De a vízelvezető borda is a futófelület része, nem? Akkor meg javítható. Legalábbis ezt írtátok lejjebb. Akkor most? Nekem a is a vízelvezetőbe bent...
SORSTÁRS ugyanaz a gumi ugyanaz az eset ugyanazon a napon és ugyanugy KUKA
ha a futofelületbe ment akkor nem kuka de ha neked is a bordába akkor sajna az
üdv Gábor
SOS!
Sziasztok! Felszedtem ma egy szöget, és gyorsan telefonálgattam, egyik boltban azt mondták, hogy motorgumit nem lehet javítani. Van még benne 2-3ezer km. Ez igaz? Kuka? Holnap megyek gumishoz, cseréltessem, vagy javíttassam? Diablo Corsa III
üdv, hát pont ez a bajom hogy a vizelvezetőbe állt bele, lehet ha a futófelületbe ment volna ki sem lyukassza mert annyira uj . elvileg mindenki azt mondta eddig hogy ne aggodjak a vulkanizációs technikával hibátlanra orvosolható. remélem ugy lessz
Hello! nekem is volt Pirelli Supercorsám, pont azt kellett javitani, először én is paráztam, de azt mondják ha a futófelületen van a lyuk akkor javitható. Nem Szimo Star-ra kellett a gumi, szal én is mendtem neha 200 fölött...
Amúgy meg vannak nálunk alig haznált gumik ha érdekel...a következö hozzászólásban meglátod...Üdv.
sziasztok hozzáértők, kérdés lehet javitani a motoromon lévo pirelli corsa IIIas hátsogumimat, megtudja ugy csinálni a gumis hogy 200 fölötti tempót is birjon, vagy dobjam a kukába a 70ezres gumimat, végül is pont 1000 kmer sikerült mennem vele, a szog pont a vizelvezetőbe állt bele, javitható? üdv köszi a válaszokat.
Szia!
Race attack (soft) utcára tökéletes, nekem 3.200 km sikerült vele menni.
Viszonylag gyorsan bemelegszik.
Sportgumi révén rendesen tapad, cserébe kopik.
Pályán nem voltam vele.
Akkor jobb lenne nekem a medium? van a 2/11 ami holnapig van foglalózva,ha esetleg megmarad,és azt mondod az tovább tartana,akkor gondolj rám......ha elviszik,akkor marad a soft,csütörtök csörgök
Ha megnézted volna a hirdetést, nem kérdeztél volna hülyeséget
"Ne gec.... má velem te is Sanyikám, ma kezdtem ba... meg..."
Mucsi Zoltán - Villanyszerelés
Valami zsír KR 108as van eladó? 195/65ös. Okt. 1-i személyes átvétellel a Hringen.