Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Michelin pilot power hátul, pirelli dragon elől.Ezek mennyire jók városi közlzkedésre?
Rendben, majd írj!
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17:
A közepe 4mm a két széle 5-5 mm
Nem is tudom, 29500 az új ára!

A gumi 2007-es 26 heti! Ha azt mondom 25, veszel újat! Bagóért meg nem adom el! Annyira nem akarom eladni, azért írtam cserét, hátha valakinek így kell! De körbe nézek, hogy mennyiért kaphatok 160-as gumit és akkor írok!
Kp-ben mennyit kérsz érte?
Köszi, közben utána néztem,és ugyan ezt a választ találtam,és megfogadom a tanácsod,és az lesz a megoldás egy használtat fogok venni, most nem fér bele az új.
hello.
el fog férni a "sárhányótól "? mert a 110 80 kicsit nagyobb átmérőjő és sok motornál max egy papirlapot csúsztatsz be a gumi és a sárvédő közé.?
Sziasztok!

Elcserélném Continental contiforce sm 150/60/17 -es gumimat

160/60/17-re!

A gumiba 5 km- van! hasonló állapotúra cserélném!

email.: tomi860522@freemail.hu
aki meg tudja mondani érzésre, hogy éppen egy 2009-es vagy 2011-es gumi van éppen alatta, annak bizony nagyon érzékeny egy segge van. ( KÖZÚTON )
én gumikkal foglalkozom. sajnos itthon annyira elterjedt, hogy a 2-3 éves gumi már öreg és használhatatlan.
tavaly kiárusitottuk a raktáron maradt "öreg " és tényleg öreg 1998-2000 évjáratú gumikat. darabját ötezerért. mind elvitték és örömmel jelentem mindenki él. ( na jó kicsit én is fostam )
a mostani kawámon 2004 -es "új " pirelli rosso van.
én nem mondom hogy nincs az emberben egy kicsi félsz mikor lapon fordul vele. ez miatt nem is sikerül valahogy úgy mennem. de szegény gumi jól teljesit, egyszer sem volt olyan hogy azért csúszott volna meg mert öreg. csak hát ugye a bizalom. az nincs meg. szóval kicsit fejben dől ez el. meg a pénztárcában.
vágott szlik gumira - utcára - nehéz megfelelő nyomásértéket ajánlani. Mert ezeket pályán alacsonyabb nyomáson használják. igy hamarabb felmelegszik-ezáltal a nyomás is nőni fog, valamint az ut felülettel érintkező képe is más.
utcán nem fog felmelegedni.
én nagyon ellene vagyok bármilyen használt gumi vásárlásának. de ha javasolhatom egy fokkal kevésbé rossz, ha veszel egy használt utcait.
hello. ha kockásra kopik, biztos sokat mész egyenesen.
vannak gyártók Pl. conti aki nem gyárt több komponensűt, mert nem abban látja a megoldást.
de lehet hogy egy conti roadattack később lesz "kockás " mint egy
bridgestone bt016. amibe már annyi a komponens, hogy egy kezeden épp hogy meg tudod számolni.
de nem is egy kategoriában indulnak. neked érdemesebb " túrás " gumit választani. a michelin "sima" pilot road, szinte sosem lesz "kockás" de ha kicsit is szeretnél sportosabban menni, akkor a pilot road2-t válaszd. ez két komp. -ből áll és még nem volt olyan ügyfelünk akinek szögletesre kopott volna.
Ja.
PR2.
De csak hátra.
Előre nem.
Oda monnyuk Power.
Zöldi árult a banditosknál olcsón PR2-t.
Sziasztok!

Nagyjából hány éves korig érdemes használni egy sportgumit?
Egy 2008-2009-es gumi felkeményedett már annyira,hogy csere érett legyen,még ha a profilmélysége jó is?
pr2?
...vagy ár-érték arányban van jobb?
Értelme.
110/80 x 17 és 130/70 x 18 . Ilyen gumikat keresnék...Hol találok újat jó árban , vagy használtat(de jó minőségűt).Mennyibe kerülnek?
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17:
Lemérnéd (reálisan), h hány mm a legkoptatottabb részénél? Megtisztelnél! Köszi!
mi van?
Van.
visszaolvasva az az érzésem hogy itt csak hirdetni lehet,de azért feltennék egy kérdést ,hátha van vkinek tapasztalata ezügyben:
Kétkomponensü gumira érdemes rászánni a pénzt?
Sv650-re,turás használat.Eddig minden gumim(pl Z6,Z4) kockára kopott,ritkán döntök nagyobbat,de akkor nagyon zavaró átboritani a sarkon amit a kockára kopás okoz.
(remélem érthetöen irtam)
szia engem érdekelne árat és képet privibe pls..adatlapon megtalálod ..thx üdv zsolt
ÜDV!
- Mi a véleményetek az alábbi típusról? - új árban ezt találtam a legolcsóbbnak...
http://www.kepesmotor.hu/sport...
- Hány mm mély egy új gumi barázdája (hátul)?
- Ajánlatokat várok használt 180/55-ös Sport(túra)gumira - (adatlapos e-mailre)

KÖSZI!
Elnézést utólag is, tényleg elfelejtettem írni.