én szombaton egész nap a revü tartósteszten levő Hyosung GT650S -sel motoroztam. najó nem egész nap, de elég sokat. én is azt mondanám hogy az áráért jó motor! de azért nem vagyok tőle elájulva. ... annyira mint a Superduke-tól :))
Az RS-nek is nagyonnagyon jó futóműve van. A futőművébe szerettem bele a motornak. Na meg jó fékek vannak rajta. Nekem most lett rátéve fém fékcső és így nagyonnagyon brutálakat lehet fékezni vele, de fémfékcső előtt is nagyon jó volt a fék csak most sokkal határozottabb lett a nyomáspont
Én mint"Nudli Jancsi", azt mondom hogy az RD futoműmüve tényleg nem maga a tökéletesség. Persze szerintem amikor ezeket a motorokat gyártották,akkoriban,nem is foglalkoztak ezzel a dologgal annyira,mint manapság/vajon miért /. Van igazság abban amit mondasz Mr2,/mert tapasztaltam /de tény és valo hogy,egy jo futómüvel ellátott motorra,sokkal nyugodtabban,és magabiztosan veszed a kanyarokat.
Persze, hogy dobna!
Van egy videjóm nsr50-esről! ahogyan 100-atmegy, pedig csak a fúvókákat cserélték ki 110-re meg gondolom ki a folytásokat
csak lestem, amikor a kis 60-as óra körbeforgott látni a videón, hogyan előz meg aszem egy cors-at
hová mehet??
amúgy lehet, hogy megéri a GIANNELLI, de ennyiért még találhatol HASZNÁLTAN esetleg arrow-ot!
olvastam csak hát az csak csak derbi topik lenne...bár minek hát talán egy gianellit beruháznék az is dobna 8-10et rajta?meg nekem végülis 150 elég..nekem a gyorsulás lenne fontosabb...sok geci swiftes köcsögök hogy ne tudjanak alázni...egyébként ha most az 50es TZR-be tennék nagyobb fúvókákat akkor az dobna rajta?
nem mentem még, de (elnézést a hondásoktól) nem lehet vmi nagy kaland! mindenhol azt hallottam, olvastam, hogy bár japán és vmennyire megbízható ellenben nem vmi vadállat. ugyanazt tudom csak mondani amire eddig is nagyon jól rájöttél már: a legjobb 125-ös motor az az Aprilia RS és a Cagiva Mito Evo. A két olsz gép viszont közel ugyanazt tudja teljesíteni. Csak a Cagiva szebb
jó hát olyan sokat nem, csak ott a parkolóban egy kört :) az meg szinte semmi.. de az a helyzet hogy az a motor a KTM gyár szemefénye, egyetlen egy darab van még csak belőle, kurva drága szóval nekem elég volt ez si :) meg már pakoltuk fel az autóba, mikor lett volna rá lehetőség, aztán inkább hagytam.. megelégedtem a széria Duke-kal is
Nem egy gixerek, de nagyon jók/tetszetősek!
Nekem bevált!
Többet információ a GT650R-ről!!
Ennyit erről, mert nem akarok off lenni, bár van a Hyosungnak V2-es 125ccm-es naked és sportmotorja is!
Mi a véleményed rólla?
Aprilia 1
Aprilia 2
Aprilia 3
Aprilia 4
Van egy videjóm nsr50-esről! ahogyan 100-atmegy, pedig csak a fúvókákat cserélték ki 110-re meg gondolom ki a folytásokat
csak lestem, amikor a kis 60-as óra körbeforgott látni a videón, hogyan előz meg aszem egy cors-at
hová mehet??
amúgy lehet, hogy megéri a GIANNELLI, de ennyiért még találhatol HASZNÁLTAN esetleg arrow-ot!
DennyM a szakértő!