Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SRÁCOK!!!!!!!! NE HARCOLJATOK ÉS NE VITÁZZATOK!!!!!!!! AKKOR MENJETEK A 125világára HA VESZEKEDNI AKARTOK!
hejj! Elég sok programom van, de ezt én se tudtam megnyitni! Nincs vkinek vmi más mintája? Csak hogy lássam milyen!
kishapsi:
"most semmi élvezet abban, hogy megy 170 et de csak aszfalton"
gondolom azért írtad ezt, mert már próbáltad. szertintem meg igen is van benne élvezet, de talán nem is csak a végsebesség a jó benne, hanem az a néhány másodperc, amíg eljut odáig a motor. :)

"a másik hogy kis fika hangja van egy 125-ös gyorsaságinak"
naaaaaaa. csak azért írod, mert még nem hallottad az enyém :))

amúgy én az endurókat meg a cross motorokat nem szeretem. hogy miért? mert utálnék nyakig sáros, poros, koszos lenni. nem akarok úgy kinézni egy motorozás után, mint egy disznó. meg én jobban szeretem a sík utakat, ahol belehet dönteni, íven menni, nem mint a sziklás, girbegurba, dimbesdombos utakon. dehát ez ízlés kérdése. mindenkinek más ami jobban bejön
Elküldtem.
Próbáltam alaposan letisztítani, higítóval stb. Az első karika elég össze-vissza lett de a végére belejöttem.
Akkor király minden! Remélem jól letisztítottad előtte!

A logot a richard.biel@freemail.hu címre küld!
Windsurfer,
Fölraktam a matricát. Bőven elég volt a hossza. Nagyon süti lett. Köszi.
Akkor milyen címre küldjem a logo-t?
Még vmi tapasztaltabb motorosok segitsetek lécci....
Szerintetek milyen ruhát vegyek amiböl olcson kijövök de jo is?
Meg kéne egy uj sisak amibe fel tom venni a szemüvegem mer a mostaniba nagyon bután áll:D(rmc-n néztem vannak egészjonak tünő airoh sisakok)

Elöre is köszi
az igaz kishapsi csak annak nem lett vna értelme h veszek 300as ktm-et v vmi ijen állat gépet aztán baszhatom me még jopár évig nem lesz rá jogsim nekem meg arra kell(is)h suliba tudjak vele menni 25km-re föuton az meg nehéz lenne egy 300as ktm-el pláne jogsi nélkül:Dszal majd inkább 2év mulva vmi nagyobbat addig meg jo ez a 160as rs 190et megy meg a hangja se rossz sportdobbal...
Szerintem meg ne nagyon hasonlítsuk össze a cross meg speed motorokat oké? Teljesen más kategória mindkettő... és szerintem a 125ös sportmotoroknak nincs rossz hangjuk. Én pölö semmiért nem cserélném el a sportmotorozást a crossmotorozásra, de gondolom ezzel te pont fordítva vagy. Úgyhogy nagy hülyeség volt hasonlítgatni a két stílust...
azért nem anyira cool az a 125-ös gyorsasági
1,most semmi élvezet abban hogy megy 170 et de csak aszfalton, egy 125-ös enduro meg megy 130 at mondjuk te azt tengelyig érő sárban.
2,a másik hogy kis fika hangja van egy 215- ös gyorsaságinak ellentétben a crossal
és elég kis termetüek, az endurok/cross/ sokkal kitünőbb .
csak enyi ezért lesz egyre több enduros.
Hi all!!

DennyM én is felveszlek msn-en oks?
Szinte összes haverom cross meg enduroba utazik csak nekem van gyorsaságim

nem tom mér pedig sztem cool...:D
Kész a matrica! Mjad hívlak, hogy mikor ütközzünk! Az Örs Vezér tér Neked nagyon messze van?
Igen 4x1,5!!!!
Nagyszerü, köszi. Ha elkészült megcsörgetnél?
Ja és ugye 4x1,5 méter?
Na meglesz! 8mm vastag 1,5m hosszú! És világos szürke (ezüstös)!
És talán még a héten!!!!!!!!!
Ha Neked 8mm-es kell akkor annyira lesz vágva! Most néztem meg az én maradékaimat, nekem 1centi a szélessége a csíknak.

Na hnap reggel, azaz ma reggel megérdeklődöm a szürke színt! Ha tucc hívjál majd fel! 06308519052

A többit meg majd megbeszéljük!!!
Boccs, most esett le, Szal akkor 7mm-es kellene és akkor legyen mondjuk 24cm a felni sugara hogy biztosan elég hosszú legyen a csík. Még egy kérdés, Ha motorral megyek érte akkor segítenél fölrakni mert gondolom neked már van gyakorlatod benne?
Hát ezzel megfogtál A felni sugara 23cm. Hogy kell a K-t kiszámolni? 2 píszer sugár? 17-esek a felnik. 8mm-es csík lehetséges? Ja és világos-szürke színre lenne szükségem.
Na csáó!
Bocs, hogy csak most, de a hétvégén Velencén voltam! Holnap megkérdezem neked az ezüstöt vagy szürkét! Sztem a szürke valószínűbb, mer az ezüst más anyagból van és az drágább lenne!

Én a sajátomra pénteken raktam fel és megváltozott tőle az egész motor kinézete! KURVA JÓ LETT!!!!!!!!!!!!!

Annyit mondjál nekem, hogy kb. mekkora a felnid kerülete, meg hogy milyen széles csíkot szeretnél! 5-7-10mm... Amennyit gondolsz!!!!!
Érdeklődnék, hogy tud-e vki vmit a Cagiva Supercity típusú motorról. Mivel augusztusban fogok venni egyet, addig is összeszednék minden hasznos információt róla.

Íme
windsurfer,
felrajzoltam krétával a felnire a vonalat hogy kipróbáljam hogy nézne ki matricával. Hát mit mondjak, K.rva jól néz ki .
Szal ha Te árulod a matricát és van ezüst vagy szürke színben, akkor összehozhatnánk egy találkozót és vennék egy készlettel.
benke: naja jó ötlet átnézetni a karbit, csakhát a tied szerintem közvetlen befecskendezéses magyarul karbid nincs is :) légszűrőt, benzinszűrőt meg minden ilyesmit tessék átnézni, aztán ezután jöhetnek a szelepek, de szerintem jobban jársz ha ezt egy szakemberre bízod. ő biztos hamar rájönne mi a bibi
benke: Biztos, hogy vmi gond van, mert húznia kellene. Nem indokolt a megtorpanás.
A karbi átnézés jó ötlet, én a helyedbe a szürőket is átnézetném.

Amúgy a motorosok.hu-n van egy srác akinek szintén ilyen gépe van már elég régóta.
Ha gondolod nézz utána és kérdezd meg.
Az is lehet, hogy alacson yfordulattal akarok elindulni.... olyan 2000 körül szokott lenni amikor elindul a motor a kuplung kiengedése közben.
4 ütemű 2 hengeres a motor (Yamaha FZR 250)