" mi lenne ha viszsahuznal a picsába másik fórumra ahonnan jöttél és ott boldogítanád a hozzád hasonló seggszagú faszfejüeket a magad ostoba szúk látásmódoddal s minket hagynál békén?"
Tehát a 125 világán mindenki Mr2Thez hasonlóan seggszagú faszfejű?
Hát kösz szépen.. a többiek nevében is! Énis hosszú életet kívánok neked...
Ki ez a hatalmas nagy fazkalap köcsögláda?
honnan a faszból köppentél ide?
hol éltél eddig ember? zsacskóba a lánc-híd alatt, vagy talán vákumban, de szerintem egészen idái a seggedbe hordtad azt a szétkurt kurva agyad!itt senki nem nézi le a 2T-s mocikat, csak a öbbségnek 4T-s mocija van, de annak ellenére nem nézik le max csak elmondják a 4T-s mocik előnyét!arra meg asztán verheted a faszod hogy 3db 2T mocid van!itt mindenkinek elég 1 moci, csak neked kell 3 mert míg az egyiket széthajtod tudjad hajtani a többi szart is.de nyugodtan menjél csak a 2T-s szarjaiddal, nekem is 2T-s mocim van, és tudod hogy ez után tutira 4T mocim lesz, mert sokkal ovább tudom majd használni a 4T-s mocit cőgázon mint a 2T-s mert előbb széthajtják magukat, és mikor te már szarrá hajtottad az összes mocid én még akkor is mocizni fogok, igaz ilyen pénzes gyerek csak kiveri apuci faszát aztán kapod is a lóvét, most annak örülsz hogy a 2T-s 125ösbe 2szer annyi erő van mint a 4T-sbe és élményt nyújt? egy 14LE 4T-s is tud annyi élményt nyujtani mint a 2T-s, az élményt nem feltétlenül az nyújja a látod azt a félrekúrt zsombi pofádat a tükörbe szétmosodni, 130-140-nél is lehet olyan élményeket szerezni mint 180-nál, a különbség annyi hogy tovább fogsz élni, mert ha a 125ös mocikat arra találták volna ki hoy 180km/h-val száguldozzanak hidd el egy 4T-s is tudná azt, de ezt pont 1 ekkora félrebaszot köcsögtöcskölönek magyarázom mint te, te nem vagy motoros, TE 1 ROHADT KIS SZARHÁZI VAGY AKINEK APUCI TELEKURTA A PICSÁJÁT PÉNZZEL!!!szerintem a legnagyobb élvezet bandába menni, lehet hogy 80-10km/h-nál nem mennek gyorsabban, de sokan vannak és mind számíthatnak egymásra, te megnézném veled ki motorozna bandába, mert ekkora köcsögnek bizos nincs normális hawerja akire számíthatna!ha annyira élvezetre vágysz dugd bele a gombás pöcsöd a szar 2-s mocid kipufogojába és adj 1 kövér gázt!
Bocs mindenki hogy így fogalmaztam meg be idegesít ez a köcsög!
A köcsögölést el kellene felejteni, nem ide való. Teljesen normálisan tud itt mindenki írkálni, javaslom neked is. Egyébként meg ha a sok "Józsi" bácsi nem hordaná a trágyát, éhen döglenél a 2T motorod mellett. Fogadd már el, hogy nem egyforma mindenki, és a cél nem szentesíti hanem meghatározza az eszközt. Ha pályázni kellene nekem most motor valószínű egy Aprilia RS-t vennék, könnyű, gyors és nagyon nagyon tud húzni. De mint sok embernek nekem sem arra kell most a gép. Ezért lessz 650-es V2.
...végig olvastam ezt az egész vitát és nekem csak annyi a véleményem, hogy Mr.kocsoggyereknek kéne 1 barátnő, mert nem tűnik túl kiegyensúlyozottnak!!aki abban leli örömét, h másokat ilyenmódon oltogat, az elég silány életet élhet!!!persze ha csak szexuális kielégületlenségre vezethető vissza Mr.fassz össze beszólása, én szívesen befizetek neki 1 alkalomra, csak cserébe ne írjon többet erre a fórumra...
lehet ezt a hozzaszolasomat kimoderálják, de megéri legalabb leirni..
Mr2ütem:
mértnem mész el a jó büdös picsába motorozni azzal 2ütemü motoroddal együtt bazdmeg ahelyett hogy itt osztanád az észt szánnád az idődet motorozásra ne itt bazd az anyádat a fórumon mert a kurva isten sem kiváncsia te szar ócska fos dumádra és arra kurva telibebaszott kétütemü motorodra. a kutyasem kérdezett téged bazdmeg egy árva szóval sem de rólad szól már ez az egész kurva topik. mi lenne ha viszsahuznal a picsába másik fórumra ahonnan jöttél és ott boldogítanád a hozzád hasonló seggszagú faszfejüeket a magad ostoba szúk látásmódoddal s minket hagynál békén? szóval azt javaslom maradjon ez a topic a otoros barátoké és az ilyen kis galacsinok mit te hagyják békén ezt a fórumot. meguntam én ezt már és mr mindenki kurvára un téged. öregem ha egyszer felborulsz avval a kétütemü motoroddal én leszek az első aki kitűzi a fekete szallagot a ruhájára.
