Abban igazad van és èn is elragadtattam magam mikor azt ìrtam hogy lerugta MM-et rosst , ha elrugja magától akkor rossi motorja is kibillenne az egyensúlyàból amit a felvételek nem bizonyítanak. Tehát feltételezhető az is hogy reflexből /védekezésből tette ki a lábát hogy ha ütköznek akkor ne azonnali kontakt legyen a két kanyarodó motor között.
Az ,hogy a maki mit mond az egy dolog...te milyen alapon hiszed el azt amit a majomszájú csulafülű mond?
Olvassatok utána az utóbbi napokban rossi mit nyilatkozott pl. az előző futamról,valamint Marquez ottani teljesítményéről (azt mondta,hogy kielemezte otthon a futamot és rájött,hogy Mark nem ment a maximumon) miért hazudna egy 9 szeres világbajnok,mi oka lenne a szardobálásra? Rossi rájött,hogy szövetkezett a két spanyol ellene,az is felettébb érdekes,hogy mostanában Pedrosa megy elöl..vajon Marquez bénázik avagy egy ideje próbálja rossit hátráltatni?
Én továbbra is azt mondom amúgy,hogy miért állítana rossi olyat oktalanul ami nem igaz?
A teljes versenyt nem láttam, (igy az előzményeket se tudom) csak a videót amin Rossi likvidálja Marquezt, de szerintem ott egyértelmü hogy szándékosan lökte ki! Rossi párti vagyok ugyan, de ez egy nagyon amatőr húzás volt a részéről!
Mert nem történt ilyen. Oda vissza előzgették egymást. Azt, hogy mi mit hiszünk más kérdés. Maki annyit mond ő full tempóval ment és ennyit tudott. Milyen alapon cáfolod meg?
Lefutva még nincs..! De az esély arra hogy felér kicsi. Vannak olyan versenyző társak akik az utolsó futam utolsó méteréig küzdenek, nekik addig tart a bajnokság. De lesz olyan aki elengedi hogy a nagyok döntsék el egymás között ki baszik a világra.
Még egy érdekes dolog. Ha sas szemekkel figyelik a verseny lefolyásat többen is akkor miért nem vették vagy akarták észre venni hogy egy vérre menő csatában MM direkt lassitani vagy feltartani készül rossit és egy elegáns de célra törő boxutca áthajtásos büntivel kivonják az egyenletből?
Sárgánál előzött. De a hülye versenybíróság megkötötte a saját kezét. Ha Rossinak 3 büntipontot adnak a szándékos kilökésért, akkor Horhénak mit adhatnak sárga zászlós előzésért? 2 pontot?
MM-től nem kérdezték meg miért nem támadta JLo-t? Tudom nem volt tempója. Semmi ejnyebejnye nem lesz? Jogsiba büntetőpont? JLo most sárgánál előzött? Kemény lenne ha igen.
Senki nem mondta,hogy Lorenzo nem jó motoros,sőt megérdemelten lett most is második,a baj a kis fiatal majommal van....amikor felkerült a gp-be akkor még nem volt ilyen,emlékezzünk csak a Katari rossi -marquez adok-kapokra,ott még tisztelte rossit ma már nem tiszteli...pedig jóval több van az öreg motoros mögött,mint mögötte....
Ha meg úgy nézzük most JLo-nak van vesztenivalója, mert mindenki őt tartja esélyesebbnek. Fejben pedig ő sincs a toppon, neki is elszakadt a cérna a dobogón. MM megint érdekes lesz, ezt egyik sem felejti el ami ma történt. Érdekes lesz, remélem kedvező is. JLo-t nem bírom, ha most Pedrosa lenne a második Rossi szurkolóként is azt mondanám, hogy tudnék örülni a győzelmének, de JLo...
Szeretnék én olyan buta lenni, de még lehet te is. Nem hinném hogy Rossi a levegőbe beszélt ennyi tapasztalat mellett. Nem vagyok motogp szakértő de a fiatalabbak közül Iannonet nagyobb tehetségnek tartom mint a spanyolt.
Igazából,ezek közül a versenyzők közül mindegyik nagyon jól megy,és szinte mérhetetlen a különbség,sokkal izgalmasabb versenyek lennének,ha mindenki ugyanolyan motorral indulna,mert akkor valóban csak a szerelőkön és a versenyzőn múlna a dolog.
Egyébként nem rúgja le rossi marquezt,max egy kicsit hozzá érinti a térdén lévő koptatót a Spanyol banánevő fejéhez.
Szerintem sincs ez még lefutva. Rossi über brutális lesz az első pár körben.
Ha Horhét nem segíti a másik kettő még akármi is lehet. Ha segítik akkor leves.
Azt se felejtsük el, hogy Horhe megint úgy ment el Rossi mellett mint a távirat. Miért nem neki támadott vissza?
Pedig Horhe idén talán először rajtolt rosszul. Mégis 2 körön belül levett 4 motorost.
Azért szerintem,lehet itt fikázni ,rossit,de ennek nyilván előzményei is voltak,valamint ,ha egyszer otthagyja a moto gp-t akkor sokkal unalmasabbak lesznek a versenyek nélküle.
