Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á dehogy, csatákban ott van a szeren JLo!
Most olvasom, hogy Jorge mit nyilatkozott Rossi büntetéséről. Szép gyerek mondhatom. Basznám ki a csapatból, hogy csak nyekkenne.
Milyen szép lenne ha mindenki előre engedné vagy legalább nem parasztkodnának Rossival és 4 körön belül ott lenne jlo mögött. Szerintem idegből eldobná a vasat.
Ha MM-nek rendes tempója lett volna, akkor inkább menni kellett volna JL és Pedro után és nem erősködni...

Így magával és Rossival is kibaszott, mert a kergetőzésben egyre jobban maradtak le és ahogy a Doki mondta, állandóan esés közeli helyzetben voltak. Mint írtam többször, MM büdös paraszt volt, Rossi meg hülye, h nem tudott higgadtabb maradni. Persze valszeg én se tudtam volna.
Milyen szurkoló vagy te?! Ki is vezeti a bajnokságot? Nincs több kérdésem.
Kár szépíteni, elérte amit akartak, Rossi elbukja a címet.
Annyinál nehéz lett volna meghalni! Persze ha tényleg jól sikerül az a rúgás...
Értem. Kár, hogy ma nem volt az, Rossi lehetett volna a 4-ik.
Ez egy nehéz kérdés mert szó sem volt már versenytempóról. 60-70 körül.
Valaki mondja már meg kb. mennyivel mentek az esetnél!
Nem, azért előzte meg, mert valójában egy mohó kis pöcs.
Akkor ne szégyelld.
Igen ezt már kitárgyaltuk. Maki egyértelműen azért előzte meg az utolsó körben Horhe-t Ausztráliában, hogy Horhe legyen a világbajnok.
Nem kell szégyellni, ha valaki a makinak drukkol
Az a baj, hogyha Pedro vagy JLo nyer akkor nincsenek jó futamok.
Jó vicc! Mennek majd pecázni!
Én leszarom ki megy a Vb címért csak jó futamok legyenek.
Nem vagyok buzi mint egyesek, engem a verseny jobban érdekel mint a versenyző.
Futbalberkekben azt rebesgetik, hogy Rossi azért szólt be MM-nek mert a fülébe jutott, hogy megbeszélték a spanyolok Rossi feltartását. Persze nem tudom ebből mennyi igaz. De ennek fényében kicsit más a leányzó fekvése. Mint azt már írtam ha nem szövetkezek és korrekt vagyok akkor nem szólok bele a versenybe és a végén oda megyek Rossihoz és annyit mondok, hogy tévedtél öreg mert nem szóltam bele. De a kis hempergő elég egyértelműen feltartotta Rossit. A szememben nem szép dolog amit Rossi tett, de mint azt mondtam én is ezt tettem volna a helyében és lehet a boxban még picsán is rúgom. A háttérben történő dolgokba nem látunk bele. De egy biztos most mindenki a MOTOGP-ről fog beszélni. Reklámnak nem rossz. Kíváncsi leszek, hogy mennyi időre lesz szüksége előre jönni és kik fogják tiszteletben tartani Rossit Valencia-ban.
A mostani sem volt veszélyesebb! Amikor kiterelte az nem, amikor normálisan csatáztak és nem úgy jött volna ki a kotta, akkor talán lettek volna gondok.
Mennyivel mentek az esésnél? Mert az nem versenytempó volt...
Az még viccesebb lesz, ha ezek a pokémonok 36 évesen vb címért mennek a GP-ben
Egyébként az is vicces, hogy két éve még itt nyalták falták egymást, hogy ki kinek a példaképe most meg...
Fura, hogy Rossi idővel mindenkivel össze rúgja a port.
Ezzel csak annyi a probléma, hogy a Doctor jelen állás szerint a közelében sem lesz Lorenzónak még neki se tudna menni...

De sztem a legnagyobb parasztság a bírók részéről így eldönteni egy VB-t.
Minek üljenek akkor motorra? Lehessen inkább licitálni, és zsetonra megvenni a címet, az is lenne kb. ennyire korrekt.
Ja majdnem meghaltak mert pont elé vágott de végül is ugyan az.
Nagy visszhangja van most ennek, de edzéseken történtek már ilyenek, ez nem pont rúgás, de olyan is volt csak nem emlékszem kinél.
http://youtu.be/EMUyw9N6RDY
Ez a gyerekméret passzol a sporthoz
Én meg úgynézek ki a motoromon, mint aki.. nem is folytatom.