Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok bikerek!!!!
Van egy elado nsr 125 sp mocim 94-es kurva jó motorikus állapot. kissé viseltes de jó idomok. Csongrád 06202121805 Barátomnak is eladnám!
Jó gép hiányozni fog a kicsike
szebrusz
van!
kishapsi@vipmail.hu emil címen megtalálsz ha gondolod!
az ötvenes töbsége úgy 50-es hogy kintről behozott motor aminek tobbnyire megvan a vámpapírja és akkor le tudod majd rendszámozni ha akardod de én hülyeségnek tartom mert 50-70 ezer ft a vizsga anyit meg nem ér meg egy rendszám (szerintem).
nézelődj a motorpiac.hu-n ott külön tudod nézni megye szerint.
Aham nézegetem a motor.hu-n csak nekem rendszámos kéne és namármost akkor ugye megnézek 1et h "50es papirokkal"amit valszeg szinte csak terepen gyilkoltak me nekem arra kéne h bnöm is haza tudjam vinni de azé terepen is állat legyen...szal veszek 50es papirokkal arra nemtok rakatni rendszámot nemde?
Szal hétvégére ki kéne találnom vmit me jövö héten meg kezdödik a motor gyakszi...
esetleg aki tud Györ-Moson-Sopron megyébe elado 125ös mocit szoljon lécc...

amugy neked kishapsi van msn-ed?
Köszi h segitesz:)
ez attól függ hogy menyi pénzt szánsz rá, és hogy hol és hogyan akarod használni!
ha üvegelni akarsz mindenhol és vágysz a teljesítmény utánn akkor mindenképp apriliát vegyél,ha elég a kissebb teljesítmény akkor jöhet a japán gépezet(suzuki yamaha kawasaki)
a yamaha dt az ujjabak 95-től már önindítósak, és nem olyan bikák, viszont jól néz ki!
az rmx és a kdx szerintem pont megfelelő, mondjuk kdx el még nincs sok tapasztalatom(sajnos). kattincs a nevemre én is egy 25-ös suzuki val kezdtem.
szerintem nézz körül nézz meg többfajtát és ami jobban tetszik azt ved meg! nem kell feltétlenül ujnak lenni vannak jó állapotú használtak is.
Hááát mégse veszek uj mocit most néztem utána h az uj xt-be meg a dt-be elektronikus folytás van amit csak profi számitogépes kütyüvel lehet kiütni...me igy 80km/hnál nem nagyon akar többet menni....

Szerintetek mien mocit éri megvenni ami 125ös enduro???
Teljesen tanácstalan vagyok segitsetek lécci!!!

Elöre is köszi!!!
hy
lehethogy dögösebb a hangja a hondának mert ki van belezve, de az bizt hogy 1 év alatt úgy beégnek a szelepek mint a szar azt akkó bazhatja hogy szép hangja volt.
125-ösbe biztos nem éri meg 4ütemüt venn mert az a 10 Le az semmi, akor inkább egy 125ös 2T-t használtat(főleg ha kezdő motoronak akarod!!)vagy valami nagyobb 4T-t
ajánlom neked a xr250-t amivel én mászkáltam az ogaz 92-es de nagyon szép megkímélt teljesen rendben van rajta minden, nekem nagyon tetszett én kezdő motortnak biztos olyat vennék, nem egy nagy erőművész de nagyon kezes kis gép.!
ya és amit említetem 250- es eladó ha érekel szólj! 06/30-55-22-358
Aham, csak néztem a katalogusba h eröleadásba hasonlo szinten van a 125ös Dt meg az XT is, csak a 4ütemükbe az tetszik h haveromnak pl 125ös honda xr-je van vadiujan vették 1éve most teljesen ki van belezva a kipufogoja és olyan a hangja mint egy 550es KTM EXC-nek:D szal az nagyon bejött rajta...csak attol tartok h a yamahába vmi szar lefokozás van és mintha vmi külföldi oldalon azt olvastam vna h 80km/h a max sebessége szal nemtom...meg a dt sokkal drágább az egy milla 3 az xt meg 750ezer+regdij+üzembe helyezés a honda meg 680ezer+regdij+üzembehelyzezés szalnemtom hnapig jo lenne eldönteni meik legyen....
TALMA KIRÁlY ISTEN!!!!!
Hát bármelyiket is veszed, szerintem nem lesz köztük nagy különbség, egyik sem egy erőgép!
Tudtummal mindkét motor 4 ütemű, ugyhogy nem lehet tőlük nagy csodát várni!
Itt meg ugysem fogsz sok különbséget észrevenni köztük szerintem, ugyhoyg azt válaszd, amelyik szimpatikusabb!

