Hali!
XX-re akaro gumit venni, kinek mi valt be?
Pilot road 2volt rajta eddig! Jo volt, szerettem, rosszabbat nem akarok.
14ezer km-t birt tehat nem gyilkolom a gumit.
Mik a velemenyek a pilotroad 3rol, a metzeller z8rol, a brigestone t30rol, a pirelli angel st-rol, a dunlop sportmax roadsmart2rol?
Sziasztok
Szeretnék vásárolni egy hátsó utcai gumit 17" 110/70-es méretben.
Találtam jó áron egy Dunlop Sportmaxot. De ezt első gumiként árulják
Kérdésem az lenne hogy ez jó lehet e mint hátsó gumi?
Hasznalhato.
Amennyiben nem szempont a szinte villamgyors kopas a hatso gumin szaraz idoben, illetve ha a vezetesi stilus inkabb palyazasra hajaz "tulmelegitheto" az abroncs. Az oldalfala pedig gyengebb. Ezekkel szamolni kell!
Ea termeszetesen hely fuggo, mert ahol "A Szerv" kotozkodos kedveben van es ne adj Isten angolul tud.. (bar ez utobbi ritkabban fordul elo) mindinkabb megtanitjak neki hogy a "Not for highway use" es "For racing purpise only" feliratok mit jelentenek, akkor nagyobb bajba is lehet kerulni.
En nem mondom, hogy nem hasznalhato, mindenki sajat belatasa szerint legalab ezeket merlegelve hasznalhatja.
Sziasztok
Kérdésem hogy hány Bar-t fújjak a gumikba?
Ma rakattam fel Michelin Pilot Power 120/60,150/60:17" egy Drz-re.
Az előző gumihoz volt írva hogy mennyire érdemes,de ehhez sehol se találok ,és ez jóval puhább.
Köszi
Üdv
XX-re akaro gumit venni, kinek mi valt be?
Pilot road 2volt rajta eddig! Jo volt, szerettem, rosszabbat nem akarok.
14ezer km-t birt tehat nem gyilkolom a gumit.
Mik a velemenyek a pilotroad 3rol, a metzeller z8rol, a brigestone t30rol, a pirelli angel st-rol, a dunlop sportmax roadsmart2rol?
Turazni hasznalom, sokat megyek esobe is.
Tippek?
itt a kép róla! tel:06307316232
Pirelli d. supercorsa 120/70:13000 Ft
Michelin Pilot Power 120/70:13000 Ft
Michelin Pilot Road 2 180/55:15000 Ft
Dunlop d211 160/60:9900 Ft
Nem lerúgott kockás szarok,kérésre képeket is tudok küldeni.(szfvár)
de nekem is van olcson gumim ha érdkel 3-5e között darabja
Szeretnék vásárolni egy hátsó utcai gumit 17" 110/70-es méretben.
Találtam jó áron egy Dunlop Sportmaxot. De ezt első gumiként árulják
Kérdésem az lenne hogy ez jó lehet e mint hátsó gumi?
Amennyiben nem szempont a szinte villamgyors kopas a hatso gumin szaraz idoben, illetve ha a vezetesi stilus inkabb palyazasra hajaz "tulmelegitheto" az abroncs. Az oldalfala pedig gyengebb. Ezekkel szamolni kell!
Ea termeszetesen hely fuggo, mert ahol "A Szerv" kotozkodos kedveben van es ne adj Isten angolul tud.. (bar ez utobbi ritkabban fordul elo) mindinkabb megtanitjak neki hogy a "Not for highway use" es "For racing purpise only" feliratok mit jelentenek, akkor nagyobb bajba is lehet kerulni.
En nem mondom, hogy nem hasznalhato, mindenki sajat belatasa szerint legalab ezeket merlegelve hasznalhatja.
160/60r17-120/70r17 Metzeler
165/55r17-120/60r17 Michelin
165/55r17-120/70r17 Metzeler
165/55r17-120/70r17 Dunlop
Tel:06706657560
Kérdésem hogy hány Bar-t fújjak a gumikba?
Ma rakattam fel Michelin Pilot Power 120/60,150/60:17" egy Drz-re.
Az előző gumihoz volt írva hogy mennyire érdemes,de ehhez sehol se találok ,és ez jóval puhább.
Köszi
Üdv
Nem vagyok szakértő, majd biztos lesz aki pontosan megmondja, de innen keresd ki a gumid fajtáját és méretét, és adj hozzá egy kicsit ahhoz amit ír.