amugy bocs a leguccso lekörözésért, nenézz legközelebb hátra, kikerültelek volna. nemkell elvonulni elölem, nembántalak :D
amugy néztelek egy ideig hogymész nemvotl az olyan rosz, nyugi. meg énis elöször votlam fent pályán, de ahhozképest csizmám is megkopott tisztességesen. majd ha érdekel mutatok videjot, meg most az infomban is van bent asszem egy kép, mászok ki kanyarbol éppen :)
hehe....
nem tévedtél sokat! az 50-es igaz, de chopperben
honda, magna 50-esre fáj az én fogam legalábbis
a mai benya árak mellett kénytelen vagyok visszafelé lépni
még mindíg jobb, mint seijen vas...
a nagymotorok ugyanannyit esznek, mint az autók és azt én nem bírnám itatni ja és én legtöbbet városban megyek, tehát felesleges is lenne nagy gép
azért én is imádom a mocikat és, ha több lenne a zsém, akkor vennék nagyobbat
sunesz,
látom nem szívesen költötök pénzt jogsira , a nagyobb vasakra is felragasztotok majd néhány 50-es matricát? Egyébként mik lesznek a nagyobb vasak? Maradtok a CBR családnál?
Nem lett lomhább a motor a 130-as gumitól?
Hello Rock!
Engem érdekelnek a cbr tunningolásával kapcsolatos dolgok, bár eddig még nem találtam semmit sajna!
Küldenél valami videot, vagy hangot a mocidról? Kíváncsi vagyok milyen hangja van a sportkipufogódnak!
e-mail címem: zooli20@ freemail.hu előre is köszi!
Mégegy kérdésem van, hogy melyik lánckereket cserélted le, és mennyivel lett magasabb a fordulatszám azonos tempónál?Nekem hatodikban 100km/h- nál 8000 - et pörög neked mennyit?
egy fasza llapotú rs250 lejtőn ment 250et...nem hiszem h volna hibája, mert nagy számnak írták h annyit ment, egy 180as vagy 160as is menne 190-195öt, cak akor már áttételezni kellene a moci meg lehet nem bírná
Ja bocs, link lemaradt
http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=fr_en&trurl=http%3a%2f%2fwww.rsbikers.com%2fvideos250%2fvitessemax250.zip
amugy néztelek egy ideig hogymész nemvotl az olyan rosz, nyugi. meg énis elöször votlam fent pályán, de ahhozképest csizmám is megkopott tisztességesen. majd ha érdekel mutatok videjot, meg most az infomban is van bent asszem egy kép, mászok ki kanyarbol éppen :)