:)
ha minden rendben van vele,akkor ne cseréld le.
Csak nekem az rémlik,hogy nem az a gyári mérete.
Akkor majd hívlak.
Szép napot és széles utat neked.
rendben!
lehet hogy elférne, de most is rábsztam,mert most 120as van fenn hátul,de 17"os.
a közepén van kb 1,5mm minta szélével meg versenyezni lehetne.
dunlop van rajta.
elöl 95/70/17" van az rendben van!
Azt mondták ez azért van mert az előző tulaj más gumit tett rá mint ami rá való.
rendben beszélhetünk ,abból probléma nem lesz :)
üdv
Funnny
Autó gumiban pedig egész jók a Conti gumik.
Sajnos jelenleg elfogyott a raktárból a 110/70,csak 110/80as van most.
Ha az elfér,szívesen küldök neked listát.
Ha nem,akkor vasárnap érkezik egy nagyobb szállítmányom+ kedden megyek én is áruért,így valószínű be tudom szerezni neked,ha addig nem késő?!
Látom ki van írva a telefonszámod az adatlapodon,ha szeretnéd,szerdán,vagy csütörtökön felhívnálak,hogy miket tudtam beszerezni.
Szia!
Őszinte leszek.
Az én raktáramba csak kivételes esetben van Continental gumi.
Nagyon rossz minőség.
Pár év alatt tönkre megy az anyaga. (ez csak a Contira jellemző-még a 10en éves minőségi gumiknál sem jellemző ez a dolog-Bridgestone,Michelin...)
Nézd meg amit szereztél,hogy ha összehajtod az anyagát,a bordamélységekben nem-e túl mélyek a repedezettségek. (ritka,amelyiken nincs)
Hajlamos rá nagyon.
Ugyan így a Sport Attack is.
Egyedül a Race Attack ami valamire való,viszont az meg nagyon gyorsan kopik.
Egyszóval NEM javaslom senkinek a Conti gumit (se Road-se a Sport Attackját)
Egyébként a minőségi kategóriának nem véletlenül az alja árakban is!
sziasztok. Látom neked sokféle gumival van tapasztalatod. Conti road attackrol mi a véleményed? Elég vegyes dolgokat irnak rola. Pár napja hozzájutottam 1 havertol fillérekért 1 ujszerü elsöhöz, és nem tudom eldönteni h vegyek-e mellé 1 hátsót, vagy eladjam ezt és vegyek vmi mást párban. zx6os-ra akarom kizárolag közutra. válaszod elöre is köszönöm
Tavalyról megmaradt Dunlop 211 Gp gumijaimat szeretném értékesíteni!
8000 Ft a hátsó, és 5000 Ft az első.
A közepe teljesen jó, és a szélében is maradt még elég, utcára megfelelő választás!
Keress bátran mikor aktuálissá válik és megpróbálok segíteni.