Tudnátok olyan gumit ajánlani amit tudok használni közúton és terepen is? Néha murvára..
Erdő,dombok megmászása a cél,viszont nem akarok 100km kerülőt tenni rossz úton ahol szét megy a motor minthogy menjek a kövesen 2km-t maximum.Ár az olyan 25k alatt ha lehetséges.
Gumi méret (hátsó): 120/90-18 4.50 (dT125)
GS 500 szélesebb felnivel. Féktámasz is cserélve van, így 150/70-es elfér. Még a 160/60-is ugyanazon a felnin (ahogy összébb húzza a felni hasonló szélességű lesz mint a 150/70), a 160/70 már túl széles, és már a sárvédőbe is gyakrabban beleér huppanóknál. De a legjobb a 150/70, nem is értem miért nem ezzel szerelik gyárilag, jobban is mutat.
keresek ilyen szettet:
dunlop d606 120/90-18
dunlop d606f 90/90-21
használt is érdekelhet abban az esetben ha több mint 50%-os és a szélén teljesen épek a bütykök
de jobb lenne új
sorry összekevertem a telefonszámodat egy kawasaki m3-ban dolgozott sráccal aki később a köki mögött a vasgyár utcában tette dolgát mint motorszerelő...
ha valaki ismeri kérem szóljon neki hogy keresem
nagyon szívesen,használd egészséggel:)))) jó érzés,hogy itt, akik rólunk írnak,mind elégedett vásárlók. nem mindenki "lehúzni" szeretne,hanem jó áron,jó gumit a vásárlóknak.Mellesleg párom is,én is motorozunk,nem mindegy,mennyiért vesszük a gumikat,tudjuk:)))
nem az évjárat számít,hanem az állapot...nem lehet rajta repedés sem a minta árokban,sem sehol.Ha sportgumiról van szó,akkor kézzel könnyen "ki kell tudnod fordítani az oldalát".Volt nekem már vajpuha 2003-as gumim fent és volt szarrá keményedett 2010-esem is.A slick-eknél más a pálya,ott a keverék teljesen más.
Van egy 160-as Pirelli Supercorsám eladó.
06-20-582-6551