Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van aki vizes 200assal leszuszmákolja róla, de ha 100-150 km-en keresztül fokozatosan döntögetsz nem lesz gond
hát jó nekem csak mondta valaki hogy le kell dörzsölni róla
Semmivel- fokozatosan lekopik nem kell mindjárt laprafekteteni.
persze aztán taknyoljak el a szélénél
Szia!
Ment a mail
Szia,

aszfalttal...

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy mivel szedjem le az új gumin lévő eléggé csúszós felső réteget?
Ment a mail:)
Helló!
Az email címem: tomikarally@citromail.hu
várom a képeket és az árakat

Előre is köszönöm!

Üdv.: Tamás
hi!
a six daysról tolj már képet és bütyök méreteket
köszi!
szia van, dobsz egy mail címet átküldöm a részleteket
Üdv!
Nekem 130/70/17-es gumi kellene 50-es supermotora!
Van ilyen ?
Ha igen képet kérhetek!
Előre is köszönöm! Üdv!
más az összetétele, az SM gumi jobban csúszik, hiszen erre van az SM, a versenygumi pont ellentettje, azaz tapadnia kell mint az állat.
Aranyos,de amúgy nagyjából egyetértek. Aki már nálunk vásárolt,az tudja,nem kamu az ár,annyi,amennyi fel van írva a webre,2012-esek a gumik,újak tényleg,vannak is raktáron,stb-stb...
a valódi kérdésedre a választ rábízom szakira,aki jobban ért hozzá, de akkor ezek szerint érted mire gondoltam,nyilván pénztárca szempontból jobb a használt,meg az már "be van koptatva" de ennek lehetnek rejtett hibái,cimboráim mondják hogy károgok mint egy varjú,okom mondjuk van rá,egy előregedett gumi kis hijján az életembe került.szívom a fogam én is,pont gumivásárlás előtt állok,igaz csak sport túra gumi kell,de az is 30k-tól indul újba,szóval megértelek,ha veszel használtat jól nézd meg milyen.végszónak szerintem a mintában és a gumikeverék lágyságában lehet diferencia
A második az hogy itt téped a szádat ahelyett hogy felhívnád őket, és vásárolnál. Feltéve ha vásárolni szeretnél és nem csak hírverést szeretnél magadnak. Esetleg csak kötözködni jársz ide, mert idegesít hogy nála olcsóbb a gumi.

Ha én gumit akarok venni akkor megveszem és itt jelzem az eladónak hogy minden rendben volt, így próbálom jelezni más motorosoknak hogy adott eladó korrekt.
várjál ez mind rendben, viszont nekem pályára kell, és használt pálya gumi, racetech, diablo supercorsa... stb csak, hogy mint SM és speed gumi között van e különbség a mintán kívül? utcán egyébként abszolút nem motorozok
használt gumival csak okosan,belső szálszakadás,padka,kátyú ezek mind gyengitik a gumit,nem feltétlen szükséges hogy alattad szálljon el,főleg a kora számít,lehet mintára jó,aztán az első melegedés után kampó
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség egy SM gumi és egy "sima" versenygumi között (mintát tudom, de vmi más?). Azért kérdem mert nekem 165 széles gumák lennének a megfelelőek és többnyire használtan mind SM, köszi előre is!
Sziasztok!
Még maradt 1 pár Pirelli Diablo Supercorsa!
190/55 R17 SC3
120/70 R17 SC2 2009 év végi gyártásúak.

75.000/pár
Ez az élő példa rá,amikor a weben más árat adnak meg,mint amennyit fizetned kell :(( A michelin pilot road3 180-as méretet pl. 34500ért tették fel a webáruházba,ha megvenni kívánod,akkor 50.000ft...
neked is csak azt tudom írni,nálunk olcsóbban nem fogsz tudni venni újat és 2012-est,és az ár annyi,amennyi fel van írva a webre,se több,se kevesebb.
Sziasztok!
Valaki rendelt már tőlük.
Sziasztok!

Van pár eladó használt motorgumiim. 2000Ft/db
(kérésre képet tudok küldeni)

Pirelli Scorpion MX 110/90-19
Michelin Starcross 70/100-19
Metzeler X-treme 6days 140/80-18 (2db)
közben utána kérdeztem pontosan,ha nem a mi cégünknél veszed a gumit(www.revolutionmotor.hu),akkor is 1000ft/gumi a szerelés,kerék ki-be rakással,mindennel együtt