Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg kaptam,köszönöm
Itt találod most hazánkban a legjobb árakat új gumira.www.revolutionmotor.hu
Sziasztok ! Kb 2 éve mcemru ...... mail címen volt egy srác ki új motorgumikat jó áron tudott beszerezni. Most tud róla valaki valamit? Foglalkozik még eladásokkal?
Ha újban gondolkozol,keress meg minket bátran,szerintem nálunk vannak a legolcsóbban új 2013-as gumik és ezt tudjuk garantálni neked :)) www.revolutionmotor.hu
nem a tied kelt el ,hanem a másik szett,hívjál fel délelőtt és beszélünk
Nem dolgom tapasztalat!
Elöl Michlein Power 2 CT,hátul Dunlop Qualifier sportmax II.
Üdv mindenkinek!
ezt a gumit nézegetem most, a kis 50ccm-es endurormra, és érdekelne hogy szerintetek milyen a minősége? tudtok valamit erről a márkáról? és hogy kimondottan milyen terepen lehet ezt használni?

http://motoralkatresz24.addel....

Köszi előre is!
Na gab200gab200 látom te nagy móker vagy itt, kerits nekem egy jó párost amire rálehet bízni 185 lovacskát :)
Már el is kelt bakker? Nincs még valami?
szerdán várom
eladó metzeler 160/70/17 90%-os
tel:06307316232
elkelt
Hali!

Mi lenne az ára a két gummának így párban?
Nagyon szarok a képek,csinálok holnap újakat,ha gondolod!
SZia!

Ne keress tovább megvan a gumid:
Pirelli Dragon supercorsa,nincs benne 500 km,vajpuha.Kicsit szarok a képek,de hidd el makulátlan gumik.120/70+190/55,nem pályagumik,most készlet kisöprő akcióban!
Ha érdekel,keress:westel-95egyhuszon68egy
Yamaha R1-re keresek jó áron gumit, nem feltétlen használtat, sőt jobbára újat. De kiköltekeztem magam júliusban, ezért próbálok pár ezrest megfogni a gumikon. :)

Nincs valaki aki ezzel seftel? :) 190/55 17 kéne hátra, előre meg a szokásos 120/70

Ki mit ajánl jobbára utcai körülményekre?
van egy 120+180 sportmax GP szettem ,gyönyörű állapotú ,ha érdekel hívj fel és megbeszéljük:westel-95egy-huszon68egy
michelin 180/55 Dunlop 120/70 -17
Michelin pilot sportot és Dunlop sportmax D211 GP-keresek,ajánlatokat ide várom
biztos,hogy nem lesz meg addig(hacsak nem indulsz valami túrára a napokban ),tehát ez szerintem tárgytalan.
Ha tudsz,akkor keressél szép állapotú Pilot Road 3-at(igazából szerintem újan is megéri),az szerintem aránylag jó gumi és tartós is
Oké 1000km még elmegy ha kell és fent vagyok fehérváron üzenek köszi a választ
én felraknék egy szép supercorsa szettet,az első gumi normál használatnál elmegy 12000-et,a hátsó pedig a felét.Van most egy 500 km-es szettem,ami nem pályagumi,hanem utcai.A legjobb utcai gumi,amit valaha használtam,ha lerúgtad a hátsót,szólsz 15 körül adok egy újszerűt.Így összesen két részletben kb 43.000-et fizetsz 12000 km-ért,ez km-enként 3,7 Ft és nagyon jó gumid van:-)
Ha veszel valami túrásat,ott az első elmegy kb. 16000.-et,a hátsó 9000-et,az elsőt eldobod majd 80%-osan,mert elöregszik,egy ilyen szettet is kb 30000.-ért kapsz újszerűen.Ez 3,2 FT km-enként és egy szar ,csúszós gumival motoroztál egy(vagy 2) szezont.
Persze,ha állatul motorozol,akkor 4000 alatt kuka a supercorsa,a túra gumival viszont nagy eséllyel lesz egy-két meleg pillanatod.
Akkor milyent ajánlanál?