Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel,lenne egy pár Dunlop Sportmax D208 gumim eladó 120/70/17 és 180/55/17 es méretben 11 és 12 ezer Ft-ért.
Nagyon szép állapotban vannak.
Mutatok fotókat is.
ELADÓ NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 120-80-18 MITAS ENDURO GUMI 1 cm barázda mélység, CSER 17 ENDURÓRA VAGY 18 KROSSZ GUMIRA(csak hasonló állapotú érdekel )
Figyeled, előbb azt írta, hogy ,, repedezettség és javítás mentes" majd írja a csodaszerre, hogy ,,de a gumikon keletkező repedezettséget,másnéven "macskásodást" is eltömíti".
Nekem ebből az jön le, hogy szerkezetileg nem javítja a gumit, mert az esetleges repedés fizikailag ott van, csak ki van töltve ezzel az anyaggal, azaz optikailag nincs ott, nincs szem előtt.
Apum gumis, és őő szokta keverni ezt a spec gumiápolót.
Nemcsak szép kinézetűvé teszi az abroncsot ,de a gumikon keletkező repedezettséget,másnéven "macskásodást" is eltömíti.
Ha jól tudom kevés feketefesték+aromás higitó v víz(ez attól függ mivel lehet higítani a festéket)+gumidarabkák,és egy kevés gumi "reszelék". Ezt összekeverjük és kész Innentől már csak 1 ecset kell amivel feljuttatjuk a kívánt felületre a festéket,no meg egy kis kézügyesség és lehet pamacsolni
Remélem naggyából érthető
ELADÓ NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 120-80-18 MITAS ENDURO GUMI 1 cm barázda mélység, CSER 17 ENDURÓRA VAGY 18 KROSSZ GUMIRA(csak hasonló állapotú érdekel )ESETLEG PROTEKTOR INGRE
Ha valakit esetleg érdekel,lenne egy pár Dunlop Sportmax D208 gumim eladó 120/70/17 és 180/55/17 es méretben 11 és 12 ezer Ft-ért.
Nagyon szép állapotban vannak.
Mutatok fotókat is.
Azért motorosnak ne áruld, mert megöl érte!
Nekem ebből az jön le, hogy szerkezetileg nem javítja a gumit, mert az esetleges repedés fizikailag ott van, csak ki van töltve ezzel az anyaggal, azaz optikailag nincs ott, nincs szem előtt.
Nemcsak szép kinézetűvé teszi az abroncsot ,de a gumikon keletkező repedezettséget,másnéven "macskásodást" is eltömíti.
Ha jól tudom kevés feketefesték+aromás higitó v víz(ez attól függ mivel lehet higítani a festéket)+gumidarabkák,és egy kevés gumi "reszelék". Ezt összekeverjük és kész Innentől már csak 1 ecset kell amivel feljuttatjuk a kívánt felületre a festéket,no meg egy kis kézügyesség és lehet pamacsolni
Remélem naggyából érthető
130/70r17 - 100/80r17 Vee Rubber motorgumik. Garantáltan 95-99%os,repedezettség és javítás mentes!
Ára: 18.000Ft
110/70r17 Dunlop Arrowmax GT501FJ motorgumi. 95%os,2006.27.heti gyártású,javítás mentes!
Ára: 12.000Ft
Tel:06702465353
http://www.kepesmotor.hu/sport...