem a Peugeot-tal!
azt a kerülőn meg rávertem mint állat!
2003-as , elég jól megy , 675 db ezres volt az ára!
Hát a köv. nem tom mi lessz még de az biztos hogy lessz valami szörnyeteg!!
GRATULA A MOTORHOZ
Honda CBR 125 ülésalatti kipuffal!!!
Reméljük nem és csak simán tényleg jól jártál.
És mindenki azt mondta ami lehetetlen
Tehát,hogy minden uj rajta...szó szerint
Csak akkor meg nemtom miért érte meg eladni nekik
De nem érdekel
Itt van a kezeimbe és örülök neki kurvára!
Gondolkoztam,hogy eladom de nemtudom...
Szerintetek!?!?!?!?Mert ezt jó áron el lehetne adni!főleg,amilyen....
Majd meglesznek a nagyfelbontásu képek...azon minden láccik
Gyári új hátso tag,uj minden . SZTEM SOKAN NEM HISZIK EL....DE TÉNYLEG A MOTOR TOTÁL ÚJ .AMIT ÉN SE ÉRTEK,HOGY HOGY LEHET, A HŰTŐ CSÖVEKEN GYÁRI ROPPANTOS BILINCS VAN MÉG MINDENHOL!
MEG ILYEN APROSAGOK,APRILIA FELIRATOS GYÁRI TELOSZIMERINGEK MEG MINDEN.ILYET MÉG NEMLÁTTAM A MOTOR ÉRTÉKÉT EZEK ALAPJÁN KB 600E RE LEHETNE BECSÜLNI MERT MINTHA 0KM ES LENNE!
NAGYON VIGYÁZOK RÁ
MA MÁR VOLTAM TEREPEZNI
bocs a nagybetüért csak kurvára beleéltem magam!