Ha meg nagyobb telejsítményt akarsz, akkor vegyél nagyobb köbcentist, vagy egy 125 ös 2üteműt..../pl : DT125-t/
Sziasztok!!!!!
Lenne egy olyan kérdésem hogy most szeretnék venni egy Yamaha XT125R-endurot, vagy esetleg egy Honda XR125L-t.És nem tudom hogy melyiket vegyem,mert attol tartok hogy a yamahába esetleg van vmi elektronikus lefokozás és hogy nem megy vmi tul gyorsan....Ha vki esetleg otthon van a témában akkor lécci irjon e-mailt vagy ide!

Elöre is köszönöm
benke!

Az eredetiség vizsgálatot még a vásárlás előtt kellett volna megcsinálni
Egy havernak autóval csináltak valami okosságot (motorcsere asszem) és neki 2 hétig áztatták valami savban ami olyanná tette mintah a korrózió megette volna! Majd betolta, és lett egy AF-es száma! Hogy mi a konkrét menete, most meg nem tom mondani, mer a srác angliába van!

De akko sikerült belenyúlni a jóba!
Gyerekek, szívok a japán belpiacos Yamahámmal..............!!!!!!!!!

A problémám a következő: vettem egy Yamaha FZR 250-es gépet, és az eredtiség vizsgán nem ment át, mert láthatóan Magyarországon beütött alvázszáma volt.
Szerencsémre nem foglalták le a gépet, így megúsztam a rendőrségi hercehurcát. Valószínűleg oda fogom elvinni, ahol 4 éve eredetiség vizsgázott, ott remélem átmegy.

Ti mit tudtok az ilyen japán belpiacos motorok motorszámáról és alvázszámáról? Tényleg nálunk ütik be az alvázszámot? Azt is olvastam valahol, hogy az ilyen gépek motorszáma AF-el kezdődik, mivel a japánoknál ezeket a motorokat nem jelölik meg motorszámmal...
Hi!

Itt tényleg nincs senki? Vagy csak ha én írok, akkor tűnik el mindenki?

Mért nem jöttetek ki a Hringre az Aprilia-klub alakuló talijára? Nem volt rossz, és ha még többen letünk volna...
Sziasztok!

Visszatértem! Eddig is be-be nézegettem, csak nem írtam! Látom elég nagy lett a létszám! ÉS EZ JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ha minden jól megy akkor a hétvégére már megint lesz motorom is! Remélem pénteken már kigurulhatok vele a ringre! Már nagyon hiányzik!

Viszont látom a túrázás gondolata továbbra is csak erölködik... remélem azér összejön valami!

MENJETEK SOKAT? HAMAROSAN ÉN IS AZT TESZEM!!!!!!!!!!!!!
van
amugy van itt vki?????????????????????????????
szevesztok nemtud vki 1 elado NSRt ujabb gyártás? kedvezo áron?
Sziasztok!

Azért írok, mert június 3-án pénteken 17.00 órától tervezünk egy baráti összejövetelt a Hungaroringen az "Aprilia box" területén amolyan Klub indításnak . (Nem kell megijedni, nem csak Aprilia tulajdonosokat várunk, bárki jöhet.)
Akit érdekel ez a kezdeményezés és szívesen jönne a létszám felmérése érdekében írjon az apklub@freemail.hu címre.
nincs rendszám......

530az irányára......

győrben....
csáó atcsi125

mennyiért adod a mitot? van rá rendszám? hol található?

amúgy naon szép

thx
Mito EVO 2000-es évjárat!
18e km,új gumik, 36mm es Mikuni karbi,új gumi!

Eladó!
70/2500913

NEm volt zxr a redbaronba!!!!!
A barátnőm is mosolyogva emlékszik vissza, amikor először letérdelt (mindkét térdével) előttem....

Na jó, rossz vicc, de muszáj volt...

Nekem majd az lesz nagy szó, ha először elindulok egy motorral...
Hello! Ma is voltam motorozni és kur*a jó dolog történt velem... Még mindig csak vigyorgok ha visszagondolok rá Egy jobb-bal kombinációban a balos résznél letérdeltem! Életemben először... Hihetetlen jó érzés volt