Először is aki gyorsul és túlpörgetésre pályázik.. az VESZTETT.. elkönyvelheti.
Ekkor hülyeséget te sem gondolhatsz komolyan . Pff
Váltani éppen a teljesítmény görbék alapján kell ott ahol a max.ot adja le a motor..
MR2ütemnek és DennyM-nek is igaza van.. a Piros tartomány nem véletlen.
Versenygyújtás?? Szart nem jelent.. csak akkor ha szar a gyári gyújtása.
Maximum erősebben szikrázik de szarral nem lesz jobb csak biztosabb lesz a gyújtás meg max. nagyobb RPM-ig enged. de egy tök széria motorba állatnagy baromság belerakni. Mert attól kezdve lehetne benne gyakorlatilag mindent cserélni hogy mennyen is.
Mellesleg inkább egy BMW.. 10 évre.. mint 1 Ferrari 5 évre.
Egyébként nekem van eladó endurom, fent van a hasznaltmotoron is. 125-ös Cagiva, rendszámos. Bár ez Neked valszeg úgysem jó, csak megemlítettem. 28 ló, bár szerintem a átlag 125-ösöknél nyomatékosabb, alacsony fordulaton erősebb. Viszont magas fordulaton meg nincs meg az a keménység.
Egyébként durva terepre szerintem alkalmatlan, mert nagyon nehéz hozzá, 135 kg. Meg tengelytávra is hosszabb mint az átlag 125-ös gépek. Én csak utcán használtam. Pedig van még hozzá egy ajándék 200km-es durva endiro hátsógumim, mert azzal utcán használhatatlan volt...
Suzukits:
Kawa KMX-ről miért nem esett szó? Az nem elég krosszos?
Segítsetek már melyik 125-ös enduro áll legközelebb a cross mocikhoz??? Vagyis melyik a legdurvább??
(Szeretnék venni egy 125-ös terepmocit, csak az a baj h nemnagyon találok papíros cross ezért gondoltam endurora.)
Ekkor hülyeséget te sem gondolhatsz komolyan . Pff
Váltani éppen a teljesítmény görbék alapján kell ott ahol a max.ot adja le a motor..
MR2ütemnek és DennyM-nek is igaza van.. a Piros tartomány nem véletlen.
Versenygyújtás?? Szart nem jelent.. csak akkor ha szar a gyári gyújtása.
Maximum erősebben szikrázik de szarral nem lesz jobb csak biztosabb lesz a gyújtás meg max. nagyobb RPM-ig enged. de egy tök széria motorba állatnagy baromság belerakni. Mert attól kezdve lehetne benne gyakorlatilag mindent cserélni hogy mennyen is.
Mellesleg inkább egy BMW.. 10 évre.. mint 1 Ferrari 5 évre.