Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pilot sport vagy a pilot power a puhább gumi? Egyszerűbben teszem fel a kérdést, melyik kopik jobban? Kösz a válasz előre is!
Az árát kicsi elnéztem
Azt lenne még jó tudni, tartósságban mit tud a PilotRoad(most már 3)hoz képest - amit eddig néztem, mint leginkább esélyes következő gumit.
Árban jobb mint a PR2. Motorrevü tesztben jobb mint a PR2
Írtam
Jó választás sportos túrázáshoz.
Vagy Dunlop Roadsmart.
Sziasztok!

Suzuki SV650S -re szeretnék gumikat venni, újat. Ki melyik gumit ajánlja?
Michelin Pilot Road2 van betervezve.

Köszi!
Sziasztok. Pirelli Scorpion PRO FIM cross gumival van tapasztalata valakinek?
Írj egy emailt
Sziasztok szükségem lenne egy hátsó gumira 180-as méretben pilot road2 vagy valami hasonló új vagy újszerű érdekel lehetőleg Fejér megye környékén.
Ha van neked akkor légy szíves küldj egy mailt képpel együtt vagy itt írj rám teljesen mindegy.
Segítségedet előre is köszönöm!
suzukifunkukac citromailponthu
Eladó 1 db 120/70/17-es méretű Dunlod 205d Sportmax Touring gumma. 0 km-es! A motorhoz adta az előző tulaj, akkor még örültem neki, de azóta rájöttem, hogy nem megyek vele semmire, mert túra gumi, ráadásul a DOT száma alapján 2000. év 37. heti. A gummának ránézésre semmi baja , 1 árva repedés sincs rajta , hibátlan, biztos, hogy jól volt tárolva, bár nem vagyok szakértő. De ha mondjuk valaki közel lakik, és érdekli a gumi, nézze meg, mond 1 értelmes árat , és vihető is! Persze ha olyan van postázom is szívesen!
www.revolutionmotor.hu a webshopban nézz körül,elég sok féle új gumink van az excel táblázatban :))
Hali! Tudnátok nekem segíteni? Egy Moto Guzzi Nevadára szeretnék gumiszettet:) Új gumikat szeretnék venni, és esetleg tudnátok ajánlani valami jobb gumit rá ami úgy viszonylag olcsóbb is?:) (nem Mitas, meg Heidenau-ra gondolok :D ) A gumik méretei:
első: 100/90-18
hátsó: 130/90-16
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Ment az email!
Írj egy emailt és küldöm a részleteket.
Bury köszi a választ!
Esetleg tudnál valami jó túra-sport gumit ajánlani? A válasz alapján szerintem több tapasztalatod van benne mint nekem.
Helló!

Vágott slick felejtős. Nagyon jól tapad ha eléri a hőfokot. Közúton aligha tudnál olyan tempót menni, hogy elérje a kellő üzemi hőfokot.
Ha csak túrázgatsz akkor a sportgumi is felesleges mert hamar elkopik de nem használod ki a gumiban rejlő lehetőségeket. Persze ha van rá pénz akkor az a legjobb. Csak lehet, hogy 5ezer km alatt lekoptatod.
Sziasztok!
A 4.10-es gumiméret mekkorát jelent " hétköznapi méretben" köszi esetleg 130 ast?
Nagyon jó állapotú 180 ,190 -es gumik érkeztek 90-99% ,korrekt árakon !

Érdeklődj telefonon ,vagy emailen.
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy közúton mennyire érdemes felrakni vágott slik-et, ha nem vagyok valami versenypilóta, csak amolyan túrázgatós, de azért jó ha van kellő tapadás?! Vagy inkább érdemesebb 80-90%-os használt gumit venni? Ez az év anyagilag elég szegényesen indul, ezért most nem tudok 60 gurigát gumikra kiadni, ezért a fenti kettő közül melyiket érdemesebb megvennem? Tapasztalatokat is szívesen meghallgatom!
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2004-es gumit az autómra sem
Na igen ez kimaradt a számításomból, megmérem mennyi hely van Köszi h figyelmeztettél!
Bakker! igazad van! Már emlékszem! ezt tényleg 2008ból vittem vissza 2004be!

Elnézést kérek mindenkitől akit átbasztam. nem rosso hanem diablo corsa. nincs rá mentség.

Még valami. Most megnéztem és nem is 2004-es hanem 2005-ös.

Sziasztok. Kimegyek a kertbe és elásom magam. Ekkora blamázs!
Bár a lényeg, hogy tényleg nem rossz még így sem, hogy nem nyolc hanem csak hét éves.
azért érdekes amit írsz, mert a Pirelli Rosso 2008-as megjelenésű gumi. Szóval, neked olyan gumid van, ami a gyártás előtt 4 évvel készült. Mi vagy te, MartinMcFLY?