RockandyRoll biztos, hogy Harris plexi volt én még nem láttam ennek a cégnek pexitjét de kituggya...
Viszont a SZATUNA KFT. forgalmaz és gyárt utángyártott motoridomokat és plexiket a gyári ár 10 - 15%-áért! és egyedi elképzelés szerint is legyártanak idomot/plexit, utóbbit tetszőleges színben. így lehet, hogy a hasidom problémád is megoldódna
Nekem is kellene plexi ügyben egy kis segítség. Láttam a neten egy nagyon faxa fekete Harris plexit. Nem tudja véletlenül valaki hogy a Budapest illetve környéki motorosboltok közül forgalmazza valamelyik ezt a márkát?
van 1 Aprilia AF1-esem és kéne rá 1 első plexi...tud esetleg vki segíteni?????
tudok-e illyen venni vhol, vagy le kell gyártatnom, vagy mi ilyenkor a teendő????
előre is köszi, üdv
Ne fájdítsd a szívem iszonyúan kéne egy olyan hasidom de Európában csak a Dúzs Peti francia megfelelője gyárt ilyet és a közeljövőben nem igazán járok arrafelé .
Igen a "még egy kis tuning" alatt ezt értettem és egy áttétel módosítást. 150-et egy full nyitott Arrow rendszerrel megy a srác. Az az igazság hogy mivel itt a Pilisben lakom ezért én a szerpentínekre vagyok ráizgulva és 90%-ban csak ilyen terepen használom a motort, itt viszont a végsebességnek annyira nincs nagy szerepe ezért engem annyira nem izgat a Vmax annál inkább a gyorsulás ezért én egy kisebb fogaskereket feltetetek előre a következő szervízelésnél. Emiatt 140-re csökken majd a végsebessége a motornak azt viszont sokkal hamarabb éri majd el.
Nekem eddig 144 volt a Vmax de már nem széria állapotban. Egyébként 150-et még egy kis tuninggal ki lehet belőle hozni (van rá bizonyítékom ). Széria állapotban 130-135 körül van a vége.
De kihaltunk, mindenki elment mocizni? Most vagyok kipu. rendszer vásárláson, ti méket ajánljátok? ARROW vagy GIANNELLI? az ARROW karbondobos de viszont 79-ezeré adnák a giannelli 37 ezer lenne (ez alu dobos). Szerintetek van nagy eltérés teljesítmény növelésben 79-et sokallok kiadni egy kipuért...
Viszont a SZATUNA KFT. forgalmaz és gyárt utángyártott motoridomokat és plexiket a gyári ár 10 - 15%-áért! és egyedi elképzelés szerint is legyártanak idomot/plexit, utóbbit tetszőleges színben. így lehet, hogy a hasidom problémád is megoldódna