Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az EURORING-re hogy lehet eljutni? Merre van?
Agytagito: A Futurád olyan mint az enyém... csak az enyém piros.. :D .. hátsó guminak maradt a 130-as? vagy te 140-et használsz..?? más... A Pollini szettel kapcsolatosan Gyári Futura főtengely+hajtókarod van? A Dellorto 34-es gyári karbival???
Mert nekem ez a párosítás van csak Vertex dugóval.

Hungaroringen mennyit lehet menni a Futuráddal? KB. mennyi átlagosan 1 125 ideje mert mikor fent vagyok a ringen ritkán látok másik 125-öst illetve általában hál" istennek mögöttem vanna :) Kivéve azt a múltkori RS-t amit szerintem nagyon seggbe
rúgott a gazdája mert egyenesben lehagyott,,,
Szeretnék venni egy utcára való sportgépet de csak 125 öst!!!Szeretném ha segítenétek a döntésben!
1.Gilera SP02
2.Aprilia AF1 futura
3.Vagy valami mást

Egy honda Cr 125-öm van de most ki szeretném próbálni az aszfalton is!!!

Segítségeteket előre is köszi!!
ha e-mailt küldenél akkor pezsmatulok@renaultclub.hu
Ha üresben megforgatom az első kereket, akkor a fékbetét nagyon finoman de hozzáérhet a tárcsához?
Ez egy 1992-es Aprilia AF1 Futura 154-es Polini (nem SportPro)a ruhám ne tévesszen meg, arra az van írva, hogy ProSport (már ahol még nem vitte le a beton ).Ezzel csak az Euroringre járok (mivel ez van közelebb, és erre a szűk pályára tökéletesen megfelel, a gixxeremmel sem megyek jobb időt rajta, eddig a legjobb az Apriliával 1.30 volt).
Videók:
Aprilia_Euroring_1
Aprilia_Euroring_2
Aprilia_Euroring_3
Ma volt szerencsém életben is látni egy "macskalámpás" NSR-t, ott parkolt a szervízben az enyém mellett. Full ugyanolyan széles mint a CBR(nem az idomra értem).
A windsurfer RS-e, az igen, az tényleg testesebb mint a CBR (és NSR).
CSaknem egy AF-1 Sport PRO?? Ezekszerint van még legalább 1 ember rajtam kívül aki ilyennel és nem RS-el mer kimerészkedni a 2 Ringre.
Dicséretes.. dicséretes.
Az apriliamanias oldalt én csinálom! A különolajzás kikötését ne éld meg tragédiaként, főleg, ha jól van megcsinálva, egy hibalehetőséggel kevesebb!Sokkal biztosabb, ha a benzinben ott az olaj, onnan biztos bejut a hengerbe és ken, de ha a szivattyú hibásodik meg, akkor megragad a motor!Persze nem benzinkutas keveréket kell beletankolni (Arol 2T ), hanem otthon kell keverni 98 -as benzint+ jó minőségű szintetikus olajat (Agip, Shell, Castrol, a legolcsóbb az Igol, de jó az is)!Utcára 1:40, 1:33, pályára 1:20-ast javaslok!
Az Apriliámat pályán használom és természetesen nekem is ki van kötve a különolajzás, ez Polini tuningos gépeknél szinte kötelező!
Szóval, ha engem kérdezel, ne köttesd vissza a különolajzást, egy kicsit kényelmetlenebb, de sokkal biztonságosabb!
Hi!

A www.motor.lap.hu-n van olyan oldal, hogy 125 ccm, meg egy apriliamáni nevű is. Ott talász a teljes motorszerelésről egy képsorozatot, meg robbantott ábrákat is. Nekünk is nagy segítségünkre voltak a képek! :-)
Jó szerelést!
SEGÍTSÉG!!! Most vettem egy 125-ös Aprilia AF1-et, de valami szerencsétlen flótás kikötötte belőle a különolajozást, és keverékkel tankolta meg. Úgyhogy most össze vissza mindenhol csak olajvezetékdarabok vannak elvagdosva , Valami robbantott ábra vagy esetleg egy digitális fotó megkönnyebbítené a dolgot, hogy hogy is kéne ezt rendesen bekötni. Örülnék neki, ha tudnátok segíteni ezügyben.
NA SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karcoltam a a pályát!!!! Nagyon jó érzés!!!!!!

Berikz: Ne gondolkodj rajta!
Szeptembertől én is külföldön tanulok, de emiatt nem bírnék 1 évet kihagyni. Inkább az eredeti tervem helyett egy sokkal olcsóbb motort vettem, és ezzel is jó menni.

Windsurfer - itt is összefutunk? Üdv a tanfolyamról :)
Majd beszámolhatnál róla,hogy mi mennyi oké,meg hogy milyen volt mert lehet,h engem is érdekelne
Most vagyok RS tanfolyamon. A múlt héten voltam hétfőn-kedden, meg a héten lesz még hétfőn kedden! Holnap már remélem kopik a térdkoptató(és nem eséstől )!
Ma 400km-ert mentem a mito-val
"kiccccsit" jól megy!

na csak ennyit akartam... kicsit dicsekedni :))

jó motorozást mindenkinek!!!!
csak tavasszal kapok mocit mert szeptembertől külföldön tanulok ahova nem vihetem magammal
Na, fiúk, elkezdjük elölről?

Szuper az RS kezdésnek de azért jogsit próbálj szerezni hozzá De küldheted jogsi nélkül is, úgy még izgalmasabb .
Sziasztok!
Csak most kezdem a motorozás, 19 évesen.... Kinéztem magamnak egy aprila rs 125 öst. Mi a véleményetek erről a motorról? Jogsim már van két éve, de csak autóra. Nem lesz gond egy ilyen motorral kezdeni? thx
Ja mellesleg

DRAG és PÁLYA versenyzés 4 EVER !!! Hungaroring rulez!!!
Más.. ti milyen benzinszűrőt használtok a motorhoz? Az én Apriliám egyszerűen nem tűri azt a mit a benzinkúton vettem. Papírbetétes... elég nagy is... le is van légtelenítve.. de fullad a motor... Ha kiveszem akkor semmi gond.. de ugye .. nem szeretném nélküle használni eddig 1000 km-t mentem vele és láttam mit kíméltem ki a motorból...
Pici a jobb .. vagy bazinagyot... esetleg valakinek valami tippje? Mellesleg győztem a futurával. első 10 méteren 1 hajszállal ment az ETZ .. de magához tért a motorom
kb. 5000-nél és utána.. porszívóüzemmód és 11000-ig szépen 1-2-3-4-5 és cél.
Most beraktam ezt a szar szűrőt és levert 1 méterrel az ETZ 251.

Válaszotokat előre is köszi... (sok a yard.. lefújták pénteken az illegális gyorsulási versenyünket itt Egerben nembaj ... majd jövőhéz pénteken )
windsurfer!

Te voltál?
Mindenkinek ajánlom az RS tanfolyamot a ringen!!!!!! Nagyon komoly!!!!!!!!!!!
jaja meg apriliába is..nemtom mennyibe fog kerülni de 2hét alatt belepakoltam 800km-t és még 9000van hátra a dugonak+gyürünek szal...
én azt hiszem úgy 15000km körül illik
Tudja vki, hogy a mito-nak hány km-ként kell dugó+gyűrűt cserélni gyárilag
Egy 150-es ETZ-ben kb.13LE van. Én is elég nehezen hiszem, hogy 30-at hoztak ki belőle. Ilyen teljesítménynövekedést nitrofeltöltővel szoktak elérni...