Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szomoru,hogy ilyen tudatlan emberek ulnek motorra. :(
Szeretnel te ilyen 2T hangot.
30 ev?hihi,te hulye vagy.
Es hogy mit viszek magammal a sirban?Azt a sok elmenyt,amit a 2T-vel szereztem de ti sosem fogjatok megtapasztalni. :)
van tapasztalatom,hogy gagyi a 4T! :) Kozlekedesi eszkoznek elmegy,de motornak nem nagyon neveznem. :) V2-es kivetelt kepez nalam. :) De csak a hangja miatt es mert olyan exkluziv,nem olyan tucat nepbutito tomeg motor,mint a soros 4esek.
ja,igazad van,szanalmasok vagytok! :)
Az osszes 4T imado divatmotoros,hiszen azert szereti,mert azt latta a TV-ben.Ez a szomoru...
Hogy mit szolnek?Meg csipnem magam es felebrednek. :) Te sosem gyorsulsz 3 alatt egy 600-assal.Max laboratoriumi korulmenyeknel.
csak jo motorjaim vannak!
Bar nem nagyon ertettem mondatod masodik felet,de egy 500-600-as 2T nem lenne olyan,mint egy Hayabusa,hanem 100-szor jobb.
Igaza van kishapsinak!
Sőtt ha 2T buzi vagy, akkor mi is tudjuk mondani, hogy RS 250 otthagyja a szar nsr-ed!

ennyi!
Nem akarom elrontani a kedved de ezt az oldalt picit kukkansd meg!
http://www.met.hu
Aztán nem felmenni a pályára nélkülem, mert az szabálytalan előnyszerzésnek minősül!!!!
mr2 akárki
ha egy kicsit otthon lennél a japán gépekben és a japán piacban akkor tudnád hogy a gyár nem létező adatokat add, csupán a jobb eladás kedvéért. tehát a cr 500 akkor 76 Nm, és 66 Le mikor én agysebész vagyok, de nem az vagyok hanem motorszerelő a szakmám úgyhogy buktad.
de ha nem hiszed nézz át a husaberg.hu-ra ott a forumot olvasd vissza és rájösz.
mert ott is volt egy cr500 as állat ( P. Csaba)
és ős is ecsetelte hogy így meg úgy a cr je hogy az legyorsulja még a 650 es berget is ( keréken 62 Le a berg), aztán szép finoman (hosszas vitázás utánn) rájöt hogy nincs igaza, pedig neki a cr az mindenféle tuning volt azt mégse ment olyat.
lám most eladó a gépe és egy 650 es berget vesz.
ya és szerintem blokk nélkül mérted azt a 101 kilót a cr re.
most nem a honda ellen beszélek de hasonlísd össze melyik cég mióta gyárt endurót?
és a berg, csak endurót meg kroszt gyárt semi mást és lám mi vezeti a vb-t hát egy berg, úgyhogy itt fejezzük be a vitát és TAKARODJ A FÓRUMBÓL MERT SZERINTEM A TÖBBIEK NEVÉBEN IS BESZÉLEK HA NEM VAGY SZIVESEN LÁTOTT SZEMÉLY A BESZÓLÁSAIDDAL.
jah Rocky mákos vagyok :)))
és képzeld! holnap meg megyek euroringre (elvileg segíteni de lehet nem kell sokmindent) ahol a már említett KTM 990 SuperDuke superbike változatát (amiból csak egyetlen egy van ha jól tudom!!) fogja Talmácsi Gabi hajtani kicsit. elvileg lesz ott vmi fotózás meg ilyenek.. remélem sikerül lejattolni Talmával, de valószínű mert mi toljuk neki oda a mocit :)))

