Ha már szóba került a SportSmart2
Isteni gumi, már a másodikat veszem, esőben se csúszik. Ez utóbbit nem tudom, hogyan csinálja...
Viszont: a két személy + csomag gyilkos hatással van rá. Az osztrák aszfalt meg pláne
1500 Km-en legalább 2mm fogyott el, ennek fele esőben.
Szerintem sportsmart 2,de ha pontosabban elmondod, mire hogy használod, könnyebb infót adni vagy segíteni a végső döntesedben. Hívj fel bátran, segítek :))
sziasztok,
drz-re sportsmart2, s20, pilot power 2ct közül melyiket ajánlanátok legjobban? alapvetően sportos használatra, lehet még pályázni is felmennék párszor. most sportmax mutant volt fent, az eléggé meggyőző volt!
Bocs, szóval pályázáshoz mennyit érdemes fújni a 120/70-17R és 180/55-17R Metzeler M7RR gumikba? A motor egy CBR600F4i. Elöl 2,1/hátul 1,9 bar kiindulásnak jó lehet?
Ha valaki most kezd motorozni, akkor tisztelje meg annyival a nála tapasztaltabb és segíteni akaró motoros társát, hogy normális hangvételben válaszol neki.
Nem beszélve arról, hogy amiatt kaptál fals infót, mert még a motorod típusát sem tudtad helyesen.
Ha bigoneoszi nem írja meg neked, még most sem tudnád. A saját motorod típusát!
És én vagyok a birka? Haha!
El vagy te tévedve sz@rj@nkó.
Anyámat meg hagyd ki belőle mert agyonbaszlak.
Hali.Értem.A felni az japán mind a kettő.Egyformák!Nem régi motoros vagyok ezért nem tudom,hogy milyenek gyárilag.Az mond valamit,hogy első forgalomba helyezése az 1993,magyarországi forgalomba helyezése szintén 1993!?Nem lehet az,hogy japán belpiacos a vas?
mintha kagylós lenne vagy a fax se tudja...