Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Eladók a gumik? Milyen idősek?
Köszönöm!
De kár hogy nem 190/55! :-(
Üdv. Van egy pár Conti race attack-om 120/70 ill. 180/55. VFR-emet azzal vettem, de rögtön tettem rá túragumit, ez azóta pihen. Ha érdekel: 20/2634801
Üdv,180-as Continentalt keresek használtban.Esetleg valaki nem tud eggyet?
nálunk esetleg nézted? www.revolutionmotor.hu
Szívesen Dani
Sziasztok!
140/70-R17 UJ GUMIT keresek DRZ SM-re. Dunlop elonyben.
Sziasztok!
Robogora keresek 120/70-10-es hasznalt gumit jo aron Budapesten.
udv.Laci
Szia!

Én is DR-Z 400-al toltam,míg el nem adtam. Hátul a 165/55 jó, ha legalább 4,5- 5'' széles a felnid. Elöl 120/70 és 120/80 ast használtam.
Az utóbbinak magasabb és hegyesebb a profilja,ha lapon fordulsz,nagyobb felületen tapad. Ha érdekel,egy első gumim maradt még,a képes motoron hirdetem,GOLDSPEED MAXXIS sm slick.
A márka nem túl ismert,de nekem jobban bejött mint Dunlop.

Üdv!
Hatalmas köszönet a Revolutionmotor.hu-nak idén másodszor vásároltam tőlük, gyorsak, precízek és maxi segítőkészek
Nagyon jó az egyszer biztos!

Egy pár tesztet megnyert...
Sziasztok! Keresnék 130-150 közötti szélességű (17-es) használható vágott slick-ket DRZ-re, lehetőség szerint Budapesten.
köszi!
Szerintem arra az oldalra gondolsz amit én linkeltem be. A "size" mellett jobb oldalt van egy kis fül és ott lehet beállítani a méretet meg,h hátsó vagy első legyen. Ha rálépsz a megfelelő méretre akkor bedobja annak az árát.
Néztem az általad belinkelt oldalt.
Az árat most első vagy hátsó gumira érti?
Nem találtam sehol méretet.
Ma meg is rendelem
Bizony.
Nekem most ilyen van elől és tökéletes.
A Michelin Power Power 2CT nekem most bejön elől.
A kérdésem az volt,hogy milyen gumit kellene venni ami tuti jó,mert rengeteg fajta van hirdetve és bele untam a nézelődésbe és egyszerűbbnek tartottam feltenni a kérdést,mert gondolom sok ember van itt akinek ebben sok tapasztalata van.
Akkor nem értem a kérdést?
Ha olcsóbb és gyorsabb akkor GO ebay és hátradőlhetsz.
Igen itt is működik a posta,de az ebay-ról sokkal olcsóbban meg tudom rendelni,mint bárhol máshol és másnapra ingyen kiszállítják. Plusz ha Magyarországról rendelnék akkor több napot várni kell,meg kb. 20-font a postaköltség. Magyarországról szoktak innen rendelni,de vissza fele nem éri meg
Sziasztok!
160/60 R 17
pirelli diablo 3mm 9000FT
pirelli mtr 02 3,5mm 9000FT
nincs kirepedve és elkeményedve!
A posta ott is működik amúgy...