Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaaaaaa
nem RS! SR a robogó!
jó hát rs után, ami kb 9 ló? nem?
februárban leszek 16! hát a KMX gyengébb valamivel, meg a futóműve sem olyan jó, de alapjában véve tökjó
Mennyivel gyengébb az MX? Amúgy te mennyi idős vagy?
majdnem! KMX! azért azt, mert a KDX az marha erős nekem, és nincs is rá zsé, a KMX viszont haveré, és nem drága!
KDX?
ap sr 50, de ha jól alakulnak a dolgok a 7en veszek egy kawát! 125ös endúrót
Halod 1 liter neked milyen motorradod van?
nem mer ahonnan licitáltuk az egy oldal és ua-z a kép. szoval nem tőlem de átbaszás asípcsontvédő. De vaterán nem is fog elkelni az 100.
és a te képeddel hirdet? vagy csak ugyan olyan? de paraszt a srác
De a gyerek azt írja hogy sípcsontvédő, pedig az nincs csak koptató. Van oylan ruha amin teljesen majdnem a bokáig protektoros
mivan??? te nem a térdkoptatóra gondolsz? az tépőzáras
krasy!
150-160
többel ugyse megy
Ja most néztem
De átbaszás mert sípcsontvédő nincs rajta
Próbálkozik a gyerek
valaki nem tudna mondnai valami pontosabba adatot nsr végsebességéről?2003as, ujjabb modellekre
én nemtom de hogy dettó ez a kép volt az tuti! 65e-ért van hirdetve meg ilyesmi...
de asszem azt nem én raktam fel
vagy igen????
há megakarok szabadulni tőle
pont most néztem vaterán
Ebayről motort? hááááát. Reg díj+behozatal és máris ott vagy mintha itthon vennéd... sőőőőt többet is fizetsz érte. Ebayról ruhát érdemes meg kellékeket.
Nme mintha reklámozni akarnék de van eladó ruhám zsír uj nem használtam mert kicsi rám (52) teszek egy képet. Aki ért hozzá az tudja miklet tudnak ezek a ruhák, nem sorolom fel mer hosszu lenne
amúgy nekem is ezzel az idióta pénzel van a bajom! megkeseríti az ember életét
szépnek valóban szép, de sajna 50 es!:( tuod hol kéne próbálkoznod? az autósoknál, akik unják a reggeli dugókat! lajikusként sztem lenne vevő! most nem azt mondom hogy át kell őket baszni vhogyan, de sztem ott tudod a leggyorsabban eladni! főleg ha kifogsz olyat, aki inkább a minőségre és a megbízhatósárgra megy
jelentkező van de vevő nincs egyenlőre nsr mellett állok, csak valaki vegye már meg, oylan szépen csillog a képen is
csáó!

krasy10 van már jelentkező a gépedre? mit szeretnél venni ezután?remélem endúrót