Én is DR-Z 400-al toltam,míg el nem adtam. Hátul a 165/55 jó, ha legalább 4,5- 5'' széles a felnid. Elöl 120/70 és 120/80 ast használtam.
Az utóbbinak magasabb és hegyesebb a profilja,ha lapon fordulsz,nagyobb felületen tapad. Ha érdekel,egy első gumim maradt még,a képes motoron hirdetem,GOLDSPEED MAXXIS sm slick.
A márka nem túl ismert,de nekem jobban bejött mint Dunlop.
Szerintem arra az oldalra gondolsz amit én linkeltem be. A "size" mellett jobb oldalt van egy kis fül és ott lehet beállítani a méretet meg,h hátsó vagy első legyen. Ha rálépsz a megfelelő méretre akkor bedobja annak az árát.
A kérdésem az volt,hogy milyen gumit kellene venni ami tuti jó,mert rengeteg fajta van hirdetve és bele untam a nézelődésbe és egyszerűbbnek tartottam feltenni a kérdést,mert gondolom sok ember van itt akinek ebben sok tapasztalata van.
Igen itt is működik a posta,de az ebay-ról sokkal olcsóbban meg tudom rendelni,mint bárhol máshol és másnapra ingyen kiszállítják. Plusz ha Magyarországról rendelnék akkor több napot várni kell,meg kb. 20-font a postaköltség. Magyarországról szoktak innen rendelni,de vissza fele nem éri meg
Köszönöm!