Az EURORING-re hogy lehet eljutni? Merre van?
Agytagito: A Futurád olyan mint az enyém... csak az enyém piros.. :D .. hátsó guminak maradt a 130-as? vagy te 140-et használsz..?? más... A Pollini szettel kapcsolatosan Gyári Futura főtengely+hajtókarod van? A Dellorto 34-es gyári karbival???
Mert nekem ez a párosítás van csak Vertex dugóval.
Hungaroringen mennyit lehet menni a Futuráddal? KB. mennyi átlagosan 1 125 ideje mert mikor fent vagyok a ringen ritkán látok másik 125-öst illetve általában hál" istennek mögöttem vanna :) Kivéve azt a múltkori RS-t amit szerintem nagyon seggbe
rúgott a gazdája mert egyenesben lehagyott,,,
Szeretnék venni egy utcára való sportgépet de csak 125 öst!!!Szeretném ha segítenétek a döntésben!
1.Gilera SP02
2.Aprilia AF1 futura
3.Vagy valami mást
Egy honda Cr 125-öm van de most ki szeretném próbálni az aszfalton is!!!
Segítségeteket előre is köszi!!
ha e-mailt küldenél akkor pezsmatulok@renaultclub.hu
Ez egy 1992-es Aprilia AF1 Futura 154-es Polini (nem SportPro)a ruhám ne tévesszen meg, arra az van írva, hogy ProSport (már ahol még nem vitte le a beton ).Ezzel csak az Euroringre járok (mivel ez van közelebb, és erre a szűk pályára tökéletesen megfelel, a gixxeremmel sem megyek jobb időt rajta, eddig a legjobb az Apriliával 1.30 volt).
Videók: Aprilia_Euroring_1 Aprilia_Euroring_2 Aprilia_Euroring_3
Ma volt szerencsém életben is látni egy "macskalámpás" NSR-t, ott parkolt a szervízben az enyém mellett. Full ugyanolyan széles mint a CBR(nem az idomra értem).
A windsurfer RS-e, az igen, az tényleg testesebb mint a CBR (és NSR).
CSaknem egy AF-1 Sport PRO?? Ezekszerint van még legalább 1 ember rajtam kívül aki ilyennel és nem RS-el mer kimerészkedni a 2 Ringre.
Dicséretes.. dicséretes.
Az apriliamanias oldalt én csinálom! A különolajzás kikötését ne éld meg tragédiaként, főleg, ha jól van megcsinálva, egy hibalehetőséggel kevesebb!Sokkal biztosabb, ha a benzinben ott az olaj, onnan biztos bejut a hengerbe és ken, de ha a szivattyú hibásodik meg, akkor megragad a motor!Persze nem benzinkutas keveréket kell beletankolni (Arol 2T ), hanem otthon kell keverni 98 -as benzint+ jó minőségű szintetikus olajat (Agip, Shell, Castrol, a legolcsóbb az Igol, de jó az is)!Utcára 1:40, 1:33, pályára 1:20-ast javaslok!
Az Apriliámat pályán használom és természetesen nekem is ki van kötve a különolajzás, ez Polini tuningos gépeknél szinte kötelező!
Szóval, ha engem kérdezel, ne köttesd vissza a különolajzást, egy kicsit kényelmetlenebb, de sokkal biztonságosabb!
A www.motor.lap.hu-n van olyan oldal, hogy 125 ccm, meg egy apriliamáni nevű is. Ott talász a teljes motorszerelésről egy képsorozatot, meg robbantott ábrákat is. Nekünk is nagy segítségünkre voltak a képek! :-)
Jó szerelést!
SEGÍTSÉG!!! Most vettem egy 125-ös Aprilia AF1-et, de valami szerencsétlen flótás kikötötte belőle a különolajozást, és keverékkel tankolta meg. Úgyhogy most össze vissza mindenhol csak olajvezetékdarabok vannak elvagdosva , Valami robbantott ábra vagy esetleg egy digitális fotó megkönnyebbítené a dolgot, hogy hogy is kéne ezt rendesen bekötni. Örülnék neki, ha tudnátok segíteni ezügyben.
Szeptembertől én is külföldön tanulok, de emiatt nem bírnék 1 évet kihagyni. Inkább az eredeti tervem helyett egy sokkal olcsóbb motort vettem, és ezzel is jó menni.
Windsurfer - itt is összefutunk? Üdv a tanfolyamról :)
Most vagyok RS tanfolyamon. A múlt héten voltam hétfőn-kedden, meg a héten lesz még hétfőn kedden! Holnap már remélem kopik a térdkoptató(és nem eséstől )!
Sziasztok!
Csak most kezdem a motorozás, 19 évesen.... Kinéztem magamnak egy aprila rs 125 öst. Mi a véleményetek erről a motorról? Jogsim már van két éve, de csak autóra. Nem lesz gond egy ilyen motorral kezdeni? thx
Más.. ti milyen benzinszűrőt használtok a motorhoz? Az én Apriliám egyszerűen nem tűri azt a mit a benzinkúton vettem. Papírbetétes... elég nagy is... le is van légtelenítve.. de fullad a motor... Ha kiveszem akkor semmi gond.. de ugye .. nem szeretném nélküle használni eddig 1000 km-t mentem vele és láttam mit kíméltem ki a motorból...
Pici a jobb .. vagy bazinagyot... esetleg valakinek valami tippje? Mellesleg győztem a futurával. első 10 méteren 1 hajszállal ment az ETZ .. de magához tért a motorom
kb. 5000-nél és utána.. porszívóüzemmód és 11000-ig szépen 1-2-3-4-5 és cél.
Most beraktam ezt a szar szűrőt és levert 1 méterrel az ETZ 251.
Válaszotokat előre is köszi... (sok a yard.. lefújták pénteken az illegális gyorsulási versenyünket itt Egerben nembaj ... majd jövőhéz pénteken )
Egy 150-es ETZ-ben kb.13LE van. Én is elég nehezen hiszem, hogy 30-at hoztak ki belőle. Ilyen teljesítménynövekedést nitrofeltöltővel szoktak elérni...
Agytagito: A Futurád olyan mint az enyém... csak az enyém piros.. :D .. hátsó guminak maradt a 130-as? vagy te 140-et használsz..?? más... A Pollini szettel kapcsolatosan Gyári Futura főtengely+hajtókarod van? A Dellorto 34-es gyári karbival???
Mert nekem ez a párosítás van csak Vertex dugóval.
Hungaroringen mennyit lehet menni a Futuráddal? KB. mennyi átlagosan 1 125 ideje mert mikor fent vagyok a ringen ritkán látok másik 125-öst illetve általában hál" istennek mögöttem vanna :) Kivéve azt a múltkori RS-t amit szerintem nagyon seggbe
rúgott a gazdája mert egyenesben lehagyott,,,