csak sajna azt mondta a Paulovits Imi (motorrevü főszerk.) hogy hyosungban már túl sok km van pakolva aztán most azt nem kapom meg. szal vagy megyek a mito-val vagy a cmibi mögött kuporgok a SuperDuke-on, ami nem túl kellemes!l
UGYHOGY VÉDD CSAK NYUGOTTAN MR2ÜTEMŰT MERT ANNYIRA MEGSÉRTETEM SZEGÉNY ÁRTATLANKÁT!
en nem mondtam semmmi rosszat a szemelyere, mig ö több oldal ota csak anyázik
""szanalmas kis seg vagy :) "" és
""mekkora pöcs vagy"" és ""Nekem nincs 125-som,csak egy NSR 250-esem,egy NS 400-asom es egy CR 500 SM-em...barmelyik tobbet er,mint a tied valaha is fog. :) " és
"Joga mindenkinek van,csak nevetseges,es huzza meg magat."" és "aki csoro ne motorozzon Andriska. "" és " .Igenytelen vagy es orulsz,hogy valami van a segged alatt."
és "sosem jutott el a mandulameretu agyacskadig"
NA EZEKHEZ KÉPEST NEMHISZEM, HOGY ÚGY MEGSÉRTETTEM AZZAL AMIT ÉN MONDTAM!
Hülye mákos . Gondolom kicsit jobb volt mint a Malaguti
A szokásos spontán kép
Jah, szerintem akkor ezzel vitte Fábryt is, volt a Showderben. Bár biztos nem a forgatás alatt tüntette el róla a rinyacsíkot, Fábry be volt szarva, mint az állat!
bocsi nem felvágásból vágtam be, csak kurvaaa boldog vagyok, és nagyon nagy élmény volt!!!

mellesleg Mr2ütemnek mondom hogy a Superduke is egy fostos 4 ütemű V2-es motor. biztos rá se nézne
ja meg itt van még a másik kettő kuriózum is
két olyan gyári építésű gép amivel ha jól tudom a 70-es években a GP-ben versenyeztek.
egy 2hengeres 350-es Yamaha és egy szintén két hengeres 250-es Suzuki:

Üdv Mayeste RR! Örülök hogy igy megtetszett a kis Mito! Ha tényleg ez mellett döntesz,nem fogod megbánni, mert rengetegszer fogsz vigyorogni a bukó mögött.Többi már csak töled függ.....! Porobálj valami olyan vasat kifogni, aminek volt gazdája is!!! Jo mocizást mindenkinek és balaesetmentes ...........
nektek is el kell dicsekednem :))
többek közt ezzel mentem ma, de ez volt a legizgibb.. bár lehet hogy nem is.
a gumin elég szépen látszott hogy döntötték neki. mint utólag megtudtam Talmácsi volt ..

na itt a gép.. KTM 990 Superduke.. és ha minden igaz holnap meglesem a superbike változatot, amiből ha minden igaz egyet csinált csak a KTM
Nem értek mindenben MR2T-vel egyet (sokmindenben igen), de ,ha már vitába szálltok vele, akkor legyetek szívesek kitölteni az adatlapotokat, mert ezen a fórumon nem szeretjük az "arcomfelnemvállalomdemindenkitlefikázok" típusú embereket!
Az NSR250-en pedig egy kiváló kétütemű motor, amivel pályán igen csúnyán lehet alázni a nagyobb vasakat megfelelő vezetővel a nyergében (itt nem terád gondolok MR2T )!
Úgyhogy ez a "dingding" nem jó poén, mert olyan szintre és hangnemre süllyeszt, ami ellen tiltakoztatok MR2T esetében!
Mr3ütem és ha még sokat fikázol/bunkózól mindenkit, akkor még egy páran írunk is a moderátornak, hogy zárja ki az ilyen éretleneket, mint te!
Sőtt pedig neked nsr250-esed, ami ugyebár HONDA, akkor nemértem, mért fikázod a CBR125-öst! Ez olyan, mintha leszaroznám pl.: az R1-est, mert 4T, és nekem meg egy "király" 2T-s TZR-em van.

Te nem motoros vagy, csak szeretnél!!!
kösz hogy értékeled a hmoromat
ja!!!

nsr 250 beindul----- olyan hangja van mint egy 2ütemü trabinak sportdobbal.
mint a crazy frogban! dingdiriridingdingding......
Mr2ütem idióta vagy!
Miért fikázod le a cbr125-öst nem arra készült hogy legyorsulja a szar nsr 250-es kávédarálódat.
De ha gyorsulhatnék vagy gyere debrecenbe bemutatom testvéremet és ott tessék bizonyitani!
amugy az igaz hogy ilyen nem erdemel senki, mert nem tehet rola hogy pöcs, olyannak szuletett es olyannak neveltek a szulei.