Nem szopott az többet mint Rossi az elmúlt pár évben. Bár nem tudom eldönteni, hogy az ág húzza vagy csak tényleg nem tud annyit, hogy VB legyen a nagyoknál?
Figyellek téged Tibim és rá kell jöjjek, hogy Te egy fura figura vagy. Én MM-et sem utálom! Te meg mind az kiderül a fél versenyző brigádot utálod. Bár elmondásod szerint csak az a fontos, hogy jó versenyeket láss. Beszarok rajtad.
Ez is igaz. Mindig utáltam azokat akik egyből mindenből megkapták a tuti még akkor is ha "megérdemelték".
Hamiltont is utálom mint a szart mert egyből VB-ok autót kapott. Mondjuk Rossi is csak egyszer ült szar motoron akkor el is tűnt mint szürke szamár a ködben.
Horhe is rögtön gyári Yamaha.
Sok buzi űrlény!
Töke? Hisz egy pöcs az egész gyerek Túl korán és túl nagy adagokban jött neki a siker... a tehetsége vitathatatlan, de ehhez a sikerhez fel is kell nőni, na az nem sikerült még.
Nah, szerezz szponzorokat oszt ugorjunk be jövőre a buliba
Visszük a Cápát is... Ő majd karatezgat a Rossival... Te feltartod a többit... Az én 110kilos valagamat meg bevitetjuk vmi. atomreaktoros motorral az első helyre
Egyelőre még Rossi ütötte ki Makit és nem fordítva.
Az meg, hogy ki uszított kit vagy hogy van ez nem tudhatjuk. Lehet Maki maga ajánlotta fel.
Lehet Ausztráliában nem volt semmi, csak most. Ezt már csak Maki önéletrajzi könyvéből tudjuk meg.
Vagy onnan se.
Segít. OK. Nem rabol tőle pontot, sőt, akár még el is engedi, ez befér.
De hogy szándékosan kiüsse a honfitársa riválisát, az már nem. Ezért 110 évre tiltanám el a gecibe. Ez Lorenzonak tulajdonképp idegen segítség... ami azért is gáz, mert Lorenzó a jelenlegi formájával szárazon veri a Doctort.
De hogy a honfitársát uszítják rá, hogy ne lehessen a Doctor második (ami elég neki) ez már sztem túl van a "segítésen"
Hamiltont is utálom mint a szart mert egyből VB-ok autót kapott. Mondjuk Rossi is csak egyszer ült szar motoron akkor el is tűnt mint szürke szamár a ködben.
Horhe is rögtön gyári Yamaha.
Sok buzi űrlény!
Visszük a Cápát is... Ő majd karatezgat a Rossival... Te feltartod a többit... Az én 110kilos valagamat meg bevitetjuk vmi. atomreaktoros motorral az első helyre
Az meg, hogy ki uszított kit vagy hogy van ez nem tudhatjuk. Lehet Maki maga ajánlotta fel.
Lehet Ausztráliában nem volt semmi, csak most. Ezt már csak Maki önéletrajzi könyvéből tudjuk meg.
Vagy onnan se.
De hogy szándékosan kiüsse a honfitársa riválisát, az már nem. Ezért 110 évre tiltanám el a gecibe. Ez Lorenzonak tulajdonképp idegen segítség... ami azért is gáz, mert Lorenzó a jelenlegi formájával szárazon veri a Doctort.
De hogy a honfitársát uszítják rá, hogy ne lehessen a Doctor második (ami elég neki) ez már sztem túl van a "segítésen"