MINDENKITŐL BOCS, CSAK NEKI ( MR2ÜTEM)-nek SZÓLT
ezt nem lehetett kibirni idegekkel. én nem birtam.
na én amtőr vagyok most vettem egy kawasakit 2 honapja és eddig 102 KM-tettem bele.
de 1 valamit jegyezzél meg: egy 136 Lóerős 636 köbcentis motor ami 2.8 masodperc alatt van százon és az év motorja lett valamit kategoriájában a legjobb aerodinamikai adatokkal rendelkezik (legkevesebb légellenallas) és a legjobb súly/lóerő elosztásban az nem gagyi motor. és lám 4 ütemü. ez lenne az en kawasaki 636osom. vegyél te is ilyet 2.6 millió forint,. hajrá. enniyt a divatmotorozasrol meg mi a gagyi mi a nem gagyi. és mindezt a saját pénzemből vettem (egy kis hitelt a nyakamba ahogy kell:) és senki sem segit fenntartani., még mielott ujgazdagoznal. raadasul mindehez 21 éves vagyok. csinald utannam, aztan pofazzal. na szevasz.
Nezzel at a motorlandra. :) 99%-uk lenezi es kineveti a 2Tseket!
Aki turazni akar vegyen tornacipot es menjel fel a janos hegyre.
Motorozasi elmenyben a 2T viszi a palmat, es meg sok minden masban.
Lassíts egy kicsit. Itt senki sem fikázta a 2T-t ha jól rémlik, de a 250-es topicban sem. Nekem is volt öbb 2T motorom, és meg fogsz lepődni nagyon szeretem ezt a technikát. De úgy látom nem fér a fejedbe miről is szól ez az egész. Hogy Te is megértsd: a Ferrari F40 egy k*rva jó autó, de ha Józsi bácsinak kell a földre trágyát hordani akkor neki egy jó MTZ sokkal többet ér nála. Ilyen egyszerű a dolog....
akkor máskor ha fikázol vagy éppen a szokásos "szánalmas vagy " szövegedet irod előtte nézd meg az adatlapokat oké?
mert megézted volna akkor tudnád hogy mi a másik motorom itthun, hát pont egy cr 125.
de mindegy , szeinrtem ninsc olyan motoros amiről te beszélsz, hogy lenézi a 2T, olyan van aki a robogósokat, meg az mz eket lenézni de az egybuzi, mert mindegyik motor, lényegtelen hogy mz, vagy hayabusa, a motor az motor.
van akinek a 4t jobban bejön mert valjuk be egy 2t vel normálisan turázni nem olyan...mint egy 4T vel nem?
ember ki a faszomnak érzed magad milyen jogon szóész le te bárkit is?
ki a faszom vagy vmi képviselőnek a köcsög elszált fia vagy mi?
normálisan irogatott mindenki mig ide nem jöttél senki nem kérdezett téged hogy mi a véleményed, sőt ssenkit nem is érdekel te meg csak itt elkezdtél mindenkit szidni, mert te vagy a fasza gyerek vagy mi?
jó te a 2T szereted mi nem enyi volt téma lezárva menj vissza a 125.világa-ra azt ott irogass itt senki nem kiváncsi rád.
Igazad van,csak egy valamit elfelejtettel.Hogy az OSSZES 4T-es lenezi a 2T motorokat,sot mar lassan a hozzatok hasonlo kezdok is.Tisztelet a kivetelnek,mint pl AGY.Ot becsulom,volt/lesz 4T motorja es tudja,hogy a 2T miben jo. Nem azzal van bajom,hogy vkinek 4T motorja van.Hanem azzal,ha vkinek 4T motorja van,kozben meg lefikazza a 2T-t,nem ismeri el az elonyeit.
Nem tudom milyen motorszerelo vagy,de hozzad tuti nem vinnek semmilyen gepet.Azt meg megertem,hogy a tobbiek nem ertenek hozza,de hogy te?Az allitolagos motorszereloi tudasoddal?Hat ez szegyen...nem lennek buszke a szakmamra.
Ja,es biztos csak bemeselem magamnak a 101 kilos tomeget,igazad van. :) Azert erzem konnyebbnek a 120 kilos 125-hoz kepest,mert biztos 160 kilos a CR.Istenem,szanalmas vagy.
Ha egy kicsit utana jarnal,akkor tudnad,hogy 66 lovas cross kipufogoval a CR es a KX.De majd megnezheted az oldalamon is,ha felraktam oket.A 250es CR 58-60 LE.De ezt te sosem fogod megerteni. :(
Ja,es meg valamit,a "csata" 450-es Husarol szolt,de egy 650-est is siman elverne.
nem akarok belekeveredni ebbe a hosszas vitába, csak egy dologra hívnám fel mr2ütem a figyelmed,a tisztelet, pontosabban az, hogy ha valaki a 4T motorokat szereti, és azokkal járkál, azokon érzi magát jól, akkor ezt tartsuk tiszteletbe, uyganúgy ahogy a 4T-s motorok se fikáznak téged a 2T-s motorjaidért!Ha szóvátennék, hogy mekkora fasz vagy mert 2T motorod van akkor visszaválaszolhatnál neki,de csak így lefikázni az összes 4T motort...főleg úgy h szerintem nem is kérdezte senki!nekem 2T motorom van a következő is az lesz, mert 125ösbe azt akarok,de ha netán nagyobb motort is akarok majd akkor még gőzöm sincs milyet akarok, szóval én pártatlan vagyok, nem állok 4t és 2t párton se, de az biztos hogy senkit se lehet azért hibáztatni amit szeret és amivel élvezi a motorozást!
Tehát a 125 világán mindenki Mr2Thez hasonlóan seggszagú faszfejű?
Hát kösz szépen.. a többiek nevében is! Énis hosszú életet kívánok neked...