azt azért megnézném hogy hogy megy fel 8mp alatt 100ra! Ha ideadod 1 körre és tényleg úgy van akkor fejet hajtok! De addig csak nevetek
Nekem nem túl bizalomgerjesztő a cbr125... Virsli gumik, ropi ócsó hulladék futómű, fékekről ne is beszéljünk.
Akkora az egész mint 1 simson, a hangja sztem full röhejes, a legnagyobb vicc az egészben a blokkja... 125cc 4t :)))
Félre ne értsd nem bántani akarlak, de mindenki tudja hogy a CBR közelébe se ér egy 125cc 2t sportmocinak. Sem kinézetre, sem teljesítményre, se semmire.. tanulómotornak jó, de ennél azért olcsóbb 1 simson :D
Komplett rendszerrel lehet 150-et kihozni belőle. Egyébként nem injektoros(2007-től lesz injektoros). HRC kittel lehet 160-at kihozni belőle de azt csak verseny célra érdemes megvenni mert baromi drága.
Rocky Namost, ugye csak sport kipuval lett módosítva a cbr-ed ugye?
Mert, ha igen akkor még kell lenni a motoron valahol fojtásnak, pl.: az injektornál
Úgyhogy, biztos kilehet hozni belőlle 160 km/h-át szerintem, persze komplet rendszerrel és nem csak dobbal, stb...
8-9 mp körül van százon. Szinte az összes kipufogógyártó készít hozzá dobot (arrow-tól micron-ig) Nem olcsó muri de megéri mert tényleg brutál hangja van nyitott csővel (V2-esre emlékeztett leginkább) Hangról meg nem mondod hogy csak 125-ös. Az én vLado-m úgy van belőve hogy gázvisszavételkor pukkanjon, magas fordulaton még láng is jön belőle. Ja és sokkal-sokkal nyomatékosabb lesz tőle a motor. És még mielött megkérdeznéd nekem 144 eddig a vége. Ez a közeljövőben felkerülő 14-es fogaskerék miatt 140-re vissza fog esni de ugyebár ismertek a kisebb fogaskerék előnyei és nekem ez megér egy kis Vmax veszteséget.
Hat gratulalok! :) Latom te is tudod,hogy mi fan terem a motor! :)))
a gyorsulasat napokban lehet merni...es brutal hang?A nap legjobb vicce.
Gondolom mar tudod,mi a velemenyem a geprol:
egy nagy kalap fos! :) Hamarabb ulnek MZ-re,mint erre az ipari hulladekra. :)
De remelem te boldog leszel vele! :) Mert akkor mi is azok leszunk.
Hello
Jövöben tervezem hogy veszek egy CBR125R-t
Mennyi idö alatt van ez 100-on? (km/h)
Milyen sportkipufogót tudok rálökni hogy brutál hangja legyen? (Arrow?)
Vélemény stb...?
Először egy olyan Yamaha robogót, amit mindenki agyondicsért, hogy mennyire megy. Ez könnyű győzelem volt. Aztán egy gyerek az Af1-gyel egy hosszú egyenesben megakart előzni, én meg legyorsultam... De ez nemtom miért fontos, nem az enyém mellett álltam ki, hanem az Rg125-mellett... Miért kérded az enyémet? Az enyém szar, ezért adom el majd...
Gyári adatok szerint a vége 110-és max. 120kmh között van valahol.
nekem ne mondja senki hogy egy sportdob ennyit dob rajta :)