Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjob a derbi senda 125 4t meg a gpr 125 2t!!

mr 2 ütemröl meg az a velemenyem hogy annyi esze van mint a seggemnek, gizdul itt a pénzével,
de majd 30 ev mulva megnezzuk mi lesz azzal a sok pénzel mikor meghal!
mit visz magával??? semmit. csak azt, ahogyan viselkedett embertársaival az életében.
nem értek egyet veled. nem érdemli meg. azert a halált ilyenekért senki, s főképp nem a tolószéket.

a barátom is 21 eves autobalesetben nyaktol lefelé megbenul iden nyaron. ez nem oylan egyszerü kérdé. ilyet nemerdemel ezekert a dolgokert senkisem.
A suliban is volt két ilyen gazdag pöcs.
Barátai nincsenek az ilyennek,csak haverjai. Vagánykorodott a srác, nagypofával meg jogsi nélkül apuci alá tolt egy 1100as suzukit és 140-nel a városban belerohant egy trakeszba. Az egyik meghalt a másik meg tolókocsiban nyomorog. Innentől már nem is olyan jófej,a barátnak hitt haverok eltűntek,már nem olyan jó buli egy nyomorékkal nyomulni. Szánalmas,de az ilyen meg is érdemli.
szepvolt atcsi125, egy ksi detektvívesdi sosem árt:)

columbo 125?:)
ez magyarország.

tudod külföldön köszön egy szembejövő magyarnak (autóval villantva egyet) itthon meg rögton rámhuzza a kormanyt
Ja a husa450 vs. cr500 csatát én is megnézném!
Mr2Ütem!

Látom már sikeresen kinötted a 125.világa-t is
nemrossz trófeák:
1,motorland
2,125.vilaga
3,sportmotor.hu

Csak így tovább!
Te Mr2t!
Jól magadra haragítottál mindenkit a kötsög beszolásaiddal! Azér kiváncsi lennék rá hogy motorozod ki azt aCr-t, mer általában akiknek ilyen nagy a pofájuk azok ilyen kis fos szájhősök! Mondják hogy így meg úgy nekem már kevés az 500-as is közbe meg lehet hogy én lenyomom a kis "olcsó,gagyi" crm-el, találkoztam már ilyennel és ugy odabasztam pályán..........
Amugymeg ez a forum azé készült(gondolom) hogyha valakinek tanács segitség kéne az itt megkaphatja! Szal inkább segíts másoknak pölö a tapasztalataiddal(ha van ilyen) és ne a más motorját fikázzad!
Erre van egy egész egyszerű megoldás:
Mr2ütem megnyílvánulásai után sajnos már kezdem megérteni mi az amit utálnak bennünk az autósok... Csodálkozunk hogy ránkhúzzák a kormányt? Csodálkozunk hogy nem engednek el minket amikor gyorsabbak vagyunk... Hát ne csodálkozzunk. Amíg így áll a motorozáshoz egy ember mint ő, és így beszél olyan emberekkel akiknek az élete a motorozás, addig mindig ellentétek lesznek. Én azthittem h a motorosok mindig segítenek egymásnak, és összetartanak és támogatják egymást. Nem pedig fikázzák egymást!
Sajnos a motorozás is divatcikk lett... egyre több divatmotorossal...
királylány!

csatlakozom hozzád!

tuti nem ult meg a srac egy kawasakin, mert tala na vilag legjobb motorja és nehez hozazjutni:) (persze szubjektiv velemeny és csak szamomra a vilgag legjobb motorja

szoval nyilvan nem tudja miről beszél. enis felhuztam magam. ezen. egyszeru lenne nem foglalkozni vele de felidegesit

és csak hogy lasd milyen vagyok: Kawasakim van és Repsol olajat hasznalok hozzá majd valamit a robogomba is Repsolt töltök és repsol lancsprayvel fujom:)

egy kis honda fuvallat:)

a Repsol Honda tenyleg szép, de en em tudnek dönteni a Telefonica Movistar Honda és a Repsol között .....fogalmam sincs melyik lenen a jobb....de talaln a Telefonica

