Csillus, az szopacs részvétem .
Be szoktam nézni, most majd a nyelvvizsga díj-visszatérítés miatt kell bemennem. De egyébként csak úgy ok nélkül is jó visszamenni a suliba. Én nagyon bírtam a jó kis KERÉK school-t. 24 órás focin is biztos hogy ott leszek. Az öcsém még mindig oda jár.
Te új vagy a suliban vagy már eddig is kerekes voltál?
Gólyák vagyunk? Valószínü ott leszek a gólyabálotokon, az mindig jó móka szokott lenni(mert mindig a B-sek nyernek ). Én tavaly végeztem, keress meg a tablónkon! Ha nem lenne egyértelmü, én is B-s voltam .
Ki az osztályfőnökötök?
mindenki azt modnja, hogy az nsr sokaklgyengébb, de az nsr tulajok mndig megmondják h persze rs mito otthagy,d e nsr is szinte ugyanaz, csak a hosszú élet miatt nincs úgy kihegyezve,de ha kuplungozol és tökéletesfordulaton tartja vki akkor majdnem már ugyanaz...
NSR-hez még nem volt szerencsém, csak álló helyzetben. De az NSR nem olyan sokkal erősebb mint a Mito vagy az RS, szal egy NSR-rel valószínüleg szorosabb lenne a dolog.
Mito-val és RS-sel gyorsultam. Azok otthagynak mint a picsa A Dealimet viszont én hagyom ott mint a picsa . Nekem már sportkipuff és kisebb fogaskerék van a mocin ezért egy csöppet jobban gyorsul mint a gyári változat.
Rocky, a cbr mennyire gyorsul?egyszer írtad, hogy 8-9 mp alatt megy 100ra, most nsr-ről azt olvastam hogy az is 8-9 alatt, ezek szerint egyformán gyorsulnak? nem gorsultál még vmi 2t 125-tel?mennyivel hagynának ott cbr-en?
köss rá pomponkát és igy megvan két kérdésre a válasz/megoldás.
várom a joidöt, ez a 20fok most nem tul baráti.
viszont ha már 125ös forum. tökölön 24-25-én lesz ktm junior supermotos versenyzö válogatás, itt bövebben
Jaaaaaa, sorry!!!!! nekem még mindig a hivatalos 636-os és a macsás képet jelenítette meg de nyomtam egy frissítést és már látom a saját képeket is . Na, arról a lekászálódós képről beszéltem.
Téged hogy hívnak? , megkereslek a jó kis digitális-évkönyvben .
Be szoktam nézni, most majd a nyelvvizsga díj-visszatérítés miatt kell bemennem. De egyébként csak úgy ok nélkül is jó visszamenni a suliba. Én nagyon bírtam a jó kis KERÉK school-t. 24 órás focin is biztos hogy ott leszek. Az öcsém még mindig oda jár.
Te új vagy a suliban vagy már eddig is kerekes voltál?
Ki az osztályfőnökötök?
de az én voltam oda jártam suliba.
RockandyRoll te óbudán merre felé mászkálsz? mer láttam egy ugyan ilyen motort az úgynevezett kerék suli előtt! nem lehet hogy téged láttalak?
dejot motoroztam... csak kár hogy már megint az "esö" miatt kell hazajönnöm nemvolt jo ez a nyár, legalább az ösz legyen jo!
várom a joidöt, ez a 20fok most nem tul baráti.
viszont ha már 125ös forum. tökölön 24-25-én lesz ktm junior supermotos versenyzö válogatás, itt bövebben
a masik kep meg a garazsban keszult..
mért nem raksz képet a saját 636-osodról a névjegyedbe? Láttam már róla egy képet, még mindig kurva jól néz ki .
a farkamat ne csovaljam?
amugy tenyleg drukkolok, en nyul vagyok az ilyemishez.