Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RockandyRoll biztos, hogy Harris plexi volt én még nem láttam ennek a cégnek pexitjét de kituggya...
Viszont a SZATUNA KFT. forgalmaz és gyárt utángyártott motoridomokat és plexiket a gyári ár 10 - 15%-áért! és egyedi elképzelés szerint is legyártanak idomot/plexit, utóbbit tetszőleges színben. így lehet, hogy a hasidom problémád is megoldódna
Nekem is kellene plexi ügyben egy kis segítség. Láttam a neten egy nagyon faxa fekete Harris plexit. Nem tudja véletlenül valaki hogy a Budapest illetve környéki motorosboltok közül forgalmazza valamelyik ezt a márkát?
hello!!!

van 1 Aprilia AF1-esem és kéne rá 1 első plexi...tud esetleg vki segíteni?????
tudok-e illyen venni vhol, vagy le kell gyártatnom, vagy mi ilyenkor a teendő????
előre is köszi, üdv
RockanDyroll még mindig qrvajo csajod van aaki a motorn ül gondolom tied:) bezzeg az enyem a közelébe nemmegy:)
Ne fájdítsd a szívem iszonyúan kéne egy olyan hasidom de Európában csak a Dúzs Peti francia megfelelője gyárt ilyet és a közeljövőben nem igazán járok arrafelé .
Igen a "még egy kis tuning" alatt ezt értettem és egy áttétel módosítást. 150-et egy full nyitott Arrow rendszerrel megy a srác. Az az igazság hogy mivel itt a Pilisben lakom ezért én a szerpentínekre vagyok ráizgulva és 90%-ban csak ilyen terepen használom a motort, itt viszont a végsebességnek annyira nincs nagy szerepe ezért engem annyira nem izgat a Vmax annál inkább a gyorsulás ezért én egy kisebb fogaskereket feltetetek előre a következő szervízelésnél. Emiatt 140-re csökken majd a végsebessége a motornak azt viszont sokkal hamarabb éri majd el.
Hali Rocky, találtam neked egy pár szép képet a bikepics-en....a versenygépek állatok mi??
Ugye csak dobot tettél rá RockandyRoll? vajon rendszerrel mennyi lehet a végseb.
Ő még a motor megvásárlása elött lett beszerezve szal nem gyári extra.
Nekem eddig 144 volt a Vmax de már nem széria állapotban. Egyébként 150-et még egy kis tuninggal ki lehet belőle hozni (van rá bizonyítékom ). Széria állapotban 130-135 körül van a vége.
Sziasztok! Megtudja nekem mondani valaki hogy mennyit megy végbe a CBR 125R?

BAlesetmentes JÓ motorozást kívánok mindenkinek!!
Rocky!
A Cbr-hez egy ilyen csaj is jár? Mert ha igen, akkor veszek 2db 125-ös Cbr-t...
ŐŐŐ 180... na jó ba..zameg... 179 és akkooo mi van?
-a
RockandyRoll: Te milyen magas vagy? Mert nekem a tetszik a cbr, csak nagyon kicsinek néz ki és nemtudom hogy elférnéke rajta.
MotorLine 1038 Budapest (régi)Szentendrei út 287
tel.: 240-9997
Tudja valaki hol lehet venni arrow kiput ???? BP közelében kéne vagy BP-n.................
apropó igaz nem ide tartozik de eladó a gépsárnykán (husqvarna te 610) ha van vmi elszánt állat aki ilyet akar venni az jelentkezzen bátran.
De kihaltunk, mindenki elment mocizni? Most vagyok kipu. rendszer vásárláson, ti méket ajánljátok? ARROW vagy GIANNELLI? az ARROW karbondobos de viszont 79-ezeré adnák a giannelli 37 ezer lenne (ez alu dobos). Szerintetek van nagy eltérés teljesítmény növelésben 79-et sokallok kiadni egy kipuért...
húú baszki most néztem a névtábládba a képet!
lehet nekem is venni kéne vmi másik motort?
Ha távcsővel figyelik a kocsiból az indexet akkor müködhet a dolog
Persze feltéve, hogy azaz autó közel egy Porsche, vagy Ferrari, merthogy ugyebár a motor egy "kicsit" hamarabb gyorsul százra mint egy autó....
Honnan lehet Mito-hoz gépkönyvet szerezni?
Nekem a QuickTime player szokta lejátszani.
RockandyRoll: Neked milyen videó lejátszód van? Vagy milyen program kell ehez a videóhoz? mert nemtudom megnyitni semmilyen programmal