Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!Mi a dot száma a guminak!Szerinted ez jo választás egy honda cbr 600F4ire!Kösszi
hoppá,csak egy képet sikerült-itt a többi is :)
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel,lenne egy pár Dunlop Sportmax D208 gumim eladó 120/70/17 és 180/55/17 es méretben 11 és 12 ezer Ft-ért.
Nagyon szép állapotban vannak.
Mutatok fotókat is.
eladó cross első gumik ....3000ft/db
ELADÓ NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 120-80-18 MITAS ENDURO GUMI 1 cm barázda mélység, CSER 17 ENDURÓRA VAGY 18 KROSSZ GUMIRA(csak hasonló állapotú érdekel )
Bocs! De hülye vagyok,a cross gumiknak 3600/db ,az utcai gumi a Kenda 5000 ft!
Szia! 3800ft darabja!
Sajnos teljesen érthető
Azért motorosnak ne áruld, mert megöl érte!
úgy csillog az a gumi, mint a Salamon töke megérdemelné ,hogy az korcsolyázzon vele aki árulja
azt hiszem, ezzel minősítetted is az árud.
Eleve undort kapok ha valaki ugy árul gumit hogy be van fujval Egy gumi vagy jó vagy nem ennyi! Nem ?
Amit én irtam az vicces felállásban értsd
Figyeled, előbb azt írta, hogy ,, repedezettség és javítás mentes" majd írja a csodaszerre, hogy ,,de a gumikon keletkező repedezettséget,másnéven "macskásodást" is eltömíti".

Nekem ebből az jön le, hogy szerkezetileg nem javítja a gumit, mert az esetleges repedés fizikailag ott van, csak ki van töltve ezzel az anyaggal, azaz optikailag nincs ott, nincs szem előtt.
nem ápolni kell a gumit hanem koptatni , aki meg takargatni akarja a repedéseket,hogy könnyebben ellehessen eladni....
Nagyon jó! Ilyentet nekem is kel inntöl kezdvel csak ilyennel ápolom a gumimat
Apum gumis, és őő szokta keverni ezt a spec gumiápolót.
Nemcsak szép kinézetűvé teszi az abroncsot ,de a gumikon keletkező repedezettséget,másnéven "macskásodást" is eltömíti.
Ha jól tudom kevés feketefesték+aromás higitó v víz(ez attól függ mivel lehet higítani a festéket)+gumidarabkák,és egy kevés gumi "reszelék". Ezt összekeverjük és kész Innentől már csak 1 ecset kell amivel feljuttatjuk a kívánt felületre a festéket,no meg egy kis kézügyesség és lehet pamacsolni
Remélem naggyából érthető
Mellik az a speciális gumifesték ird mán nekem ide a nevét kiváncsivá tettél
szó sincs itt szilikonrol ez kéremszépen spec gumifesték jah és csak ugy mellékesen, már bocsánat ha nem full dzsuvásan rakom fel hirdetni
ELADÓ NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 120-80-18 MITAS ENDURO GUMI 1 cm barázda mélység, CSER 17 ENDURÓRA VAGY 18 KROSSZ GUMIRA(csak hasonló állapotú érdekel )ESETLEG PROTEKTOR INGRE
kend be a szilikon után egy kis gépzsírral is
Eladó!
130/70r17 - 100/80r17 Vee Rubber motorgumik. Garantáltan 95-99%os,repedezettség és javítás mentes!
Ára: 18.000Ft

110/70r17 Dunlop Arrowmax GT501FJ motorgumi. 95%os,2006.27.heti gyártású,javítás mentes!
Ára: 12.000Ft

Tel:06702465353
Mi az ára a guminak?
FireFighter: nekem van több gyönyörű állapotú 160as gumim nagyonjó áron,ha érdekel, írj egy teló számot,és hívlak h mienek vannak
árba nagyon jó lenne... de utánaolvasva a véleményeknek már kevésbé kedvező... így köszönöm, de nem érdekel...