Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most magadrol beszeltel?szeretem ha az embernek egeszseges onkritikaja van,meg ha akkora segg is,mint te. :)
Látom az elmúlt napokban eléggé zajlott az élet... Nekem is megállt a motorom..
Mint később kiderült leégettem a gyújtásvezérlést. De már azóta új van benne
Hiába.. ha hall generátoros gyújtásod van és 1 áramkörre teszed a parkolófénnyel akkor 5 perc után leégeted a végfokot abban a bizonyos vezérlőegységben.
Kurva jó gyújtás 20.000-ig.. atomszikra... viszont kellemetlen hazatolni a motort-- főleg ha előre nem közlik ezeket a "mellékhatásokat". Hungaroring.. hungaroring.. hungaroring..
Akik az Rs-tanfolyamot csinálják, ők csinálnak mindent Rs-eken! Tudom őket ajánlani!!!!
Én benne lennék egy találkozóba, de pest nekem túl messze van lemotorozni. A bükkön keresztül letudok menni egerig, onnan meg a mátrában. ha te is elindulsz pestről és megbeszélünk egy helyet ahol talizunk én benne vagyok. De ezt még át kell beszélni rendesen. Amugy szombaton pesten leszek, de nem motorral.
barthaocsi: nem jössz vmkor Budapest fele? :) megkuksolnám az RS-t :)
Hello Propuls!
Elöl 110/70 hátul pedig 150/60 as gumi van rajta. Sajnos az én RS-em fojtott. végre 135-öt tudtam kihozni belőle. Elvittem egy sráchoz, hogy nézze meg hogy ki tudja e szedni a fojtást, de ő sajna nem tudta. Fojtatlan 125-össel még sajna nem mentem, ugyhogy viszonyítási alapom sincs hogy hogy megy igazából az én RS-em. DE így fojtott verzióban is élvezem vele a motorozást. Ha van msn-ed akkor át tudok küldeni egy on-board felvételt ha érdekel
Hali barthaocsi
Mennyit megy az RS-ed végre, és hanyas gumi van fen elől/hátul?
Én nem kívánok neki semmilyen villanyoszlopot, meg balesetet, mert igaz hogy agyi szintje nem üti meg a normális motorosokét, de a motorosok baleseti statisztikáját rontaná... én megelégszek azzal is ha nem írogat ide...
a rohadék
A kisköcsögnek az az oldala! Ajánlom figyelmetekbe a forum részét, annak is a technika topikját!!!!!

"csak felkavartam az allovizet. :)"
"Kulonben meg erdemes latogatni a sportmotor.hu forumot :) felkavartam az allovizet!"
"persze,eleg ha csak engem utalnak meg :)"

Egy kis ízelítő a kis geci gondolataiból! Remélem mindenki számára egyértelmű hogy egy FÉREG és nem motoros!!!!!!

Kívánok neked egy szép villanyoszlopot vagy egy fatörzset!!!!!!!
lesegeti szerintem elég sokat hiszen a saját oldala...
OKK ez volt az utolsó de ez muszály volt!
Ja, hapedig 2T buzi vagy, akkor állítsd be kezdőlapnak EZT és lesegesd egésznap! Ez az oldal nem neked való, nem is értem mért írogatsz itten??
Még egyszer ez a beteg agyadnak való oldal !!! EZ !!!
Kérnék mindenkit aki rendszeres olvasója ennek a fórumnak, hogy mr2t bármiféle kommentjére NE REAGÁLJATOK!!!!!!!!! NINCS ÉRTELME!!!!!!! De tényleg nincs (tapasztalat)!

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!

u.i.:talán így eltakarodsz a p***ába
mr2t: Sikerült telehánynod ezt a fórumot is! Mé nem húzol el a narkós k***a anyádba?! Elegünk van belőled!!!!!!!!!! Az a szörnyű hogy itt irogatsz (holott senki nem kért meg rá)a motorodat meg már egy éve a sufnidban csavarozod! összerakhattad volna már a legodat!
És még mielőtt gondolatonként írnál kommentet (mert egyszerre csak egy gondolatig jut el az bunkó fejed) előre szólok nem reagálok rá!!!!!!! Mert a http://www.125.vilaga.hu oldalon már elkövettem ezt a hibát! Takarodj vissza arra az oldalra, ott osszad azt ami nincs, vagy pedig menj a befuccsolt oldaladra és fórumozzál magaddal!

A legszörnyűbb az hogy téged valaki felnevelt!
Ne is mondd. A motorkiállításon kb 10 percet beszélgettem vele és nem jutott eszembe hogy kellene egy közös képet csinálni pedig ott volt figyelt a fényképezős telefon a zsebemben
amúgy bazz csinálhattam volna vele tök fazsa képet (aláírás annyira nem izgatott) de bassz anyám a lemerített aksit adta a fényképezőhöz.. tök jó

pedig megelehetett volna hogy ő a superbike-on ül én meg mellette s zéria ktm-en és úgy fotó :)
Jaaaa, akkor már nem is irigyellek.
nem szerelek neki, csak én indítottam el, meg én vettem el utána tőle a mocit
JaJa.
Ezen kb a vázon és a blokkon kívül már semmi nem gyári.
Igen már mutattad, és írtad is, hogy a fényezés nemnagyon tuti (sztem se) de ennek ugye nem gyári a hátsó lengővillája? mert úgytudom két karú
Nem rossz Itt van egy kép a megvalósított változatáról.
Elmész Te a francba!!! Egy csöppett most irigyellek ám .
Ja Te csak így küldöd? "A Talmának szerelek, nem nagy ügy"
Nem baj nekem viszont van egy dedikált pószterem bi-bi-be
na ma megvolt a tali a talmácsi familíával... no meg a 990 SuperDuke superbike változatával.. áá az a motor de durvaaaaaaa... csak a karbon felnik 1millában vannak.. Talmácsi meg is hajtotta kicsit, bár nem igazán húzta, de mégis, eredmény: új pályarekord. ez eddigit is ő tartotta a széria Duke-kal. melleselg bazz a Gergő sem nyomja rosszul! elég komoly amit a két talmácsi művelt az euroringen

a Talmácsi Gáborra meg mérges vagyok kicsit. ráüll a motorra, én meg csavarozom ki a motorbakot hátul, erre beröffentette meg még gázt is húzott.. a két Akrapovic dob pont a fülembe.... ezután meg már indult volna el úgy hogy csak az egyik oldalról szedtem még csak le a bakot. türelmetlen volt csöppet. de amit a pályán művel... le a kalappal előtte!!
Valaki nagyon elkúrta a hátsó indexet, kész röhej
amúgy mintha zsír új lenne