amugy mar az is kaphato magyarorszagon:)
vagy mit szolna ahoz ha a 636osom alatt megerzne a 2.8 mp alatt 100ra gyorsulast?:)
elsirna magát meg enis csak picit huztam meg abajszát, de mar mosolyt csavart az arcomra
Mr2ütem ! Akkor te megragadtál a 2T-nél, és innestől nem lessz egy jó motorodse? Kiváncsi lennék, ha csak 2T mocikat gyártanának, hogy lennének olyan JÓ gépek, mint pl.: a Hayabusa meg a többi...
Elég sokszor olvasom itt a hozzászólásokat...de most nagyon ideges lettem. idekerült a fórumra a motorosok szégyene aki úgy szövegel feleslegesen, hogy nincsenek is megfelelő tapasztalatai. Ez nem arról szól, hogy fikázzuk a másik gépét, és hűűű az enyém biztosjobb ebben meg abban. Hiszen nem láttad a sajt szemeddel! Én visziont elég sokszor ültem már hátul és láttam hogy utassal 135-tel megy a kis cbr! Nagyon szuper motor, persze vannak nála jobbak is(de nekem a kedvencem hát még az 1000es repsol ), de ezt mindenki tudja és nem kérünk a köcsög beszólásaidból! A másik, hogy ha csak egyszer is lett volna a segged alatt kawasaki nem így vélekednél! Remélem egyszer belenyugszol ezekbe a dolgokba (majd ha egyszer nagy leszel ) és rájössz, milyern felesleges hüyleségeket írtál ide. Igazán nyithatnál egy Vitatkzzunk-szánalmas embereknek topicot! Jaj inkább nem mondok ilyet mert még tényleg megteszed Nektek pedig igazi motorosok csak annyit mondanék, ne álljatok le ilyen szűk látókörű emberrel viatatkozni, mert csak felidegesítitek magatokat az iylen meg erre ugrik
Üdv!

társaságban nehivd magad motorosnak mert egy IGAZI motoros fejencsavar veletlen
motoros vagy? igen? akkor viselkedj is úgy. de mondjuk hiaba beszélek neked. soztod itt az észt mindenkinek. 2 ütem igy meg ugy,.. nem érted meg végre? mindenkinek mas tetszik nemkell itt nyomni a suket dumat...nekem sem adod be hogy 2utemure csereljem a 4 utemu kawasakit:) meg mindenkine ka sajátja az igazi. nemkel lsenkitsme meggyőzni a masik motorrol. majd mindenki vaalszt maganak.
megy megy,de hogy?inkabb vanszorog.
450-es 4T? Te tenyleg nem ertesz a motorokhoz... Eloszor informalodj,utana irjal be hulyesegeket,mert igy csaj sajat magad egeted le! :)
Szanalmas kis segg vagy :)
CR 500-on nincs power,66 LE, 76 NM, 101 kg lehet,hogy te mar 5osbe valtasz a gyenge motoroddal,de az enyem 2esben meg mindig birja,es ami a legfontosabb,hogy a kipufogomat szagolhatod.
Az NSR-em 5-6 litert eszik,ha ez neked sok,sajnallak!
Nyomatekosabb te tök...nezzel mar meg adatokat.CBR 125 mikor lesz olyan nyomatekos,mint egy RS???
almodozzal csak
En motoros vagyok,ellentetben beled!Puhapocsuek osztalyaba tartozol!
jo enmeg lealazom a CR-t engem meg lealaz DennyM az EVO-val:)
hihi! Mekkora egy pocs vagy,tenyleg azt hiszed,hogy most elajultunk toled,mert van egy fos geped? :)
1.A te fostalicskad a CBR 125 szintjen van,sosem erhet egy 125 kozelebe.
2.Nekem nincs 125-som,csak egy NSR 250-esem,egy NS 400-asom es egy CR 500 SM-em...barmelyik tobbet er,mint a tied valaha is fog. :)
Joga mindenkinek van,csak nevetseges,es huzza meg magat.En nem mennek oda egy zsigaval a Subarusokhoz es huzni az agyukat,hogy milyen szar autojuk van,csak azert,mert nekem nincs ra penzem.
Kishapsi írta:

"akkor utánna ülj át egy 450 es husabergre és utána mond hogy a 4T gyengébb.
mer míg a cr-t felkergeted a powernyitásig 2 ben, addig én már rég az 5 ek teszem a huskyval és nézek hátrafele hogy hol a faszomban vagy?"

Csaszii, már bocs tanulj meg olvasni... Kishapsi szerint a Husa lealázza a CR-t, szó nem volt hozzáállásról :)
Természetesen a CR szarrá alázná a Husát, még mielőtt belémkötnétek, az ég világon semmi bajom nincs a Husával, ezek tények!