Ez így van és leírtad a lényeget is. :)
Próbáld ki,hogy ugyan abban a helységben egy 2012 es gumit tárolsz és jövőre nézd meg milyen lett. :)
Ez a rossz tárolás eredménye.
Száraz hűvös és naptól elzárt helyen nagyon sokáig jó marad a gumi.
Üdv
ui:Ez zárónak a témához pont jól jött ki
Pont én is azt akartam mondani, hogy ne vitatkozzunk. Leírtam amit láttm meg hallottam. Te meg amit tapasztaltatok. Nyitott vagyok az számomra új infóknak. Egyébként most többen árulnak Power-t, Power 2ct-t, Road-ot, Qualifier-t 180-190-est 2005 gyártásút 25000Ft-ért, ha puhák, lehet próbálni. Érdekességből van egy 1990-es Michelin M59 160/60-as 1990-től 1992-ig volt a GSX-R-emen, aztán pár évig egy hűvös pincében - majd már vagy 16 éve egy télen hideg-nyáron meleg ablaktalan fémgarázsban, na az a gumi olyan a bakelit. Széles utat!
csiszar.1981@freemail.hu
110/90 es gumit keresek 19 es méretben.
lényegében 120 is elfér,19 es legyen az a lényeg
Tudsz róla képet küldeni? Illetve milyen idős a guma?
Keresek 110/80 18-as első gumit olcsón. Tud e valaki esetleg?
Illetve mi a véleményetek a Metzeler Lasertec Me 33-as gumiról?
karesz_81@yahoo.com
elore is koszi
Meg tudná nekem valaki mondani, h az új Dunlop D211, vagy más ehhez hasonló gumi, prolimélysége hány mm? 5 mm?
Meg tudná nekem valaki mondani, h az új Dunlop D211, vagy más ehhez hasonló gumi, prolimélysége hány mm? 5 mm?
Gs500-ra keresek használt jó állapotú első hátsó gumit, 110/70 17" és 130/70 17" méretekben. Főleg Metzeler vagy Bridgestone érdekelne
erdekelne az xx-re elso es hatso gumi 120/70/17 es 180/55/17 tudtok-e jo arban es jo allapotban valamit?tura gumi erdekel
koszi elore is
Próbáld ki,hogy ugyan abban a helységben egy 2012 es gumit tárolsz és jövőre nézd meg milyen lett. :)
Ez a rossz tárolás eredménye.
Száraz hűvös és naptól elzárt helyen nagyon sokáig jó marad a gumi.
Üdv
ui:Ez zárónak a témához pont jól jött ki