Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom telcsivel csinálta.
jo nagy kep :)
TELJESEN MÁS TÉMA.Ezt vegye meg valaki(enduro/terepmotorosoknak NEM !!).www.apronet.hu..Rovat:.motor/yamaha jó ár érte.(mondjuk a 65le tulzás)HÁTHA vissza térünk a mocikhoz
tesztek

frissitettem,akit erdekel kukkancson bele (egyéb)
Nem baj, te Mr2t vagy!!! A név kötelez... tudok eladó trabit ha kell!
Hat,ha alattam esne szet,en nem szeretnek taknyolni.
hülye vagy
autos motoros 2-4T-s temat mar 1000-szer leirtam,nem fogom meg1szer.
Nembajaz de akkor is ezek valaha a versenypályák sztárjai voltak és az mindent megér!!!!
Szerinted számít az osztrák millernek ha szétesik????????????
Ingzsebből kikurja rá a lóvét!!!!!!!!!!!!!!
Ezeknél nem számít a pénz
Mindegy, neked ott a Wartburg meg Trabant és társai... merthát 2ütem a kiárly!
Inkabb egy BMW-t,mint egy oreg olasz sport autot.
BMW meg 100 000 km utan is BMW...a Modena meg max karoszeria. :)
Az lehet,de azok szet is esnek 20-30e km utan,mint egy 2T.
Na látod talán tudtam überelni!!!!!
Egyébként láttam egy kurvajo Bimotát A Pannóniaringen mikor kinnt voltunk tavaly Áprilisban .Az osztrákok köröztek mindenféle veterán versenymotorral és ott volt egy gyönyörű négyhengeres full idomos sport bimota . Na az amikor rátette a tüzet a célegyenesben azthittem beszarok olyan gyönyörű pörgős hagja volt!!!!! Esküszöm jobb volt mint néhány gixernek akik utánnuk jöttek!!!!!
Az tényleg!!! Akarok vele menni!!!!!!
Én egyébként vezettem már olyan motort, annyi különbséggel, hogy az valóban 70-es évekbeli versenymotor volt
Egy eredeti Paul Smart Ducati versenymotor na az odabasz ha már régebbi gépekről megy a duma.
Nekem meg egy izmosított, életképesebb, optikailag cicomázott Bimota... na ezt übereljétek
Izlések és pofonok...70évekböl egy V8 ..számomra vonzob azok az autók.
Így van igazad van teljes mértékben!!!!!
Nekünk van ízlésünk de nincs pénzünk!!!!!!!
Ez itt a gond
Itt van a Váci úton az S.P.Q.R: KFT ők forgalmazzák a Maseratit meg a Ferrarit és van szervíz is!!!! ugyhogy már nem kell az Bécsbe menni kötelezőre........
Valakinek a BMW az gizdább. Az egy dolog, hogy nincs ízlése, dehát legalább van pénze
Mondjuk ha azt nézzük h vannak még hülye emberek Mo-n akik megvesznek mondjuk egy M6-os BMW-t 30milláért akkor inkább venne egy 3 éves Ferrari 360Modenát ami bealázza a bömöst és mégiscsak egy Ferrari!!!!!!!!!!
De vmi olasz kamionnal vidd ki a pályáig, mert az alacsonyépításű olasz sportautóidnak különben megsínyli az alváza a magyar utakat és viheted ki Németországba szereltetni őket. Csak jó tanács, én már jártam így.....
Az kemény lenne!!!!!!!!!
De ha megtehetném akkor biztos beállítanék mindegyikből mert az én szememben ezek az autógyártás csúcsai!!!!!
Egész nap pályáznék mondjuk egy Ferrari Enzoval na az durva lenne!!!!!!
Ezért van mindegyik felsorolt márkából egy-egy a garázsodban mi? :D
Jólvan 2Ütem nem szeretek vitatkozni,majd ha egyszer összehoz minket a sors (aznap szar napom lesz az tuti) akkor mész vele egy kört és meglátjuk hogy érzed de lehet h te is megfogsz lepődni....
Senki nem mondta csak azt h az igazi sportautókat az Olaszok csinálják: Ferrari,Maserati,Lambo,Bugatti Ja és az Angol Aston Martin
Nálam ezek a márkák azok akikre azt mondom h jo sportautokat csinálnak MERT ŐK A LEGJOBBAK!!!!!!!.
Utálom az amerikai autókat!!!!!!!!!!!!!!!!