Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg ez a 144es vég nekem kicsit sántít...
Gyári adatok szerint a vége 110-és max. 120kmh között van valahol.

nekem ne mondja senki hogy egy sportdob ennyit dob rajta :)
azt azért megnézném hogy hogy megy fel 8mp alatt 100ra! Ha ideadod 1 körre és tényleg úgy van akkor fejet hajtok! De addig csak nevetek

Nekem nem túl bizalomgerjesztő a cbr125... Virsli gumik, ropi ócsó hulladék futómű, fékekről ne is beszéljünk.

Akkora az egész mint 1 simson, a hangja sztem full röhejes, a legnagyobb vicc az egészben a blokkja... 125cc 4t :)))

Félre ne értsd nem bántani akarlak, de mindenki tudja hogy a CBR közelébe se ér egy 125cc 2t sportmocinak. Sem kinézetre, sem teljesítményre, se semmire.. tanulómotornak jó, de ennél azért olcsóbb 1 simson :D
Hát még nekem. Imádom
Aha, akkor bocs az injektoros szöveget
Nekem akkor is belyön a kis CBR
Komplett rendszerrel lehet 150-et kihozni belőle. Egyébként nem injektoros(2007-től lesz injektoros). HRC kittel lehet 160-at kihozni belőle de azt csak verseny célra érdemes megvenni mert baromi drága.
Rocky Namost, ugye csak sport kipuval lett módosítva a cbr-ed ugye?
Mert, ha igen akkor még kell lenni a motoron valahol fojtásnak, pl.: az injektornál
Úgyhogy, biztos kilehet hozni belőlle 160 km/h-át szerintem, persze komplet rendszerrel és nem csak dobbal, stb...
8-9 mp körül van százon. Szinte az összes kipufogógyártó készít hozzá dobot (arrow-tól micron-ig) Nem olcsó muri de megéri mert tényleg brutál hangja van nyitott csővel (V2-esre emlékeztett leginkább) Hangról meg nem mondod hogy csak 125-ös. Az én vLado-m úgy van belőve hogy gázvisszavételkor pukkanjon, magas fordulaton még láng is jön belőle. Ja és sokkal-sokkal nyomatékosabb lesz tőle a motor. És még mielött megkérdeznéd nekem 144 eddig a vége. Ez a közeljövőben felkerülő 14-es fogaskerék miatt 140-re vissza fog esni de ugyebár ismertek a kisebb fogaskerék előnyei és nekem ez megér egy kis Vmax veszteséget.
Mr2T-re általában nem kell hallgatni mert hülyeségeket beszél..

DE MOST KURVÁRA IGAZA VAN!!!!

akkor sem kéne cbr125 ha fizetnének :) az a motor egy vicc
skyyyy: Kérdezd RockandyRoll-t. Neki van vmi frankó kipuffja hozzá amivel iszonyúan jó a hangja. Asszem vlado.
Hat gratulalok! :) Latom te is tudod,hogy mi fan terem a motor! :)))

a gyorsulasat napokban lehet merni...es brutal hang?A nap legjobb vicce.
Gondolom mar tudod,mi a velemenyem a geprol:
egy nagy kalap fos! :) Hamarabb ulnek MZ-re,mint erre az ipari hulladekra. :)

De remelem te boldog leszel vele! :) Mert akkor mi is azok leszunk.
Hello
Jövöben tervezem hogy veszek egy CBR125R-t
Mennyi idö alatt van ez 100-on? (km/h)
Milyen sportkipufogót tudok rálökni hogy brutál hangja legyen? (Arrow?)
Vélemény stb...?

Elöre köszi!
Hódmezővásárhelyen lehet megnézni /szegedtől 22km/

üdv!
Hi!
csak most 250.

képek http://kep.tar.hu/tyt/50046625#2
Itt van pl egy eladó 125-os cbr :)
http://www.auto.expressz.hu/hirdetes/HONDA/438419/1/2/
TyT!! mennyiér? merre lax? képed van a vasról??
A sajátomat SMKPvan is vezetheted :)))
épp eladó.
Először egy olyan Yamaha robogót, amit mindenki agyondicsért, hogy mennyire megy. Ez könnyű győzelem volt. Aztán egy gyerek az Af1-gyel egy hosszú egyenesben megakart előzni, én meg legyorsultam... De ez nemtom miért fontos, nem az enyém mellett álltam ki, hanem az Rg125-mellett... Miért kérded az enyémet? Az enyém szar, ezért adom el majd...
hát ezt tényleg rohadtul de kurva vicces volt...
Hello!

Nem tud vki A1-es jogsival vezethető eladó sportmocit?
Ja, lehet
Az igazolványod-ban leírt
legjobb eredményeid alapján: 60cc gyorsulás 2. hely

ebből az vehető ki, hogy egy 60ccm es motorral gyorsúltál és te lettél a 2.dik?
simsont
Ja! Míg eszembe van, mit is gyorsúltál le a 80-as RG-del
Ó boccs!
akkor 3. a TZR
és 4. 5. az RG vs. NSR