Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja meg NSR-be nem tud valaki valami szép lámpát?
kösz
www.autotuningshop.hu/ itt van és rendelni is lehet
Nem tud valaki neont?
még szép hogy érdekelne...
Mi kellene Dudus.. AF1 Futurához?
af-1 futurához
aprilia 125 öst tudtok nekem mutatni és adatokat hozzá?
meg mindenkiből, de leginkább ebből a kurva hidegből, legyen már nyár(azaz mégse, mert nem tok majd motorozni )de legalább azokkal fogok foglalkozni
Meg belöled is:)
Belőleg is kurvára elég már :)
Hát én nem tom,de azt se tom hogy jött ide ez a vita??

De sztem igazad van galax
kösz,megjött
Mitogeri, elküldtem a mailt.
no comment...
Mindegymár.. unom az egészet..

Ilyet többet nem csinálok.. mert ezt így nem lehet.
Dennym-nek gratulálok .. mindenben igaza van... csak senki nem kérdezte.
galax szerintem összekevertél vmit, én ezt a lendkerekes dolgot MITOGERI nek irtam, mert vele is balhézott egy gyerek amit eladott mitót.
tehát ez most nem aprilia.
Ezt eredetileg nem ide írtam, dehát.....

Mindig jókat vidulok, mikor ölre mentek mindenféle hülyeségeken. Ha óvodás korunkban már motorozhattunk volna, akkor valószínűleg ugyanezek miatt kellene az óvonőknek szétszedni a társaságot kimentve őket a hajtépős-pofozkodós játékból.

Szívből kívánok nektek parázsló, vérre menő, egymást parasztozós, nagyon hozzáértős, a "te nem vagy motoros hanem... " és "te vagy a műmájer köcsög!" jelmondatos, hülyézős, lenézős, egymást idegelős, neten összeverekedős vitát avagy inkább harcot!! És minden más topicban is azoknak, akik mindannyian motorosok, ám mégis egymás értelmi szintjét alulmegállapítva bizonygatják igazukat és egyben másik alulképzettségét a témát illetően, miszerint mindenki hülye csak ő nem, meg persze az, aki egyetért vele, hűen mutatva az amúgy legendásan híres motoros összetartást. Csak így tovább!
Ne említsd magad velem 1 szinten mert rámszáll a rontás

Tyt ... öreg.... te lúzer vagy
"nem vagyok rosszabb nálad"
lendkerékről leszakadtak a szegecsek, és a kiegyensulyozottlanságtól elkezdte cibálni a főtengely, széttörte a főtengely csapágyat, és akasztott a hengernek is

TYT ez ugye akkor még jó AF1 igaz?
Végülis.. ja.... támasztéknak jó ..

Ja és láncot tanulj meg feszíteni.. mert nem tudsz a saját motorodon.

Ekkora lúzert..
" lendkerékről leszakadtak a szegecsek, és a kiegyensulyozottlanságtól elkezdte cibálni a főtengely, széttörte a főtengely csapágyat, és akasztott a hengernek is "
Sztem MZ 125 Az a komoly,egy kis tuning rá,és az alkatrész is ócsó hozzá
Pályacirkálókba nem vok otthon,de ami teccik az a MITO ,én azt vennék,csak nemtok róla sokat!

Maradok a sárdagasztók mellett
Árkon bokron rulezz 4 ever !
Hali Embeek!!! Ez a 2006-os év is jól indult Először kiderül,hogy a szeretett barátnőd egy hatalmas kurva aztán kiosztják a félévit....NO COMMENT!!! Drága atyám a plafonon, én meg csak álmodozok....vége a sulinak és kapok egy motort.... !!! Hogyne kapnék,,,,de ha az évvégim is olyan lesz mint a félév...na hááát akkor jó lesz felébrednem!!!!
Ugyebár egy 125-ös kis szörnyetegre pályázok!!!! vagy pályáznék!!! CAGIVA MITO vagy Aprilia RS125????? Zsír újat nem szeretnék,vagy is inkább a keretünk nem szeretne!!!! MAX olyan 500.000Ft!? na hát segítségeteket kérném,hogy milyen is legyen a NAGY Ő!!?? Segítségeteket előre is Köszönöm!!!! RR
Hali...ha gondolod akkor én tudok neked árakat mondani az alkatrészekre.....