Kíváncsi lettem volna arra,hogy ha rossi engedi Marquezt maga előtt menni akkor ,felértek volna e Lorenzóra....nagy valószínűséggel MM és motorja képes lett volna rá,de úgy gondolom,hogy visszafogta volna szándékosan Rossit ,nem védem VR-t,de nagy valószínűséggel az utóbbi napok-hetek történései nagyon felbacták az agyát és itt szakadt el a cérna.Így utólag buta pillanatnyi döntés volt,igazából jól ment rossi amíg MM ki nem zökkentette és utána feltartotta ,remélem MM soha nem lesz többé világbajnok pont olyan unszimpatikus mint anno 2007-ben Hector Faubel valenciában...csak mondjuk Faubel lehetett volna világbajnok is,ha mondjuk Talmát kiüti,ellenben ez az Obama majom fia így is úgy is harmadik lesz....
sajnos tényleg elbutult a csávó, ausztráliában nagyon ott volt, joggal nevezik az évad menetének piszok gyors és összerakott tempót nyomott az első négy, tényleg csak néztem mint a moziban panaszkodtak az új aszfaltra elpörgő gumikra, de a versenyen simám ment az iram mindegyiknek. itt az edzésen is lorenzó favorizált elől, mégis összerakott egy kört úgy az edzésen hogy elé férkőzött, akkor most ki is a szájmen kárálok az ellenfelem ellen de ha kell akkor lenyomom
De az is lehet, hogy a 3 büntetőpont miatt kell hátulról rajtolnia.
Tehát kapott 3 büntipontot aminek az a következménye, hogy csak a mezőny végéről rajtolhat.
De lesz mire fogni. A szemét Maki miatt nem lett meg a 10-ik. Nem az ő hülye vádaskodása miatt.
Simán kussban tenni kellett volna mindenkinek a dolgát.
Misanoban nem Horhera figyel, tempóból simán megnyeri a futamot.
Ausztráliában olyan agresszív mint most, megveri Horhe-t. Ehelyett nekiáll Makit basztatni. Az egyetlen embert aki elég gyors ahhoz, hogy őt akadályozza és nincs is vesztenivalója.
Rossi bután viselkedik így a vége felé.
Olvassatok utána az utóbbi napokban rossi mit nyilatkozott pl. az előző futamról,valamint Marquez ottani teljesítményéről (azt mondta,hogy kielemezte otthon a futamot és rájött,hogy Mark nem ment a maximumon) miért hazudna egy 9 szeres világbajnok,mi oka lenne a szardobálásra? Rossi rájött,hogy szövetkezett a két spanyol ellene,az is felettébb érdekes,hogy mostanában Pedrosa megy elöl..vajon Marquez bénázik avagy egy ideje próbálja rossit hátráltatni?
Én továbbra is azt mondom amúgy,hogy miért állítana rossi olyat oktalanul ami nem igaz?
Még egy érdekes dolog. Ha sas szemekkel figyelik a verseny lefolyásat többen is akkor miért nem vették vagy akarták észre venni hogy egy vérre menő csatában MM direkt lassitani vagy feltartani készül rossit és egy elegáns de célra törő boxutca áthajtásos büntivel kivonják az egyenletből?
válasz?
Egyébként nem rúgja le rossi marquezt,max egy kicsit hozzá érinti a térdén lévő koptatót a Spanyol banánevő fejéhez.
Ha Horhét nem segíti a másik kettő még akármi is lehet. Ha segítik akkor leves.
Pedig Horhe idén talán először rajtolt rosszul. Mégis 2 körön belül levett 4 motorost.
Kíváncsi lettem volna arra,hogy ha rossi engedi Marquezt maga előtt menni akkor ,felértek volna e Lorenzóra....nagy valószínűséggel MM és motorja képes lett volna rá,de úgy gondolom,hogy visszafogta volna szándékosan Rossit ,nem védem VR-t,de nagy valószínűséggel az utóbbi napok-hetek történései nagyon felbacták az agyát és itt szakadt el a cérna.Így utólag buta pillanatnyi döntés volt,igazából jól ment rossi amíg MM ki nem zökkentette és utána feltartotta ,remélem MM soha nem lesz többé világbajnok pont olyan unszimpatikus mint anno 2007-ben Hector Faubel valenciában...csak mondjuk Faubel lehetett volna világbajnok is,ha mondjuk Talmát kiüti,ellenben ez az Obama majom fia így is úgy is harmadik lesz....
Amikor Marquezt is megbűntették és az utolsó helyről kellett rajtolnia Valenciában...
http://youtu.be/3k6llrYTfTw
Tehát kapott 3 büntipontot aminek az a következménye, hogy csak a mezőny végéről rajtolhat.
Simán kussban tenni kellett volna mindenkinek a dolgát.
Misanoban nem Horhera figyel, tempóból simán megnyeri a futamot.
Ausztráliában olyan agresszív mint most, megveri Horhe-t. Ehelyett nekiáll Makit basztatni. Az egyetlen embert aki elég gyors ahhoz, hogy őt akadályozza és nincs is vesztenivalója.
Rossi bután viselkedik így a vége felé.