Elcserélném tökéletes állapotban lévő vadi új null km-es 120/70/17 Dunlop Sportmax Touring D205 típusú gumimat. A motorhoz adta az előző tulaj, de nekem ez túl "túrás", DRZ-re kellene valamilyen jóféle sport gumi ugyanebben a méretben. Az se baj ha 80-90 %-os!
"A Sportmax Touring D205 szilárdan megvetette lábát a sportos túra gumik családjában. Azon motorosok számára ideális, akik sport-túra motorkerékpárokkal rendelkeznek és hosszabb futófelület-élettartamú, nagy teljesítményű gumiabroncsokat keresnek."
Érdeklődni + infó + még több kép az adatlapomon lévő elérhetőségen! Bp illetve Pest megyében megoldható a személyes csere is!
170/60 ZR 17 PILOT ROAD 3 Michelin motorgumi valakinek féláron? Szinte teljesen új, 30 forint. (párban eladó 50-ért, de én nem tudom használni, csak az elejét...)
ELADÓ NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 120-80-18 MITAS ENDURO GUMI 1 cm barázda mélység, CSER 17 ENDURÓRA VAGY 18 KROSSZ GUMIRA(csak hasonló állapotú érdekel )
Március elejétől indul az új webünk,ha valaki ÚJ, utcai vagy versenygumit szeretne (Dunlop,Pirelli,Michelin,Metzeler) márkákból,keressen minket az elérhetőségeken. Garantáltan jó áron új gumi www.revolutionmotor.hu info@revolutionmotor.hu (ide már írhattok,kérdezhettek is)
Teljesen használható, én F650CS-en nyúzok tavaly tavasz óta ilyet, jól tapad, téliguminak se rossz. Az az egy bajom van vele, hogy igencsak eszi a hátsót - Metzeler Z6-tal elmentem a saját stílusomban 28 ezret, ez meg maximum 12-13 ezret bírhat kopásjelzőig, sőt az előző hátsót melegebb időben, 50%-ban utassal használva inkább lecseréltettem a következő szervizen, 10250km után. Az első szerintem ezt a második hátsót is vigyorogva túl fogja élni.
Ja, meg még egy apróság: a fogyasztás kb. 1 decivel lehet rosszabb, mióta ez van fönt, és kisebb nyomást is bír, mint a Z6 (az első 2.5bar fölött már érezhetően kiemel), de errefele ez nem szokott számítani, szóval csak zárójelben írom
Elérhetőségem hirdetéseimben.