Hát külsőre, praktikumra meg szinte mindenre az NSR jobb, szerintem, eddig hallottak alapján!csak a kurva erő, de nem hiszem, hogy olyan sokkal gyengébb lenne, mennyi alatt mennek 100ra?én 2-3-4 éveset vennék, 700ezer körül!
Szerintem azért egy pár évig megteszi egy "gyenge" NSR-is......de szerintem azt vegyétek amelyik teccik.
Csak azért szóltam bele mert nekem is NSR-em volt, igaz 150-es hengerrel, de bőven elég volt addig amíg nem lett meg a korlátlan jogsim, és nem vettem egy 4T gépet..(ezt most Mr2T ne olvassa el)
Van, de mivan ha egy RS-re vagy MITO-ra teszel + kiput MÉÉG erősebb
Ésmondjuk nemtom mennyit szánsz rá, de 700 ezer körül olyan szépeket, és jókat lehet kapni, hogy csak NA!
krasy10 Ha tényleg RS-t vagy MITO-t szeretnél, mert ugyebár ezek erősebbek, akkor FATER-oddal olvasgassátok végig a 125 világa-át és így biztos, hogy elismeri majd, hogy az RS és a MITO erősebb gépek, és ugyebár azt szeretnél
Még mielőtt valaki leugatna, hogy én most fikáztam az NSR-t, nehogy azt higgye, hogy most ezt azért írtam, de elkell ismerni, hogy így van. Én nekem is tetszik és jó motrnak tartom az NSR-t, de aki erőset/erősebbet akar az a RS-t vagy a MITO-t válassza!
mindenhonnan na de úgy néz ki csak nsr lesz :) meg lettem győzve, de csak hogy láttam streetfighter89 gépét élőben gyönyörű motorok ám...és csak japán gép...de télleg egy rs mennyire ver oda az nsr-nek?
én amikor megküldtem a ringen az NSR-emet akkor sem ment 10 liter főlé a fogyasztás,pedig 96%-ban 8000 felett voltam.az a 13 liter kicsit sok.
lehet,hogy fogyasztásban annyi a 600as,de feelingben közelébe sem érhet a 125nek. :)
gondolom 125ről van szó krasy,ugye?Mert ott az NSR a leggagyibb.Olasz liszenszes volt,nem is japán.Inkább túra,mint sport,túrás ülés,bazinehéz váz,gyenge motor. NSR-ből csak a 150 SP és RR meg a 250es a jó.125ben Aprilia RS,Cagiva Mito vagy esetleg az új Derbi.
Csak azért szóltam bele mert nekem is NSR-em volt, igaz 150-es hengerrel, de bőven elég volt addig amíg nem lett meg a korlátlan jogsim, és nem vettem egy 4T gépet..(ezt most Mr2T ne olvassa el)
Ésmondjuk nemtom mennyit szánsz rá, de 700 ezer körül olyan szépeket, és jókat lehet kapni, hogy csak NA!
Még mielőtt valaki leugatna, hogy én most fikáztam az NSR-t, nehogy azt higgye, hogy most ezt azért írtam, de elkell ismerni, hogy így van. Én nekem is tetszik és jó motrnak tartom az NSR-t, de aki erőset/erősebbet akar az a RS-t vagy a MITO-t válassza!
Kawagirl gratula.
átmentél rutinon?te atya úr isten.
Csendben leszek.....
Megvan a rutinom, neked még nem is mondtam Elősőre sikerült
lehet,hogy fogyasztásban annyi a 600as,de feelingben közelébe sem érhet a 125nek. :)
Milyen Judit vagy?Honnan ismerlek? :)