Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok tud valaki nekem segíteni mi van akkor ha egy első kerékre ajánlott gumit hátra teszek mert olyanom van. Köszi a segítséget.
Sziasztok ha valaki tudna segiteni 17-es krossz gumit szeretnék venni az sem lenne baj ha nem új!A méret 120-90-17 segitséget elöre is köszönöm!
Sziasztok szükségem lenne egy hátsó gumira 180-as méretben pilot road2 vagy valami hasonló új vagy újszerű érdekel lehetőleg Fejér megye környékén.
Ha van neked akkor légy szíves küldj egy mailt képpel együtt vagy itt írj rám teljesen mindegy.
Segítségedet előre is köszönöm!
suzukifunkukac citromailponthu
Hátha valaki érdekel suzuki wagoner gyári borbet felni eladó 45000 ft
Már írtam is,csak a pontos méret maradt le,javítom!
az info@revolutionmotor.hu-ra légyszi pontosan küld el,milyen gumi kellene,mert az hogy 120-19 kombó, elég tág fogalom így..:))A pontos típus,méret minimum jó lenne..köszi
Oké!
Utána nézünk,de légyszi írj inkább az elérhetőségeink valamelyikére majd.köszi:)))
Helló!
Lehet,hogy elsiklottam felette,de Qualifier RR garnitúrát nem találtam.
Ha esetleg lenne,akkor légyszí írd le mennyi egy 120-190-es kombó!
Köszi!
kösz
nincs semmi gond,a lényeg,hogy megtaláltad ,direkt ott van több helyen is a weben,hogy mki megtalálja az utcai árlistát is.
Megvolt ott is utána már. Túl feltűnő volt számomra
Írtam a párodnak e-mailt.

Köszi!
A webshopban is ott van az utcai gumi árlista egyből,ott nem értem,hogyhogy nem találtad,egyből ott van,ahogy megnyitod a webshopot :)))) Párom kérte,ha kérdésed van,ne ide írj,ha nem gond,hanem az info@revolutionmotor.hu-ra és elmond mindent,ami érdekel,vagy hívd fel. Elérhetőség a weben ott van
ne vicceskedjé Predi csoki:))))
Sziasztok!

Kérdésem lenne...
Tavaly a motoromat egy dunlop sportmax GP racer skick (M) gumival vettem (hátul).
Elvittem egy márkaszervízbe, ahol azt mondták nekem, hogy cseréljem le a ''vágott slick-es hátsó gumit, mert a zsaruk szivatni fognak vele.
Egyik kérdésem, hogy mi a véleményetek; lecseréljem?
Másik, hogy mi a különbség a Dunlop Sportmax GP Racer D211 (M) és a slick változata között. Van valami előnye ami miatt mégis érdemes megtartani?
Előre is köszi a válaszokat!

(Elől Michlen Pliot)
Megtaláltam, ott volt a főoldalon.
Milyen euro árfolyammal számolhatok?
Roadsmart guminál találtam több típus jelzést azok mik lennének?
Roadsmart G, Roadsmart II, Roadsmart L és sima Roadsmart.

Köszi!
szeva ancsy csaj!

vennem kell gumit de uccait hallod az ezresemre?mostazonnaliskéső!
olyantot aggyá he ami középen kemény de oldalt puha és olcsó.
hali!, semmiképen sem 130-as, nekem 4.70 van egyes helyeken 130-nak adja, de valójában ez a 120-nak felel meg.üdv
Akkor valamit elnéztél,mert nálunk minden van,még chopperra is,endurora is akár... Az utcai gumis linket kell megnyitni,és excel táblában ott van minden típus-méret szerint..szerintem egyértelmű:)))) Ha mégsem találod meg,írj
Néztem már nálatok is, de inkább a túra gumi felé mennék, azt meg nem találtam
Nézz szét nálunk,mindenféle motorhoz mindenféle ÚJ gumit tudunk,versenygumit is, a legjobb áron Magyarországon:)))
www.revolutionmotor.hu
Pilot Power a puhább, de mivel már van belőle 2CT aminek az oldala puha a közepe kemény elég jól bírja. Pl egy 600-as motoron el lehet menni 12e-t vele!(hátsó, az első kicsit tovább bírja)

Én a Powert venném a kettő közül mindenképp és a 2CT-st.
Szerintem úgy általában a diagonalt felejtsd el...
Max mezőgazdasági gépre raknám!
Problémát jelent-e ha előre radiál, hátra diagonál gumit szerelek GS500-ra.
Elméletileg műszakin nem megy át vele, de gyakorlatban igen.