Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet olyan aprilia ami 10 ées és tiptop, lehet 2 éves nsr szarrá menve, de azért szerintem elég ritka az olyan nsr aminek kettétörik a véza...rs 124ről me nem egyszer hallottam, plussz gyújtás bajok stb...és ezek elég drágák is!Nem azzal van a baj, hogy olaszban szerelik e vagy nem, a lényeg az az hogy japán motor, és ha olaszba is de japán módszerekkel szerelik!egyébként meg Red Baron japánbólhoz import nsr-t ami JAPÁN!De aúgy is a volkswagen is szar met nem németbe hanem spanolba szerelik meg stb...?!
Grat a mocihoz..

...az hülyeség hogy az NSR tartósabb mint az Aprilia 125 . 1 részt mert mind 2 OLASZ és mert a mi hondánkon már szinte mindent ki kellett vágni ... mint az RS-en --szal.
1 kutya mind a 2
Gratula fozzá !
És vigyázz rá!!!
Itt az új vasam!
Jónapot mindenkinek!! Épp most találtam 1 német rs oldalt tele jobbnál jobb videkkel!! Akit érdekel katt erre a linkre:http: //babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=fr_en&url=http://www.rsbikers.com (ez már az angol nyelvű verziója...)
Jó reggelt!
szerintem ne filózzál semmin, ugyanis tegnap határozottan kijeletetted, h lefekszel és nem maradsz fenn 4ig..."Dehogyis, elmegyek aludni, külnöben hogy tudnám végignézni??? Elaludnék közben" Na ennyit erről
arrow vmi 80ezer, gianelli meg 37 asszem Nagykátán van egy bolt: Apró Motor,én ott néztem TZR-re!
Valaki nem tud olyan oldalt ahol nézhetnék kipufogó rendszert az NSR-emre?
Az több mint valószínű. Gondolom majd megismersz, nem sok ember mászkál a Kerék-ben tetőtől talpig beöltözve, sisakkal a kezében .
na jó8 mindenkinek, Rocky mi meg remélem találkozunk vmikor!
az az igazság hogy én lehet elvonulok álmodni vmi motorosat! jah megvan! asszem ghost rider leszek
Most azon filózok hogy lefeküdjek-e aludni vagy ne és inkább megpróbáljak fentmaradni 4-ig.
nekem jelenleg egy Aprilia SR em van, ugyszint tanulómotor, és 50ccs robogó létére 80at megy! ami szerintem ettől a kategóriától nem egy rossz dolog!
egy Kawasaki KMX 125össel! amit mellesleg meg szeretnék venni tőle, mert éppen eladó annyi volt a dolog, hogy a vizes füvön hülyültek, egy olyan kerékkel ami még aszfaltra is sima, éshát ugye ennek a vége az lett hogy kicsúszott alóla, és rá a srác lábára! nem esett nagyot, de ez is mutattja hogy nem egy veszéjtelen dolog ez, hiszen csak elcsúszott, de tiszta lila a lába! de mi imádunk ökörködni
Hát persze, a kötelező borulás nekem is megvolt, de ez benne van a dologban. Inkább egy 125-össel boruljak meg 70-nel, mint egy 600RR-rel 140-nel .
Haverod mivel esett?
tanuló motornak egy vadi új CBR 125 amúgy télleg jobb a fokozatosság! de 125 össel is lehet szépeket tanyolni! pl tegnap haverom a hajógyárin tiszta lila a lába, pedig csak elcsúszott!
Ja, ez a tanuló-motorom. Aztán majd ha megérdemlem lesz 600-as CiBeR, de addig még sokat kell tanulnom. Nem akarom egy fára csavarodva végezni .
ez a 125ös CBR az első motorod? hozzátenném hogy gyönyörű!
Szerintem inkább aludtam az a legvalószinűbb. Csak júni 9. óta motorozok.
inkább motoroztál?
Én egészen véletlenül ,aznap(sem ) voltam suliban mikor a fényképek készültek.
lécci ne rakd be azt a képet te a 11.b-s képen melyik vagy? mert a nevet megtaláltam, csak nem lehet rákattintani!
Megtaláltalak!!!!!! a 7.-es képedet ide ugye ne rakjam be ide? A tesódat viszont nem találom . Hát ja kb a fél osztályom a Honvédban kosarazott/kosarazik. A másik fele meg kézilabdázik vagy vizilabdázik.
te is a honvédban kosaraztál? mer ahogy elnézem a volt osztályodat, onnan elég sokan honvédosok?
aki a motorodon háttal pózol a kamerának, ő is a kerékbe jár??