Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rocky hogy tetszik ez a CBR ?
jaja akatalizator 10%-ot folyt hihihi
4t re meg nem kell katalizator mert nem bocsat ki annyit es egy kis kenopenzzel
a vizsgaztato is elfogadja
.... telitalálat, erre céloztam a katalizátoros 2T-vel. Akkor majd lehet velük "gyorsulgatni".
vizsgara felrakod,aztan meg leszeded.
remenytelen eset vagy,te sosem fogod megtudni,milyen az IGAZI motor. :( sajnallak is erte
en nem vagyok olyan hulye,hogy vegyek egy szaros soros 4T,raadasul hitelre.Ennel tobb eszem van szerencsere.
Te sosem gyorsulsz 2,8-at,foleg hogy csak 102 km van a seggedben.Orulsz ha 4 ala tudsz menni.
Nagyon nehez volt elnyerni az elso helyet a kategoriajaban,mivel egyedul csak o van benne!
600-asnak nem 600-as,a 750-es gixxerek meg odaverik,ennyit a motorodrol.
Úgy tom hogy 2006-tól kifogják tiltani a 2 ütemű kocsikat amelyikben nincs katalizátor....... de ez motornál is így lesz????? mert akkor elég gáááz sajnos. vagy motornál ez nem számít????
bar a gpr 50 mar regota van csak gp80 cup volt a neve és versenyeztek vele.
figyelj ha jobb nagyobb moci kell ugyis vesz maganak az ember mondjuk egy zzr-t vagy ilyesmit ez nem arra van, ha 3 idénynél többbet akarsz vele menni akkor ne élezd ki fullra mert akkor game over lesz hama.r ez nem arra van ez hobbi moci
Tényleg kurvajó kis moci, viszont ami nemtetszik hogy a fojtatlan verziója is csak 22le, de mondjuk ezt még lehet feljebb tornázni :)

Tegnap voltam sportautókiállításon és a Derbinek is volt standja.. Nagyon tetszett a 125 Nude, sajna a speedből csak az 50es volt kiállítva :(
a derbi a piaggio leányvállalata ugy mint a mercinek a smart.
nekem van egy derbi atlantis 4T robogom és szedtem mar szet egy picit és minden piaggio benne. a blokk a piaggio flash blokkja, minden piaggio kivetel a fekek mert azok spanyolok.
Párizsban sorry
a GPR 125 NUDE prizsban díjat nyert legjobb designeban...piaggio alkatrészek? ezt nem hallottam
mondtam én hogy mi a király

2 ütemű és szuper dizájnja van, de ha megnézed a gpr 125 nude-ot vagy a senda 125 4T-t annak is kurva jó formája van. és ráadásul minden benne piaggio alkatrész
gyönyörű ez a motor. N1, hihetetlen szép

gyönyörű ez a motor. N1, hihetetlen szép
még egy ilyen radikális gondolkodású ember nincs a földön...
nem mindenki, nyilvan , csak ott a hozza hansonloakra celoztam, de lehet hogy ottsincs egy hoza hasonlo sem:)
voltam a promotoba és az új AJP-t néztem nagyon brutális 200 as 4T 23 Le
asszem a következő havi superbike ba lesz a teszt, ott azt hozták ki hogy egy az egyben verte a drz400-at. az azért nem semmi, és mellette kurvja jól néz ki.
na de Csasziiiii

gratula!

Gyere inkább ma Écsre Rábaringre gyorsulásra
amugy szerintem most 125ösökbe verhetetlen a derbi. senda 125 sm és cross,(de van 50esbe is ) gpr 125, 50, na meg a gp1 robija nagyon állat az összes olyan hogy nem nézed ki belőle hogy csak 125 ös ugy néz ki mintha nagy motor lenne nézzétek meg a
http://www.derbi.hu -t és rájöttök hogy nektek is olyan kell.
www.derbi.hu ott rengeteg van.
Szerintem hagyjuk az egészet. Ne foglalkozzunk vele mit mond Mr2T. Térjen vissza topic a régi jó hangulatához és tényleg mellőzük már ezt az ocsmány párbeszédet. Inkább mindenki örüljön a saját motorjának, mindegy hogy az 2T vagy 4T az a lényeg hogy a gazdája szeresse.

Aki még mindig vitázni akar az inkábn magánbeszélgetésbe dumálja meg Mr2T-vel a gondját baját. Felőlem találkozhatnak is aztán lehet belőle egy jó verekedés is, engem nem érdekel, csak ne egymás "családtagjainak az emlegetésével" tegyétek tönkre ezt a jó kis fórumot.
Szerintem a hozzászólásod mélyebbre süllyedt mint Mr2T IQja!! Kicsit disztingváljátok már az indulatokat, a topic átment "ki tud szebbet káromkodni" versenybe..
Hé öcsi(NSR) fogalmazhattál volna egy kicsit szebben is mert így csak lealacsonyítottad magad az ő szintjére.