Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem mértem de kb.8-10mp alatt. Ha jól tudom a Mito a legjobb a 7mp-ével.Mármint a gyorsulásban.
Hát külsőre, praktikumra meg szinte mindenre az NSR jobb, szerintem, eddig hallottak alapján!csak a kurva erő, de nem hiszem, hogy olyan sokkal gyengébb lenne, mennyi alatt mennek 100ra?én 2-3-4 éveset vennék, 700ezer körül!
Szerintem azért egy pár évig megteszi egy "gyenge" NSR-is......de szerintem azt vegyétek amelyik teccik.
Csak azért szóltam bele mert nekem is NSR-em volt, igaz 150-es hengerrel, de bőven elég volt addig amíg nem lett meg a korlátlan jogsim, és nem vettem egy 4T gépet..(ezt most Mr2T ne olvassa el)
Van, de mivan ha egy RS-re vagy MITO-ra teszel + kiput MÉÉG erősebb
Ésmondjuk nemtom mennyit szánsz rá, de 700 ezer körül olyan szépeket, és jókat lehet kapni, hogy csak NA!
ennyivel gyengébb tényleg?valami tuning nincs hozzá?nem henger meg ilyenek, amitől jobabn megy?pl kipuff?
krasy10 Ha tényleg RS-t vagy MITO-t szeretnél, mert ugyebár ezek erősebbek, akkor FATER-oddal olvasgassátok végig a 125 világa-át és így biztos, hogy elismeri majd, hogy az RS és a MITO erősebb gépek, és ugyebár azt szeretnél
Még mielőtt valaki leugatna, hogy én most fikáztam az NSR-t, nehogy azt higgye, hogy most ezt azért írtam, de elkell ismerni, hogy így van. Én nekem is tetszik és jó motrnak tartom az NSR-t, de aki erőset/erősebbet akar az a RS-t vagy a MITO-t válassza!
monhatni meg 125 szinten is eg es fold.Sajna nsr leheto egyik leggyengebb motor.Egy freccia van akarmilyen regi 125is veri.
Enyem eleg komolyan ment,annak a kozelebe biztos nem er.
mindenhonnan na de úgy néz ki csak nsr lesz :) meg lettem győzve, de csak hogy láttam streetfighter89 gépét élőben gyönyörű motorok ám...és csak japán gép...de télleg egy rs mennyire ver oda az nsr-nek?
Zsuuu : köszönöm
honnan hallja mindenhonnan?:)
köszi a válaszokat, kár h apám midnenhonnan azt hallja h nsr jobb, nem tom hogy győzöm meg...pedig nem is használnám csak 1-2 évig
TyT!!!!! Kössz szép öcsém észre vettem!!!!! csak valami miatt szarakodik a bill!!!!!
Mert ismerem.
Mr2ütem, miért ne ment volna át

Kawagirl gratula.
de pontosan!
átmentél rutinon?te atya úr isten.
Csak nem számon kérsz
Igen,miért,mikor irtál nekem utoljára emailt???
Eltűnt csajszi ??
ja oké,leesett. :))) az eltünt csajszi
gratulálunk
Oké, Mr :D
Csendben leszek.....
Megvan a rutinom, neked még nem is mondtam Elősőre sikerült
én amikor megküldtem a ringen az NSR-emet akkor sem ment 10 liter főlé a fogyasztás,pedig 96%-ban 8000 felett voltam.az a 13 liter kicsit sok.
lehet,hogy fogyasztásban annyi a 600as,de feelingben közelébe sem érhet a 125nek. :)
pszt,Mr2ütem vagyok. :)

Milyen Judit vagy?Honnan ismerlek? :)
gondolom 125ről van szó krasy,ugye?Mert ott az NSR a leggagyibb.Olasz liszenszes volt,nem is japán.Inkább túra,mint sport,túrás ülés,bazinehéz váz,gyenge motor. NSR-ből csak a 150 SP és RR meg a 250es a jó.125ben Aprilia RS,Cagiva Mito vagy esetleg az új Derbi.