lehet olyan aprilia ami 10 ées és tiptop, lehet 2 éves nsr szarrá menve, de azért szerintem elég ritka az olyan nsr aminek kettétörik a véza...rs 124ről me nem egyszer hallottam, plussz gyújtás bajok stb...és ezek elég drágák is!Nem azzal van a baj, hogy olaszban szerelik e vagy nem, a lényeg az az hogy japán motor, és ha olaszba is de japán módszerekkel szerelik!egyébként meg Red Baron japánbólhoz import nsr-t ami JAPÁN!De aúgy is a volkswagen is szar met nem németbe hanem spanolba szerelik meg stb...?!
...az hülyeség hogy az NSR tartósabb mint az Aprilia 125 . 1 részt mert mind 2 OLASZ és mert a mi hondánkon már szinte mindent ki kellett vágni ... mint az RS-en --szal.
1 kutya mind a 2
Jónapot mindenkinek!! Épp most találtam 1 német rs oldalt tele jobbnál jobb videkkel!! Akit érdekel katt erre a linkre:http: //babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=fr_en&url=http://www.rsbikers.com (ez már az angol nyelvű verziója...)
Jó reggelt!
szerintem ne filózzál semmin, ugyanis tegnap határozottan kijeletetted, h lefekszel és nem maradsz fenn 4ig..."Dehogyis, elmegyek aludni, külnöben hogy tudnám végignézni??? Elaludnék közben" Na ennyit erről
egy Kawasaki KMX 125össel! amit mellesleg meg szeretnék venni tőle, mert éppen eladó annyi volt a dolog, hogy a vizes füvön hülyültek, egy olyan kerékkel ami még aszfaltra is sima, éshát ugye ennek a vége az lett hogy kicsúszott alóla, és rá a srác lábára! nem esett nagyot, de ez is mutattja hogy nem egy veszéjtelen dolog ez, hiszen csak elcsúszott, de tiszta lila a lába! de mi imádunk ökörködni
Hát persze, a kötelező borulás nekem is megvolt, de ez benne van a dologban. Inkább egy 125-össel boruljak meg 70-nel, mint egy 600RR-rel 140-nel .
Haverod mivel esett?
tanuló motornak egy vadi új CBR 125 amúgy télleg jobb a fokozatosság! de 125 össel is lehet szépeket tanyolni! pl tegnap haverom a hajógyárin tiszta lila a lába, pedig csak elcsúszott!
Megtaláltalak!!!!!! a 7.-es képedet ide ugye ne rakjam be ide? A tesódat viszont nem találom . Hát ja kb a fél osztályom a Honvédban kosarazott/kosarazik. A másik fele meg kézilabdázik vagy vizilabdázik.
...az hülyeség hogy az NSR tartósabb mint az Aprilia 125 . 1 részt mert mind 2 OLASZ és mert a mi hondánkon már szinte mindent ki kellett vágni ... mint az RS-en --szal.
1 kutya mind a 2
És vigyázz rá!!!
szerintem ne filózzál semmin, ugyanis tegnap határozottan kijeletetted, h lefekszel és nem maradsz fenn 4ig..."Dehogyis, elmegyek aludni, külnöben hogy tudnám végignézni??? Elaludnék közben" Na ennyit erről
Haverod mivel esett?