Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak ellenére, hogy a felsoroltak közül az Nsr a leggyengébb, mégis 3. helyre tetted??? A sorrend meg saját vélemény...
Na, nincs mit ezen vitázni
A sorrend:
1. és 2. az RS és a MITO, mikor mék
Ugyan így 3. és 4. az NSR és a TZR
És ezek után az RG

ennyi
Mit gondolsz miért hangsúlyozták ki, hogy "gyári adat!"? Valsznleg azért, mert nem ennyi a tényleges teljesítmény, hanem ez is 30-33 környékén... Az első széria volt 25 LE, ezt meg csak nem csinálták gyengébbre. Ha vmit tövábbfejlesztenek, az azért csinálják, hogy erősebb legyen, modernebb... Nemde??? De hangsúlyozom: LÁTATTLANBAN NE BESZÉLJÜNK MÉG! MAJD HA MEGVESZEM A SUZUKIT MEGMONDOM AZ EREDMÉYNT! De hátha erre jár egy Rg tulaj és beírja tapasztalatait...
Amit belinkeltetek oldalt, azon ez áll: Max teljesítmény 22 LE (gyári adat!)
Egy fojtatlan RS 30 LE fölött van... Annak nemhiszem h odaver ez az RG. Ugyanígy a Mito-nak sem
Te is tudod hogy semmit nem érsz el ezzel.. úgy is tovább fogja osztani az észt :) mint ahogy már megszoktuk :D
Látom ide tévedtél! Na annyit kérek hogy még mielőtt ideszoknál és löknéd a sódert meg a beszólásokat, menj vissza oda ahonnan jöttél! És ott oszthatod tovább az észt! Itt senki nem kiváncsi rád! Ugyanazzal a lendülettel ahogy idejöttél mehetsz is!!!!! CSáó
Rg125 itt egy link a gyengébbek kedvéért. Ez egyből az Rg-hez visz...
Beszúrom mit írtak az Rg-ről: "Igen nagyot néztem, amikor odahúztam neki, nem számítottam ekkora erőre. Nagyon brutális a gép, szerintem könnyen odabaszna egy Mitonak vagy Apriliának (még RS-nek is)."
Erre most csak annyit tudok válaszolni, hogy majd kiderül, ha megyek egy gyorsulást egy Mito-val, ha meglesz az Rg. Amugy van esélye, hogy az Rg nyerjen, ugyanis anno 85-ben azért kezdték el az Rg szériát, hogy lenyomják az olasz 125-ösöket... Ami akkor sikerült is, aztán újítottak a Rg125-ösön és megszületett a 2. szériás Rg. Amugy tanusíthatom, hogy az Rg alapból kib@szott pörgős, mert nekem ez van csak 80-asban. Az enyimmel ugy nyertem gyorsulást, hogy ette az olajat, meg két csapágy szar volt a főtengelynél. Amugy ajánlom mindenkinek a 125.vilaga.hu -t. Ott van egy teszt a 125-ös RG-ről. Nézzétek meg, hogy egy Mito-t tesztelő írta azt az Rg-ről, hogy otthagyja a Mito-t.
nem akarok beleszolni, mert nem nagyon vagyok otthun a 125-speedekben de és is hülyeségnek tartom hogy egy japán 25-ös lenyomná a két legnagyobb olasz gyártót, mivel köztudott hogy az aprilia meg a cagiva a legerősebb ebben a kategóriában, viszont a japán gépek meg sokkal megbízhatóbbak.
Tyt,szeretnel te csak fele olyan okos lenni,mint en! :)

RG 125 sajna eleg ritka, amolyan unikum motor,de szerintem egy RS vagy Mito vagy most mar a Derbi jobb,mert van belole uj is es alkatresz is mint a tenger.

KMX is detto,belpiacos,sajna nehez talalni hozza dolgokat! :(
Streetfighter 89!
Légy szíves!!!!
nem folytás.

FOJTÁS.
leírom még párszor hátha megmarad.
FOJTÁS
FOJTÁS
FOJTÁS
FOJTÁS.

Mr2T
nem is azért de én nyomtam le az RG-t, és nem ő engem.. akkor meg miről is beszélsz? ki beszél hülyeségeket? menj motorozni az őskövületeiddel ahelyett hogy itt osztod az észt :D
hy!

mi a vélemény a Kawa KMX 125 ről?

köszi
Mr2ütem ! Szeinted milyen az RG 125 (2. szériás) ?
Én nem tom mit irjak.Nekem mitom van,de nem lesz ez igy örökké.
Tyt,már itt is hülyeségeket beszélsz?
Menjél inkább gyúrni, ott nem tud lenyomni téged semmilyen RG.
Mondjuk igazad van tyt!
Lehet olyan rg is ami odabasz nekik de nem hiszem hogy a szériás állapotú oda tud baszni!
De azt sem tudhatod hogy amivel gyorsultál az folytott vagy folytatlan volt!!
sztem nonszensz h a 2. szériás rg otthaggya az rst meg a mitot... jó vicc :)))
Gyorsultam már 2. szériás Rg 125 ellen a Futurámmal de valahogy én nyertem :)
mellesleg minden az adott motortól függ, általánosságban nem érdemes beszélni!
RockandyRoll!!! Én is láttalak ám
A második szériásat venném! Akkor a váleményed róla az hogy JÓ?
És az alkatrész beszerzése akkor nem könnyű de megoldható!
Amúgy jászberényben lakom!
Na bassza meg!
Nem a színnel van a baj, hanem hogy 2 zínből van egy matrica!
Ha tucc gyere msn-re és kitalálunk vmit!
Attól függ melyik Rg 125-öt szeretnéd venni, ugyanis van az 1. széria, ami elég csunya ugy néz ki mint az Rg 80( nevemre kattintva megnézheted az Rg80-at... ), meg van a 2. széria, ami 93-után jött a világra, és pofás masina... Én 2. szériást tervezek venni jövőre, ugyanis odavág a Mitonak, meg az Rs-nek... 125.vilaga.hu -n megnézheted mindkét szériát a tesztek menüpont alatt... Alkatrész nem sűrven akad, mert a motor is ritka, de beszerezhető... Ha Nyíregyházához közel lax, címet tudok mondani, ahol tuti van hozzá minden...
DE BAJ!!!!!!!!! Mert nekem még mindig csak 1 db 66-os és 1 db rendszámtábla-matricára van szükségem (mivel csak egy rendszámtáblám van).
Egyébként elkészültek a CBR clubos matricák is, 120 Ft-ért csinálták darabját és annyi színhombinációban amennyit csak ki tudtunk találni .
Rocky: Megvannak a matricáid!!! Holnap is tudunk találkozni, mert melóznom kell a westend tetején. Délután leszek ott, 4-5 óra körül! A 66-os nekem kurvára teccik, lehet megtartom magamnak!!!!
3db 66-os (2 fajta méretben)és 6 db cbr klub-os (szintén 2 méretben)! A 66-os darabja 600, mert 2 színből lett, a többi meg darabja 300! AZ EGÉSZ PAKK 2500!!!!!!!!!!!!! Remélem nem baj hogy mmindet elhoztam ennyiért!
Hát nekem sem volt melegem elhiheted...