Milyen szép lenne ha mindenki előre engedné vagy legalább nem parasztkodnának Rossival és 4 körön belül ott lenne jlo mögött. Szerintem idegből eldobná a vasat.
Ha MM-nek rendes tempója lett volna, akkor inkább menni kellett volna JL és Pedro után és nem erősködni...
Így magával és Rossival is kibaszott, mert a kergetőzésben egyre jobban maradtak le és ahogy a Doki mondta, állandóan esés közeli helyzetben voltak. Mint írtam többször, MM büdös paraszt volt, Rossi meg hülye, h nem tudott higgadtabb maradni. Persze valszeg én se tudtam volna.
Futbalberkekben azt rebesgetik, hogy Rossi azért szólt be MM-nek mert a fülébe jutott, hogy megbeszélték a spanyolok Rossi feltartását. Persze nem tudom ebből mennyi igaz. De ennek fényében kicsit más a leányzó fekvése. Mint azt már írtam ha nem szövetkezek és korrekt vagyok akkor nem szólok bele a versenybe és a végén oda megyek Rossihoz és annyit mondok, hogy tévedtél öreg mert nem szóltam bele. De a kis hempergő elég egyértelműen feltartotta Rossit. A szememben nem szép dolog amit Rossi tett, de mint azt mondtam én is ezt tettem volna a helyében és lehet a boxban még picsán is rúgom. A háttérben történő dolgokba nem látunk bele. De egy biztos most mindenki a MOTOGP-ről fog beszélni. Reklámnak nem rossz. Kíváncsi leszek, hogy mennyi időre lesz szüksége előre jönni és kik fogják tiszteletben tartani Rossit Valencia-ban.
A mostani sem volt veszélyesebb! Amikor kiterelte az nem, amikor normálisan csatáztak és nem úgy jött volna ki a kotta, akkor talán lettek volna gondok.
Mennyivel mentek az esésnél? Mert az nem versenytempó volt...
Egyébként az is vicces, hogy két éve még itt nyalták falták egymást, hogy ki kinek a példaképe most meg...
Fura, hogy Rossi idővel mindenkivel össze rúgja a port.
Ezzel csak annyi a probléma, hogy a Doctor jelen állás szerint a közelében sem lesz Lorenzónak még neki se tudna menni...
De sztem a legnagyobb parasztság a bírók részéről így eldönteni egy VB-t.
Minek üljenek akkor motorra? Lehessen inkább licitálni, és zsetonra megvenni a címet, az is lenne kb. ennyire korrekt.
Nagy visszhangja van most ennek, de edzéseken történtek már ilyenek, ez nem pont rúgás, de olyan is volt csak nem emlékszem kinél. http://youtu.be/EMUyw9N6RDY
Így magával és Rossival is kibaszott, mert a kergetőzésben egyre jobban maradtak le és ahogy a Doki mondta, állandóan esés közeli helyzetben voltak. Mint írtam többször, MM büdös paraszt volt, Rossi meg hülye, h nem tudott higgadtabb maradni. Persze valszeg én se tudtam volna.
Nem vagyok buzi mint egyesek, engem a verseny jobban érdekel mint a versenyző.
Mennyivel mentek az esésnél? Mert az nem versenytempó volt...
Fura, hogy Rossi idővel mindenkivel össze rúgja a port.
De sztem a legnagyobb parasztság a bírók részéről így eldönteni egy VB-t.
Minek üljenek akkor motorra? Lehessen inkább licitálni, és zsetonra megvenni a címet, az is lenne kb. ennyire korrekt.
http://youtu.be/EMUyw9N6RDY
Én meg úgynézek ki a motoromon, mint aki.. nem is folytatom.