Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágom!!!!! A rövidnadrág miatt én majdnem megfagytam még a protektoros dzsekiben is.
Ja és még érdekelne ezzel a géppel kapcsolatban egy pár adat is!!
Pl.: Gyorsulás?
Végsebesség?
Használható tartomány?
stb.

Ha valaki tudna segíteni ezekben , akkor azt nagyon megköszönném!!
Hy! Nem tudja megmondani valaki hogy a SUZUKI RG 125-nek milyen az alkatrész ellátása?
Ja és mi a véleményetek erről a gépről?
Előre is köszi a válaszokat!
A célegyenes végénél is láttalak a superstock 600 alatt, meg a rajtvonalnál is a 200 mérföldes alatt. Szürke puma póló volt rajtam, meg egy kék rövidgatya.
A motorodról egyből megismertem hogy te vagy az...
De nekem kell kimenni érte vagy behozzák?
kép alapján! :o) brrr...
de hátha bejön, mer occsó!
Lehetni lehet venni ebayon is... de azért szerintem elég nagy lutri volna...
alkatrész, vagy kiegészítő még haggyán... de azért motort...
lehet.
Nem tudja vki hogy lehet külföldről motort venni? pl ebayról
A célegyenes végénél vagy a rajtvonalnál? Miért nem szóltál?
sziasztok!
Fix ár 265e. ennél nem engedem lejjebb!
csere nem igazán érdekel.. vagy attól függ mire!
üdv
Menyire gondolsz?
Esetleg csere érdekelne?
Hello RockandyRoll! Láttalak ma a ringen az Alpok-Adrián. Ott ültünk tőletek pár méterre...
Mennyiért adnád?????
Sziasztok!
Tudom hogy ez nem az eladó-keres, de hátha érdekel itt vkit:

Eladó a motorom, egy Aprilia AF1 Futura 125, Repsol fénnyel. segédmotorkerékpárként használt, elég tiptop!
képeket itt találtok:

http://kep.tar.hu/tyt/50046625#2

tyt@vnet.hu
70/2002429

üdv mindenki
Tyt
tudom, hogy régebbi, de megkuksolnám, teljesítményre milyen lehet vajon, hátha odaadná!meg több Mito erre nincs?figyelj, 06703862529, csörögj má ha egyeztettél vele, kösz, pá
A tibi Mito-jára gondolsz?
Ha arra akkor az nem neked való!!!
Az régebbi, nen a Ducati-s !!!!!
De ha gondolod megnézhetjük!!!!!!!!
Szólj azt összefutunk valahol és elmegyünk megnézni!!!!!!!!
előzmény... ejnye Viktor...neked naná...
Csá! Ez nekem szólt?
csövi, van berénybe Cagiva Mito, ugye?össze kéne futni valamelyik nap, és elmenni a sráchoz, megnézném, reagálj, pá
Csao!
Már régóta figyelemmel kísérem a képeket, amik fenn vannak az oldalon és meg kell, hogy mondjam, nagyon jól vannak fotózva!!!! A tesóm is szerepel a motocross rovatokban, most a legutóbbi csévi verseny alkalmával is felkerült róla egy pár kép ami tök jók! ( 125 ccm #69 KTM SX ) Gratula!

Üdv
Elküldtem. Azért nem 69 mert elgondolkodtam rajta hogy minek ragasszam fel más rajtszámát a motoromra . Ja és azért 66 mert az a születésnapom (06.06.)
De igazából a legfontosabb a http://www.cbr-club.hu matrica lenne a rendszámtábla keretre.
Mi van?????? Akkor 66-kell? Mer?

Mikor jön az msn cím?
Eddig arra vártam hogy végre hazagyere!!!!!! Szal nem kerestem más megoldást ha erre gondolsz. Egyébként jól emlékezel mert változott a terv, 69 helyet 66 kellene.
OK, küldöm a msn címem.
Boccs!!!!! 69-es!